kapitel 88

750 26 0
                                    

"1. Regl er at du skal spise så meget du kan i starten indtil du lære at spise normalt igen. 2. Regl er at du skal informere os om hvad du spiser og hvor meget du har spist da lægerne gerne vil vide det" Sagde Damen og smilte blidt. Jeg nikkede, "Oh Gud jeg har helt glemt at præsentere mig" Sagde damen. "Jeg hedder Viola, og det her er min Mand Niklas og det her er vores lille pige Marie" Sagde hun og smilte. Jeg nikkede.

Der var gået en time nu og jeg havde lært dem meget bedere at kende, de virker virkelig søde! "Martinuus" Sagde jeg. "Jaaaa?" Sagde han og kiggede på mig. "Du er verdens bedste ven" Smilte jeg og krammede ham. "Ilm" Sagde han, og krammede med.

Martinus synsvinkel.

"Du er verdens bedste ven" Smilte Sara og krammede mig, jeg smilte. "Ilm" Sagde jeg og krammede med, jeg mærkede min krop begyndte at brænde der hvor hun rørte, det føltes behaligt.
Jeg trak mig for krammet og kom til at røre hendes hånd, en kilde ramte mig i min mave.
Jeg smilte, "Viola?" spurgte Sara, "Ja Sara?" smilte hun. "Hvor bor i?" Spurgte Sara. "Vi bor i Mosjøen" Smilede hun. Jeg mærkede en glæde sprede sig i min krop, vi kommer til at bo tættere på hinanden! "Seriøst?" Smilede Sara. "Ja" Grinte Viola. "Martinus vi kommer til at bo tættere på hinanden!" Smilede Sara stort. Jeg nikkede og smilede lige så stort tilbage.

-
Dårligt kapitel i knoow, men jeg var til atletikstævne og mit hold røj på 4 pladsen:D så det fedt;)) Altså der var drenge hold og pige hold:)) så Yes Yes ahah
//
Clara

Snapchat - M.G  AFSLUTTETWhere stories live. Discover now