{ EXO } ChanHun

1.4K 66 28
                                    


Поръчка за mimi_btob

"Партии , партии ! "

Продължаваше да повтаря
весело русото момче .
Кай затвори книгата си силно , така че да привлече внимание .

"Сехун , седни си на задника . Не мислиш ли че няма логика всичко това ? Красиви четвъртокурсници на канят на парти смотани първокурсници като нас ..?"

" Искаш да не ходя защото ти се струва странно ли ? "

" Всъщност , да !"

" Добре , изтегли филм , никъде няма да ходя "

" Ненормалник..."

~~~

21:30 Сехун гледаше филм по-рано , хитрият му ум пак щеше да изиграе Кай. Сложи приспивателно в напитката му и се преструваше цяла нощ че не иска да ходи на онова тъпо парти .
Далеч от истината ..
Кай спеше дълбоко , а Сехун вече палеше мотора си .
По-рано днес , направи косата си сива . Седеше му много привлекателно .

~~~

Половин час път и вече беше пред голямата къща . Там се срещна с приятелят му Майк който така нетърпеливо го чакаше .
Влязоха вътре , всичко гърмеше . Чудеха се как къщата още не е паднала . Беше претъпкано . Къщата беше на два етажа . В тоалетната тук там се намираше някой да прави секс . В кухнята се натискаха върху плота . На стълбите не можеше да се мине от пулоголи мацки , в хола всичко беше леш..
Музиката беше на централно място и кънтеше в ушите им , хората танцуваха , пиеха , алкохол имаше на пода и по дрехите им , миришеше на цигари и различни вкусове от наргилета . Беше се задимило от тях .
Танцуваха толкова дълго че не си чувстваха краката , минаваше полунощ и седнаха на един от кожените червени дивани . Бяха яко пияни . Точно донесоха наргилето със вкус на "бисквити със шоколад " и Сехун грабна маркуча за да го разпали . Главата му танцуваше във ритъма на сърцето му , и продължаваше . От силният вкус главата му се завъртя .
До него седеше малко по-високо момче със черна коса падаща пред очите му , наглият му поглед заедно със езикът му които минаваше през устните му , цяла нощ се беше забил във Сехун . Той трябваше да послуша Кай , трябваше ..
По-високият на име Чаньол грабна китката му и го задърпа към вторият етаж , мина през всички като фурия .
Отвори първата врата и за щастие беше свободна , заключи и избута Сехун на леглото .
Чаньол издърпа косата му назад и го целуна настоятелно и грубо . Сехун се усмихна и засмя толкова изкушително за Чаньол .
Ако беше трезвен , щеше да се хвърли от някъде , но  уви..
Сехун започна бавно да се раздвижва ..
П

равеше въртеливи движения около бедрата на приятелчето си и се наслаждаваше на гледката пред себе си .
Чаньол прехапа устната си здраво и започна да ръмжи . Сехун забърза движенията като гледаше да се отърква повечко в пакета на приятелят си .
Плъзна ръка по ризата му и се наведе към него . След малко устните им се сляха в бавна и страстна целувка . Сехун не спираше с движенията и вече здравата можеше да осети подутината под панталоните на Чаньол .
По високото момче плъзна ръка по гърба на Сехун и това го караше да изтръпва.  Когато стигна до дупето му той го стисна силно и тогава от устата на Сехун излезе поредният гърлен стон . Той продължаваше да го мачка и мачка а Сехун се наслаждаваше ...
Чаньол осещаше болката .Нападна устните му жадно .
След продължителна битка за надмощие , Чаньол премина към врата и ключицата на Сехун,  целуваше всяка част от тялото му , като диво животно. Оставяше по кожата му синьо - лилави петна , на места и следи от зъби . Той не само оставаше следи след себе си , захапваше кожата му все по-силно и силно , а малкият искаше още и още от този екстаз ..

Докато Чаньол си играеше с кожата на Сехун , той разкопча ризата му и я захвърли някъде далеч от тях ...
Последва същото и с панталоните му , след това и с боксерките му ..
След минута две , без да се осети  вече и Сехун беше гол ...
Грубите целувки неспираха , едновременно с това след секунди Чаньол хвана члена на Сехун и задвижи ръката си по него . Малко по малко забързваше темпото .
Сехун сложи двете си ръце на гърба му  е когато неусетно масивният член навлезе в него ..Оставаше следи от нокти , кръв се стече от гърба на Чаньол . Той се тласкаше все по-бързо и със зверски сили във Сехун .
След малко и той свърши и двамата обхождаха телата си с топлите си езици . Още малко закачки и груби целувки и беше време всичко да приключи .
Чаньол имаше късмет че алкохола трудно го хваща и беше стабилен . Облече се и си тръгна , а Сехун остана на голямото легло , дишайки тежко и опитвайки да стабилизира дишането си . Той стана , слагайки върху себе си само дънките си и излезе от стаята . Пиян , главата му я нямаше , умът му го нямаше , всичко му се беше замъглило , главата го болеше ужашно много . На изхода на къщата , успя да не закъснее и той беше там . Настигна го . Хвана го за рамото и се притисна в него щом го обърна с лице към него . Целуна го настоятелно и пак му хареса . От цялата работа , знаеше само че сърцето му е на правилното място в правилният момент с точният човек .

" Ела у нас ..." Продума задъхано Чаньол . Без да казва нищо , Сехун го хвана за ръката и го поведе на някъде .....



××××××××××××

××× надявам се да ви е харесало ❤❤❤ Ако имате някакви идей , казвайте . 💙💜💛💚

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 28, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

{ SMUT + } || BoyxBoy Where stories live. Discover now