{ NCT 127 } Yuwin

1.3K 56 9
                                    


Поръчка за ThEgIrlOfSoMeWhErae

Часът беше почти един сутринта . Навън отново валеше , бурята беше отминала едва преди час , но се осещаше така сякаш ще запука отново .
Yuta седеше на въртящият се стол в стаята си . С едната си ръка цъкаше на някаква игра в нета , а със другата отпуснато галеше коремчето на своето малко бяло котенце , Бенджи .
На вратата се почука и това извади Yuta от спокоиният транс в които беше изпаднал . Той се обърна и тихо но достатъчно силно за да го чуе човека от другата страна , извика - Влез !
Вратата се отвори след като се чу командата и в стаята влезе WinWin със сладката си пижама . Долнище . До там . Горната част на тялото беше покрита със сив прозрачен потник .
Разроши косата си и затвори вратата след себе си . Yuta знаеше добре защо WinWin  е буден по това време .
Приятелят му го беше страх да спи докато навън вали . Винаги когато това се случваше , WinWin  спеше при Yuta .

" Накамото ..." - Произнесе сънливо той и седна до Yuta .
Той продължи да гали котенцето което вече спеше дълбоко . WinWin  го прегърна силно през кръста и постави главата си на рамото му . Постояха така известно време . Капките от ситен дъжд се стичаха по стъклата които бяха замъглени.

" WinWin ..." - продума тихо Юта

"М....?" - измънка си WinWin

" Ще заспиш " - WinWin не каза нищо , изглеждаше така сякаш всеки момент ще се разпадне .

" Мхм...."

Yuta го хвана през кръста и го вдигна заедно със себе си . Постави го на голямото легло до прозорецът и се настани до WinWin като местеше някой кичури от косата му .
WinWin отвори очите си и сложи ръката си на лицето му . Yuta се намести върху него и доближи максимално лицата им . Челата им се допираха. Yuta затвори очите си и вдиша от дълбокият аромат на приятелят си .
Когато отвори очите си , WinWin спусна ръката си към талията му и Yuta го целуна . Бавна и насилствена целувка , продължи дълго .

"Умирам всеки ден за тези меки устни ..." - Шептеше в ухото му Yuta и облиза съвсем малка част от него , само за да го накара да се възбуди .
Y

uta пъхна ръката си под потника на WinWin и пипаше всяка част от тялото му . Премахна го а след това и своята тениска . Стегнатото тяло на по-голямото момче се яви пред погледа на WinWin които се усмихна щастливо и някак лукаво .

" Истински Бог ..." Прошепна сам на себе си и облиза устните си .
Yuta отново го целуна и директно вкара езика си в устата му позволявайки си да опита всяка част от WinWin . След като въздухът им свърши мина бавно по цялата ми ключица , по вратът и гърдите на WinWin които така силно прехапваше устните си за да не изпусне силните си стонове . Не му се получаваше особено добре за това когато струйка кръв потече от устните му той ги пусна . Стонът прозвуча толкова измъчено . Струйката кръв се стече по гърдите му а Yuta с език мина по нея и стигна до устните му , разбиха се едни в други и отново се бореха за надмощие .
WinWin имаше достатъчно следи по себе си вече .
Yuta премахна дрехите си и отново се надвеси над приятелят си и хвана двата края на долнището и боксерките на WinWin .
Започна бавно и мъчително да ги сваля и когато най-накрая ги премахна отново се надвеси над WinWin . Хвана вътрешната част на бедрата му така че да бъдат притиснати между телата им .
WinWin осети влажната главичка на Yuta пред входа си и отново прехапа устните си . Хвана се за рамката на леглото и изви главата си назат .
След малко Yuta навлезе в него, без предупреждение започна да се движи бързо от самото начало . WinWin извика от удоволствие и пусна едната си ръка от рамката на леглото , допря я силно до прозореца и остана следа от ръка по него заради мъглата навън .
Същата ръка плъзна по врата на по-големият и я прокара в косите му които стисна .
Yuta продължаваше да се движи със зверски сили и беше на предела си . WinWin оставаше червени следи от нокти по гърба му . Накрая и двамата свършиха и Yuta извади члена си от WinWin . Легна до него и бързо заспаха ...

×××××××××××××

××× надявам се да ти е харесало ❤
Ако имате някакви идей , пишете в коментарите ❤❤❤❤❤❤❤

{ SMUT + } || BoyxBoy Where stories live. Discover now