kapitel 58

883 28 0
                                    

Jeg sad og så tv, men jeg kunne ikke rigtigt føle med da jeg tænkte på Martinus. Han følte det var hans skyld jeg kom på hospitalet? Var det egentlig det?
Vent mej det min skyld! Det mig der spurgte om han ville mødes! Hvorfor skal jeg også savne ham?.. men Anette sagde det også kunne være begrund af min mor? Altså det ville også give mening da min mor altid hakket på mg osv..?

Klokken var blevet 20:31 og min mor burde havde været hjemme for en time siden?
Altså hun plejer at være hjemme klokken 19:30 ca? Så det her er underligt? Jeg tjekkede om Martinus havde svaret mig, det havde han ikke.
Jeg valgte at ringe til ham, jeg stilet min mobil op af et glad jeg havde og satte mig på en stol.
Han tog den efter lidt tid. "Hej!" Svaret jeg. "Sara er du okay!?" Sagde Martinus med et bekymret ansigt. "Øhm tjek lige hvad jeg har skrevet." Sagde jeg og kiggede lidt over på døren.
Hvornår kommer min mor hjem?
"Har du fået spiseforstyrrelse?" Spurgte Martinus fortabt. Jeg kiggede på min telefon hvor Martinus var i. Jeg nikkede stille. "Det min skyld det her!" Udbrød han og tog en hånd igennem sit hår af ren frustration. "Martinus det ikke din skyld, det min fordi jeg skrev at vi burde mødes.." Sagde jeg stille. Han rystet på hovedet. "Vent hvor er din mor burde hun ikke være hjemme? For du snakker kun hernede når hun ikke er hjemme?" Spurgte Martinus. "Jo men hun er ikke kommet endnu?" Sagde jeg og kiggede på døren igen. "Mærkeligt?" Sagde Martinus forvirret.

-
Hvor er Saras mor mon?
Poster faktisk lige 8 afsnit idag begrund af 6k:)
//
Clara

Snapchat - M.G  AFSLUTTETWhere stories live. Discover now