{ GOT 7 } YugBam

1.2K 60 17
                                    


Поръчка от @ZoriKamburova

-" Хайде , пред вас сме BamBam"

- " Да , да излизам "

Приятелите на седемнайсет годишният BamBam го чакаха вече десет минути пред тях .
Тази вечер , откривали нов клуб в центъра на града . Щурите момчета няма как да не отидат за да не се развихрят .
BamBam излезе от къщата си и се качи в колата на Джаксън , в нея бяха също така Марк , Джинйонг .
Когато всички бяха готови за тръгване , Джаксън потегли към клуба и след двайсет минутно пътуване пристигнаха . Беше пълно , и охраната и полицията беше много .
Момчетата слязоха от колата и зачакаха близо до опашката . След две-три минути се чу шум от мотор . Пред тях слезе Джей Би и всички заедно се наредиха на опашката . След като взеха пропуските си влязоха вътре . Силната музика можеха да я чуят и отвън , но отвътре сякаш стените щяха да паднат още малко . Едва началото на купона , а вече силна миризма на  алкохол ги обля .
Те не пропуснаха да се отбележат и тази нощ , започнаха да пият и след час два вече почти всички бяха пияни до козирката .
BamBam не толкова пиян се качи на горният етаж , където бяха тоалетните . Едва не падна по стълбите , но успя да стигне .
Свърши си работата и излезе от тоалетните . В коридора беше спрян от красиво и по-високо момче от него . Целият в черни кожени дрехи , изключение правеше бялата му риза .
Той бутна BamBam в стената и сложи ръцете си от двете му страни , така че да не му избяга . Плюс беше че високият не понасяше алкохол и не беше пиян , а BamBam може би дори не знаеше къде се намира .
Няколко пъти се опита да му избяга , но не му се получи . Размениха си няколко груби думи и нищо повече . Високото момче притисна устните им . BamBam отвърна под влиянието на алкохола . След страстната целувка , високото момче остави BamBam да се оправя в препълненият клуб , а той си тръгна .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 Дни по-късно :

BamBam излизаше от дома си , за да отиде до магазина .
Предният ден не мръдна от леглото , беше му толкова зле . Нищичко не помнеше .
Тъкмо тръгваше от тях и в далечината виждаше как Йонгджае бяга право към него , зад него се опитваше да го настигне друго момче . Доста красиво . С черна коса и по-високо от Йонгджае , с черни дънки и бели кецове , сива тениска и кожено яке .
Найстина BamBam не можеше да отдели поглед от него .

- " B-bamBam..! Ще ....щ-ще дойдеш ли д-довечера ...във Марк .....оххх .."

-" Разбрах те Йонгджае , и ти си спортна натура . Но можеше да ми пишеш или да се обадиш , защо тича до тук ?"

{ SMUT + } || BoyxBoy Where stories live. Discover now