The Secret

13 0 0
                                    

2 år efter 

Agustin's synsvinkel

Det er nu 2 år efter ulykken skete, Lucas er flyttede ud for et år siden fordi at han ikke kunne klare alt det med Luna og mig. 
Luna og mig er sammen igen, hvad der skete med hende og Blake ved jeg det ikke det må hun forklare for det lød vidst til at være lidt inviklet. Det eneste jeg ved er at Blake har forbud mod at nærme sig Luna efter hvad der skete. 

Mig og Rugge sad og kigget Luna's adoptionspapier igennem "Rugge vi er nød til snart at fortælle hende sandheden, vi kan ikke blive ved på den her måde." Han kiggede op på mig. "Hør her Agus, det ved jeg godt okay, vi er bare nød til at vente til rette tidspunkt" Han har nok ret og vi er også nød til at være forsigtige med det her siden at hun jo kun er 15 år og den her slags information kan være pænt hård at få. Jeg kiggede på Rugge "Nu går jeg ind og henter hende og så fortæller vi hende det." Rugge kiggede på mig lidt i shock tror jeg efter den beslutning jeg lige havde taget. 

Luna's Synsvinkel 

Jeg sad inde på værelse og ikke lavet noget, ligger bare og stirre op i loftet, da Agus kom ind "Luna kommer du lige ud? Mig og Rugge har lige noget vigtig at fortælle dig" Han så meget nervøs og seriøs ud. Jeg rejste mig op og fulgte efter ham ind i stuen til far som så pænt nervøs ud. Far gav tegn til at jeg skulle sætte mig på hans skød. "Det her bliver måske lidt hårdt for dig og hører det ved vi ikke rigtigt. Du skal vide at stadig elsker dig uanset hvad" Okay nu gør han mig nervøs. "Far hvad mener du? Agus hvad sker der?" De kiggede begge to på mig og Agus tog mine hænder og sagde "Luna... Du er adopteret. Rugge er ikke din far" Hvad? Hvad fanden er det her en latterlig prank de har sat op. Rugge kiggede på mig og forsatte med at tale "Det betyder også at du ikke er italiener og det forklare også hvorfor du ikke kan tale italiensk." Okay det begynder faktisk at give god mening nu. "Hvis jeg ikke er italiener, hvad fanden er så?" Rugge kiggede på Agus og de begge to nikkede deres hoveder. Agus kiggede på mig "Luna, du er englænder" Jeg ved ikke hvad skal sige. Rugge kiggede på mig "Du ved Tristan fra The Vamps?" Hvad fande har Tris med et her at gøre. "Selvfølgelig kender jeg Tris, han er som storebror for mig." Wait a sec, lad mig lige tænke over det her. "Du er hans lillesøster" NO FUCKING WAY!!!

The fake life // COMPLETEDDove le storie prendono vita. Scoprilo ora