#9

134 7 3
                                    

Když jsme dorazili k babičce, tak jsem vystoupila s auta. Moc se mi k babičce nechtělo, protože moje babička mě moc v oblibě nemá a nevím proč. Mamka zamkla auta a zazvonili jsme na babičku. Bydlí v takovém menším baráčku u lesa. Je to spíš taková chata.

Po chvíli nám babička otevřela a pozdravila nás. Na mě se jako vždy mračila. Vlezly jsme do domku a hned šla do svého pokoje s dětství nebo teď je to spíš pokoj pro hosty. Kufr jsem si dala pod postel a byla na mobilu. Chvilku jsem projížděla sociální sítě a psala si s Adamem, ale když mě babička zavolala na večeři, tak mi přišla zpráva od Adama. Ta zpráva mě zaskočila.

Adam: Promiň vím že se známe chvilku, ale dost se mi líbíš a nechtěla by si semnou chodit? Udělalo by mi to velkou radost.

Já: Promiň, ale já nevím známe se dlouho a taky se mi líbíš a....

Adam: A?

Já: Ano budu s tebou ráda chodit.

Adam: Tak to je super.

Já: Promiň ale musím jít pak napíšu zatím ahoj.

Adam: Ahoj

Potom jsem šla do kuchyně na večeři. Sedla jsem si ke stolu a začala jíst. Po jídle jsem dala talíř do myčky a umyla si ruce a šla zpět do pokoje.  A napsala Adamovi a nemusela jsem čekat dlouho, protože mi odpověď přišla hned. Jako kdyby u toho mobilu čekal. Psala jsem si s ním asi do desíti večer a potom jsem zalehla do postele a položila se do říše snů.

Ahoj všichni,❤️

Dneska taková kratší kapitolka. Doufám, že se vám bude líbit. Přemýšlela jsem o tom, že bych kapitoly vydávala pravidelně. Budu je teda vydávat v pondělí, v úterý, v pátek a občas o víkendu.

Normální holkaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora