kapitel 66

842 26 1
                                    

"Far!" Kaldte jeg og løb ned ad trappen. "Far!" Sagde jeg. "Far! Far!" Sagde jeg da jeg endelig fandt ham. "Far!" Sagde jeg med et stort smil på læben. "Ja Martinus?" Grinte han. "Kan vi inviterer Sara med på Tour?" Spurgte jeg. "Øhm jeg kan da lige prøve at snakke med hendes mor om det?" Sagde far. "Hendes mor er død" Sagde jeg stille. "Gud!" Sagde Kjell Erik og kiggede trist på mig. "Ej, hvem skal jeg ringe til?" Spurgte far. "Ved du hvad jeg ringer bare selv til hende" Grinte jeg.

Jeg løb op på mit værelse for at tage min mobil. Jeg låste den op og gik ind for at finde Sara. Jeg ringede hende hurtigt op.

"Hej!" Sagde jeg da hun havde taget den. "Heej?" Sagde Sara forvirret. "Øhm jeg tænkte på om du vil med på Tour?" Spurgte jeg. "Neej" Sagde hun og lagde på.
Hvad? Hvad sker der? Jeg ringede hurtigt hende op igen. "Hvad er der?" Spurgte Sara lettere irriteret. "Hvorfor vil du ikke med?" Spurgte jeg. "Sjovt nok fordi jeg skal passe min skole Karl smart. Og jeg magter ikke at rejse så meget?" Sagde Sara og lagde på.
Hun gider mig jo ikke?
Jeg mærkede noget vådt ved min kind, jeg fjernede det hurtigt. "Hvorfor vil hun ikke? Jeg ved det ikke er den grund hun sagde.." mumlede jeg.

-
Hvorfor tror ik Sara ikke vil med?
//
Clara

Snapchat - M.G  AFSLUTTETWhere stories live. Discover now