#5

178 7 0
                                    

Ráno mě vzbudil otravný budík, který mi říká, že musím vstávat do školy. Zvedla jsem se s postele a šla do koupelny. Vyčistila jsem si zuby a učesala si vlasy. Z vlasů jsem si udělala polorozpadlý drdol a pomalým krokem jsem došla ke skříni a začala jsem vybírat si nějaký oblečení na sebe. Vzala jsem si první věc co jsem měla na vrchu. Oblékla jsem si to a šla jsem do kuchyně i s taškou a věcma co potřebuju sebou. V kuchyni jsem si udělala snídani a hned jsem jí u stolu snědla. Svačinu jsem si od mámy dala do tašky.

Na stole jsem nalezla malý papírek na kterým stálo:

Milá Amy,

Musela jsem naléhavě do práce vrátím se až zítra. Hlavně nejezdi autobusem.
  
Pac a pusu máma

No bezva takže jdu pěšky. Doufám, že nepřijdu pozdě, protože pěšky to je daleko. Šla jsem si tedy nazout boty a vyšla jsem z domu. Za sebou jsem zamkla a šla do školy. Chvilku jsem běžela, protože jsem vyšla pozdě. Do školy jsem dorazila jen tak tak. Vběhla jsem do školy rychle jsem si uklidila věci do skříňky a šla do třídy. Vytáhla jsem učebnice a začala se učit.

Pak už zazvonilo a celá třída si stoupla. Po zvonění přišla učitelka. Na pokynutí aby jsme si sedli jsme si sedli. A pak začala hodina. Nečekaně se učitelka ptala jenom mě, protože to nikdo jinej nevěděl.

Pak už zazvonilo na přestávku. Sbalila jsem si věci a šla na chodbu. Do skříňky jsem si dala všechny učebnice a sešity a vzala si angličtinu. A šla do třídy
Mezi dveřmi ve třídě mi jeden kluk s tý party podkopl nohu s já spadla. Celá třída se mi začala smát. Rychle jsem se zvedla a s brekem jsem odběhla na záchody. Tam jsem se zamkla v kabince a začala si stírat slzy. S tašky jsem si vyndala ořezávátko a hrotem ořezávátka jsem se řízla do ruky. Pak jsem to dala zpátky do tašky. U umyvadla jsem si opláchla oči a prostě celý obličej a šla do třídy.

Do třídy jsem přišla pozdě tak jsem se omluvila, že jsem něco řešila s učitelkou.

Učitelka: Dobře posaď se.

Sedla jsem si a poslouchala výklad učitelky. Přitom jsem měla zvláštní pocit, protože jsem v životě nelhala a začala jsem se klepat s toho jak jsem se řízla. Moje myšlenky pořád směřovali ke třem věcem, jak jsem lhala, jak jsem se řízla a nebo jak mě podkopl. Přemýšlela jsem o tom neustále až jsem přestala vnímat učitelku.

Po škole jsem šla domů pěšky. Nechtěla jsem jet s Adamem autobusem. Domů jsem dorazila okolo třetí. Udělala jsem si něco k jídlu a šla si pustit televizi. Když jsem to dojedla vypnula jsem televizi a špinavý talíř odnesla do kuchyně.

Vzala jsem si s předsíně tašku a šla do pokoje. Připravila jsem si tašku. Pak jsem si udělala úkoly a asi hodinku se učila.

Ahoj všichni,

Promiňte, že dlouho nebyla kapitola. Neměla jsem náladu na psaní a nebyl čas. Doufám, že se vám bude líbit.

Normální holkaWhere stories live. Discover now