Broken Heart

31 1 0
                                    

Luna's synsvinkel
Jeg løb så langt væk og hurtigt jeg kunne. Jeg vil bare væk fra alt og alle indtil det gik op for mig at jeg ikke havde nogen steder at tage hen eller rent faktisk havde jeg et sted, men der var bare fyldt med mennesker sikkert. Det eneste sted jeg havde var studiet. Se det her er en af de grunde til at jeg aldrig har haft nogen som helst relationer til nogen som helst overhovedet. Han er sådan en fucking nar Lucas og hvad angår Maxi og Agus ved jeg ikke hvad jeg tro mere. Jeg troede de var anderledes, men jeg tog vist stor fejl.

På studiet
Der var gået en time nu, men jeg havde det stadig af helvede til og tårne ran stadig ned af mine kinder. Jeg ankom til studiet og gik indenfor i håbet om at ingen skulle opdage mig, men jeg kunne ikke mere nu. Jeg var kun lige kommet et stykke ind og ned af gangen hvor jeg satte mig op af væggen. Først der begyndte jeg virkelig at bryde sammen.

Jeg sad der for 5 minutter da Gaston Vietto kommer gående forbi og stopper op da han ser mig. "Hey Luna. Hvad er der sket med dig?" Han kiggede bekymrende på mig. Jeg svarede ham ikke til starte med, men han tvang det nærmest ud af mig. "Pochoclo, Agus og Maxi, men mest Pochoclo" Han kiggede underligt på mig som om han gerne ville have en forklaring, men sagde i stedet for "Hvad har de gjort? Har Agus slået op med dig eller hvad?"
Jeg kunne snart ikke mere. Jeg nikkede bare mit hovede som et nej. Han blev ved med at spørger og den her gang fik han hele historien "Agus elsker mig ikke rigtigt. Ham og Maxi er kun sådan imod mig fordi at Agus er Rugge's bedste ven" Der gik noget tid hvor han ikke sagde noget, men jeg kunne se at han havde ondt af mig.

"HVAD!!! Det kan da ikke være rigtigt"'Det chokeret ham helt. For det ligenede hvis noget Agus aldrig kunne finde på at gøre.

"Han sagde også at jeg bare udnyttede Agus fordi at han var kendt og at ingen ville have mig, så jeg kunne lige så godt bare glemme Agus før det var for sent"

Han kiggede stadig chokeret på mig og spurgte om han sagde mere. "Ja. Han sagde for at være helt præcis og nu citer jeg alt hvad han sagde til mig. Du ved jo heller ikke noget om kærlighed. Agus elsker dig overhovedet ikke rigtigt. Jeg er sikker på at han kun gør det her, fordi at Ruggero er hans bedsteven, men bare vent inde længe vil de finde ud af hvem du er og så vil du blive sent afsted til det hul af en kælder hvor du kommer fra. Der er ingen som gider at have dig. Du kan ligeså godt glemme Agus, for det er for sent"

Han kiggede på mig og sagde at han havde et sidste spørgsmål. Han vil gerne vide hvem der havde sagt det. "Pochoclo sagde det. Efter han prøvede på at kysse mig og jeg så flippet lidt ud på ham, fordi at godt vidste at jeg var sammen Agus" Han sagde ikke noget. Han lagde bare sine store arme omkring mig, de var større end Agus' arme. Han kyssede mig på panden og tog mig op.

Han tog mig med hen til deres cafeteria og vi satte os ned. Lige pludselig kom Michael og Lionel gående og satte sig ved siden af os Lionel satte sig ved siden af Gaston og Michael satte jeg ved siden af mig. Jeg magtede ikke flere spørgsmål, så jeg lagde mit hovede op af Gaston's skulder. Han lagde sin arm omkring og kyssede min pande igen.

"Nååårh. Så har vi fået os et nyt par på studiet. Hvad har du droppet Agus til Gaston eller hvad Luna?"

Gaston kiggede seriøst og irriteret på dem begge to. "Guys det er ikke for sjov det her. Hun har det af helvede til lige nu og har ikke andre at snakke med, så gider i ikke godt lige at styrer jer lidt"

De kunne godt se at det var alvor det her. "Hvad er der sket med hende" Lionel kiggede bekymrende og det samme gjorde Michael.

"I ved Pochoclo som bor sammen med Agus og Maxi. Han prøvede på at kysse hende og bagefter flippede hun så ud på ham fordi at han udmærket vidste at hun var sammen med Agus og så flippede han ud på hende og sagde så at Hun ikke vidste noget om kærlighed og at Agus overhovedet ikke elskede hende og at han kun gjorde det fordi at Rugge er hans bedsteven. Og at de snart ville finde ud af hvem hun var og så ville hun komme tilbage til det hul af kælder hvor hun kommer fra og så gav hun ham en lussing og stak af"

Efter at Gaston havde sagt det til Lionel og Michael begyndte jeg at græde ind i hans bryst. Han lagde sin hånd på mit hovede. Jeg kunne også mærke to andre hænder. Det var Lionel og Michael som agede min ryg.

Gaston's synsvinkel
Efter noget tid begyndte de andre at komme. Grunden til at jeg gik her ind tidligere end jeg plejer var så at Luna kunne nå at falde lidt til ro før de andre kommer. Da de andre kom ind kiggede de underligt på mig, da de kunne se at Luna sad ved siden af mig med sit hovede på min skulder. Jeg kunne fornemme på Luna at hun havde set de andre, så hun gemte sig bare mere ind imod mig.

Luna's synsvinkel
Jeg kunne bare hører hvordan de andre begynde at snakke. Jeg kunne hører at der var flere som begyndte at spørger hvad der var galt. Indtil jeg hørte en velkendt stemme. Det var Rugge. "Hey. Gaston hvad er der galt med Luna?" Hverken mig eller Gaston svaret ham, da Gaston sagde. "Der er noget personligt som bliver mellem mig og Luna".

Gaston's synsvinkel
Jeg kunne se at Ruggero blev lidt irriteret over det. "Jeg er hendes adoptivfar. Jeg har ret til at vide det." Efter at Ruggero havde sagt det blev jeg også lidt i irriteret på Ruggero. "Hvis hun ikke har lyst til at fortælle dig det skal hun jo heller ikke gøre det. Luna kiggede op på Ruggero med store våde øjne. "Jeg blev dumbed af Pochoclo. Er du så glad" Hun rejste sig op og løb væk. Jeg rejste mig. "LUNA VENT" Jeg gav bare Rugge blikket. "Er du så glad" Jeg blev virkelig såret. "Gaston...." Michael kiggede på mig med et trist ansigt.

The fake life // COMPLETEDWhere stories live. Discover now