Kysset

40 2 0
                                    

På settet af Soy Luna

Ruggero's synsvinkel
Vi ankom til settet og jeg kunne se på Luna at hun stadig var lidt ked af det. Så jeg sagde til hende. "Hey skat det skal nok gå. De er alle sammen rigtig søde og sjove" Jeg ved ikke med Cande men jeg kunne se at hun ikke var særlig tryg på situationen.
"Okay. Er du sikker på at Agustin vil være der?" Jeg er faktisk glad for at hun er trygt ved Agus.
"Jeg er sikker på at han er der. Skal vi gå ind?" Faktisk var jeg ikke 100% sikker på om han var der. Så lad os se... Både Cande og Luna nikker som svar og vi træder ind. 

---------------------------------------------------
Luna's synsvinkel
Da vi kom ind blev jeg meget overrasket. Det var så flot og stort her. Da vi kom ind i deres fællesrum sad de alle og kiggede på os, da far sagde. "Hey allesammen jeg har en i lige skal møde. Det her er mig og Cande's datter Luna" Alles øjne blev hurtigt rettet på mig. Ikke en særlig tryg følelse. Siger det bare. Eller tænker tror jeg. Alle kommer hen til mig. Eller de stiller sig foran mig.

"Hej jeg hedder Michael Ronda men bare kald mig Mike" Han havde brunt hår og brune øjne. Han havde en rød skjorte på men en læderjakke udenpå. Og et par sorte bukser.

"Jeg hedder Lionel Ferro, bare kald mig Lio" Han havde en blanding af blond og brunt hår. Han havde bare grønne øjne i stedet for. Han havde en simpel blå t-shirt på og et på hullede jeans.

"Jeg hedder Gaston Vietto" Han havde mørke brunt hår og brune øjne. Han havde også en simpel hvid t-shirt på og et par sorte bukser.

"Jeg hedder Jorge Lopez" Han havde mørkt krøllede hår og brune øjne. Han havde også en hvid sweatshirt og sorte shorts på.

"Hej smukke jeg hedder Karol Sevilla" Hun havde langt brunt hår med lidt krøller i og grønne øjne. Hun havde en hvid cap, en lyserød trøje og sorte bukser.

"Hej Luna. Jeg hedder Valentina Zenere, bare kald mig Valu" Hun havde langt blond hår og blå øjne. Hun havde en hvid skjorte og en sort nederdel.

"Hej. Jeg hedder Malena Ratner, bare kald mig Male" Hun havde langt mørkt hår og brune øjne. Hun havde en rød på, blå cowboy jakke og en sort nederdel.

"Ruggero jeg tror ikke at det her er nogen god ide. Se på hende." Jeg kunne høre mor sige noget til far men jeg hørte ikke 100% efter.

"Luna er du okay?" Jeg svarede ham ikke. Jeg kunne ikke. Jeg ville bare have Agustin lige nu. Da jeg så ham løb jeg direkte over til ham og kunne mærke hvordan tårene pressede på.

"Hey Luna. Er du okay?" Han kiggede lidt bekymret på mig. Hvorfor ved jeg ikke. 
"Nej. Jeg kan ikke mere. Jeg kan ikke klare det mere. Det bringer for mange minder frem på en gang. Agus vil du ikke nok få mig væk fra alle de mennesker?" Jeg kigger bedende på ham. Han nikker dog og siger "Hey tag det roligt. Kom med mig så får jeg dig væk her fra og ind i mit rum som jeg deler med Ruggero" Han lagde armene om mig. Han hjalp mig ind i hans omklædningsrum. Jeg kyssede ham på kinden som tak.

Inde i Agustin's omklædningsrum

"Fortæl mig nu hvad der er galt" Sagde han og tog fat i mine hænder og forsatte med at snakke. "Husk at du altid kan fortælle mig alt lige meget hvad det er. Jeg vil altid være her når du har brug for det. Okay" Jeg nikkede bare som svar. "Må jeg" Jeg stoppede mig selv. 
"Må hvad?" Han kiggede lidt underligt på mig. "Må jeg kysse dig?" Jeg ved godt at det er lidt tidligt at kysse en man kun har kendt i hvad 1-2 dage. Ved ikke. "Selvfølgelig" Jeg tror jeg er forelsket i Agus. Jeg ved faktisk ikke om det er det. Har aldrig været forelsket. 

Jeg satte mig tættere på ham og lagde mine arme omkring hans nakke. Han lagde sine hænder omkring min hofte pressede sine læber mod mine. Det var det mest perfekte kys og vores læber passede så godt sammen. Vi blev ved i ca. 30-40 sekunder men vi blev afbrudt af far der kom ind for skifte tøj til hans næste scene. Vi slipper hurtigt hinanden så han ikke opdager noget. 

"Hey Agus. Der er du. De leder efter dig. Du skal snart til at filme din scene med Carolina" Far kigger skiftevis fra mig til Agus og tilbage igen.
"Ja selvfølgelig. Ses senere Luna. Håber du har det lidt bedre nu" Agus er virkelig sød.
"Vi ses og tak Agus du er den bedste" sagde jeg og kyssede ham på kinden. Jeg bliver sammen med far.

The fake life // COMPLETEDWhere stories live. Discover now