Love at first sight

19 1 0
                                    

Blake's synsvinkel
Luna er rigtigt sød. Hun er også helt vildt sjovt. Jeg tror at jeg elsker hende, men det kommer også lidt an på hvor gammel hun er. Hun ligner en på min alder. Jeg trak James til side "Hey James hvor gammel er Luna?" Han kiggede underligt på mig. Jeg begyndte så småt at blive lidt nervøs. Han må helst ikke vide at jeg godt kan lide Luna, for jeg ved ikke om hun allerede har en kæreste. Det kunne godt se ud som om at hun var sammen med Michael.

"Hun er 16 år hvorfor? Kan du godt lide hende?" Jeg blev lidt rød i hovedet, men da jeg så hvordan hun sad sammen med Michael blev jeg jealous. James kiggede på mig og begyndte så smile helt vildt "OMG Du kan jo lide hende. Altså du er jo helt forskudt i hende" Han sagde det ret højt og trak opmærksomhed til Brad, Tris og Con. "Hvad sker der her?" Jeg kiggede alle andre steder end på dem. "Blake er forelsket i Luna" De sagde ikke noget. De kiggede bare på mig "Har hun en kæreste" De forsatte bare ved at kigge på mig indtil Brad sagde "Det ved vi ikke noget om. Hvis du gerne vil vide det, så skal du enten spørger hende eller en af de drenge hun er sammen med" Jeg gik over til Luna "Hey. Hvordan har du det?" Hun sagde ikke noget men kiggede bare på mig.

Luna's synsvinkel
Jeg sad sammen med Michael og Gaston. Jeg hørte ikke rigtigt hvad de sagde. Jeg sad bare og kiggede på Blake, der kom en læge ind. "Er der nogen som kender en Agustin Ariel Bernasconi?" Jeg begyndte at blive nervøs. Hvad kan der være sket med ham. Jeg kigger først på Michael også over på Gaston. "Ja. Det gør Mig, Ruggero, Michael, Gaston og Lionel."

Hun kiggede på drengene. Jeg begyndte at panikke. Hvad er der mon sket med Agus?
"I skal lige følge med. Vi har lige fået ham ind nede på akut. Luna du bliver bare her. Du er ikke klar til at komme ud og gå endnu" Drengene fulgte efter lægen. Jeg var nu alene med The Vamps og Blake, Reece og George.

Connor's synsvinkel
Efter at Ruggero og de andre drenge var gået. Begyndte Luna at panikke. Jeg kan huske en sætning Ruggero engang sagde til mig. Hvis der nogensinde skulle ske noget med nogen af os, så lov mig at i vil tage godt af Luna og giv hende det her brev, men du må kun give hende det i højest nødvendighed. Jeg kiggede over på Tris og gav ham blikket. Han gik over til Luna "Hey Luna. Det skal nok gå. Det er sikkert ikke noget alvorligt" Hun så ud til at blive mere rolig efter hvad Tris havde sagt. Efter noget tid kom Blake over til hende. "Og hvis du har brug for noget eller nogen, så er vi her for dig. Du kan få vores telefon numre også kan du bare ringe til os når du har brug for os og så kommer vi med det samme."

The fake life // COMPLETEDWhere stories live. Discover now