#12

106 7 0
                                    

Procházeli jsme od jedný ohrady ke druhý a prohlíželi si různý zvířátka. Bylo to neskutečně nádherný. Ačkoliv to ostatní kluky a některý holky nezajímalo a dělali spíš kraviny, já si to neskutečně užívala. Takovou strašnou dobu jsem nebyla v zoo a ani mezi zvířaty. A teď se mi to vyplnilo. Už hodněkrát jsem přemlouvala mamku i taťku, že bych chtěla psa a nebo kočku, ale oni mi pokaždý řekli, že ne. A konečně jsem si to mohla užít v zoo se třídou. Ikdyž jsme je nesměli krmit nebo hladit i tak jsem si to užívala.
Když už byl čas svačiny tak jsme si šly sednout na dětské hřiště, který bylo přímo v té zoo. Sedli jsme si na lavičky. Teda spíš já seděla sama někde v koutě na zemi, ale moc mi to nevadilo. Potom si ke mě přised Adam a ostatní. Což jsem se divila, ale nevadilo mi to hlavně, že jsem byla s Adamem. Po 15 minutách nás už svolávala učitelka, že půjdem se kouknout na zbytek zvířat. Viděli jsme asi všechny zvířata. Bylo jich neskutečně moc. Viděli jsme koně, zebry, žirafi, želvy, různý druhy ryb, některý ptáky. Prostě zvířata u celý zeměkoule.
Okolo dvanáctý jsme už pomalu vycházeli z zoo s šly pomalu ke škole. Hned na mě spadla zase smutná nálada. Protože jsem si to snad nejvíc užila ze všech. Všichni byly jak chcíplí a já se tam usmívala od ucha k uchu a byla jsem jak malý dítě.

Ahoj všichni,💖
Tak dneska trochu kratší kapitolka snad nevadí. Když tak mi napište nějaký ten komentář 💬 nebo mi dejde hvězdičku⭐. Doufám, že se vám kapitola líbila a dneska možné vyjde ještě jedna.💗
Vaše Adéll 💟

Normální holkaKde žijí příběhy. Začni objevovat