#3

265 8 0
                                    

Po dvou hodinách učení a čumění do knížek jsem si připravila tašku a šla do kuchyně si udělat večeři. Po večeři jsem šla do pokoje. Ve své ''knihovně'' jsem si vzala svojí oblíbenou knížku a začla číst. Tuhle knížku čtu asi po pátý a pořád mě neomrzela.

Když už mě nebavilo čtení, tak jsem se šla vykoupat. Vzala jsem si ručník, pyžamo a šla do koupelny. V koupelně jsem se zamkla a svlékla jsem si oblečení. Rozpustila jsem si drdol a vlezla si do sprchy. Umyla si tělo a vlasy a pak vylezla. Osušila jsem se a vzala si pyžamo. Viz.👇 Obrázek 👇.

Pak jsem šla do pokoje a zalehla do postele

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pak jsem šla do pokoje a zalehla do postele. Chvilku jsem si ještě četla a pak šla spát.

Ráno jsem vstala okolo desátý, protože je sobota. Zvedla jsem se s postele a šla si na sebe něco vybrat nakonec jsem si vybrala 👇(viz. Obrázek)👇.

Potom jsem šla si udělat snídani, protože mamka bude celý víkend pryč

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Potom jsem šla si udělat snídani, protože mamka bude celý víkend pryč. Udělala jsem si jenom chleba s máslem a se salámem. Po snídani jsem šla do pokoje. Prohlížela jsem si sociální sítě. Najednou mi přišla žádost o přátelství od Adama Summerse. Přijala jsem jí a šla si číst knížku. Pochvilce mi pípl Messenger. Napsal mi Adam.

Adam: Ahoj

Já: Ahoj

Adam: Chtěl jsem ti jenom říct, že se mi líbíš, ale na šprtky nejsem sorry.

Já: Aha, ale já se učím jenom kvůli rodičům, protože chtěli, abych byla chytrá a musím se učit.

Adam: Aha a nešla by si semnou a s klukama někdy ven?

Já: Já nevím oni budou mít nějaký narážky na mě zase.

Adam: Nebudou pls pojď.

Já: Dobře kdy?

Adam: Dneska po obědě se sejdeme u vás před barákem.

Já: Dobře.

Po týhle zprávě jsem si už vybírala oblečení na sebe. Jelikož já nemám moc hezký oblečení, protože se to mojí matce nelíbí, tak si vemu nejhezčí oblečení co mám. Ještě další hodinu jsem si vybírala oblečení nakonec jsem si vzala jedinej crop top který nám a černý džíny.

Šla jsem si udělat oběd. Po obědě jsem si udělala drdol a byla chvilku na mobilu.

Vím co si říkáte, že tohle nejsem já, ale když se vám líbí nějaký kluk a pozve vás ven, tak se musíte vyfiknout. Okolo jedný mě vyzvedli a šli jsme do parku. Jelikož já nejsem na to abych dělala blbosti, tak jsem jenom na ně koukala.

Když už se stmívalo, tak mě doprovodili domů. A teď se stalo to co bych v životě nečekala. Adam mě políbil. Já tam jenom šokovaně stála, ale pak jsem začala spolupracovat. Ještě jsme tam takhle chvilku se líbali a pak už šli.

Vlezla jsem do baráku a pořád jsem si myslela, že to byl sen a tak trochu jsem se divila, že mě vůbec políbil a zřejmě to ani klukům nevadilo ikdyž u Briena šla vidět žárlivost.

Šla jsem si tedy udělat večeři a šla jsem si lehnout. Pochvilce mi zapípal Messenger.

Adam: Ahoj

Já: Ahoj, mám otázku?

Adam: Ptej se?

Já: Jak to teď mezi námi je?

Adam: Já nevím a ani nevím proč jsem tě políbil. Šlo vidět jak Brien žárlí, protože se mu taky trochu líbíš, ale prostě nemá rád šprty.

Já: Aha tak to jo.

Adam: A kdyby jsme spolu začli Chodit, tak by byl asi nasraný.

Já: Aha. Promiň už musím jít.

Adam: Ahoj

To už jsem si jenom přečetla a šla spát.

Normální holkaWhere stories live. Discover now