{ BTS } TaeGi

2.5K 112 18
                                    


Поръчка от SofiKuzmanova


Поредна нощ в бара на Лей . Юнги . Мин Юнги , главната звезда на шоуто се приготвяше в личната си стая ."  Това момче , идеалното , перфектното !" Точно това казваха всички преди да го вкарат в леглото си .
Точно така Юнги работеше като курва на повикване . Танцуваше в най-известният стриптиз бар в Сеул . Лей го откри преди четири години . Юнги беше избягал след смъртта на родителите му , в онази нощ пияни наркомани щяха да го убият в една тясна уличка ако не беше Лей . Той ги преби жестоко и спаси Юнги , но разбира се имаше уловка . Имаше ли право на избор Юнги , каза си какво толкова , един секс с непознат ..
Но взе че му хареса . Много !
Поиска от Лей да работи в бара му . По този начин и сега е тук . Студена курва . Никой не знаеше че от вътре Юнги всъщност искаше някой просто да го обича истински и да не го използва само за секс колкото и да е хубаво .
Той облече черните дантелени жартиери и се напръска със силен парфюм . Сложи още някой аксесоар и подсили грима в очите си . Русата му коса беше разрошена и му предаваше съвършен вид .
На сцената се чу музиката , светлините играеха гоненица . Юнги излезе вървейки бавно към пилона си . Започна с най-добрият си номер , продължавайки да съблазнява публиката . Много от мъжете с които беше спал бяха сред публиката .

"Лей , домъкни си задника при мен !" Извика силно Техьонг като изпи поредна чаша .
Лей се домъкна до него на бара .

"Какво ще желаеш принцесо Арабела ?"

"Кой е това ? " Посочи към Юнги които в този момент правеше шпагат .

"Той ли ? Той е Бог които намерих преди четири години "

"Искам този Бог , тогава ми кажи къде е стаята му ? "

Лей го опъти и след половин час чакаме в стаята на Юнги той доиде . Неговата част от шоуто приключи . Обикновенно танцува с колегите си по цели нощи , но събота е неговата специална нощ .
Юнги влезе в стаята . Видя фигората стояща на стола му , но не обърна внимание .
След като изтри грима си и се облече с други дрехи си взе телефона и се облегна на вратата .

"Тръгваме ли ?" Попита момчето седящо на стола му.

"Теб чакам.. "

{ SMUT + } || BoyxBoy Where stories live. Discover now