kapitel 24

1.3K 37 3
                                    

Efter skole

"Hey Sara, kan du være sammen?" Spurgte Maja. "Ja det kan jeg da godt" Svarede jeg. "Okay super jeg henter lige mine ting også smutter vi" Smilede Maja og gik ind for at hente sine ting.

"Sådan er det bare hjemme hos dig?" Spurgte Maja. Jeg nikkede.
Vi gik ud og af skolen og hjem til mig.

Jeg låste døren op og vi gik ind, Maja lukkede døren og vi tøj vores overtøj af og gik oven på med vores tasker. "Ej Maja, den 15. Skal jeg mødes med Martinus" Grinede jeg. "Bliver det ikke akavet?" Spurgte Maja og grinte lidt. "Idk, men seriøst vil du ikke komme med?" Spurgte jeg. "Hvorfor ikke jeg skal jo også acceptere ham du ved" Grinte hun. "Ej okay slap af vi bare venner Lol" Sagde jeg. "Du mår lære at lade være med at sige Lol" Sagde Maja. "Jaah" Grinede jeg. "Vent har du overhovedet hørt Martinus stemme før?" Spurgte Maja. "Nææh men det kan jeg nemt, må jeg be om min MacBook?" Spurgte jeg.
"Øhh ja her" Sagde hun forvirret.

Jeg loggede ind på min MacBook, og gik ind på safari og søgte efter Marcus og Martinus, jeg gik ind under videoer og fandt en tilfældig video som var en Q&A (Videoen er oppe i toppen så i ved hvilken en jeg snakker om) jeg startede videoen. "Hvem af dem er Martinus" Spurgte Maja. "Ham med hætten, er jeg da ret sikker på?" Sagde jeg.

-
Hehe det lidt langt det her:))
//
Clara

Snapchat - M.G  AFSLUTTETWhere stories live. Discover now