Wake up del 2

15 1 0
                                    

Agustin's synsvinkel
Mens Rugge snakkede med Luna kalder jeg efter en læge. Vi snakkede og gik på stuen hvor hun sagde.

"Hej Luna. Det er mig der din læge. Jeg glad for at se du endelig er vågen. Og du må være hendes far Ruggero og hendes kæreste Agustin. Har jeg ret?" Lægen kigger skiftevis på mig og Rugge.
"Ja Ruggero er min Chico Fresa, el rey de la pista. Og Agustin er den bedste kæreste man kunne have" Sagde Luna og begyndte at grine. Hun opføre sig underligt. Det må nok være fordi hun har ligget i koma.
"Der vist nok energi i dig var. Taler du spansk?" Lægen kigger grinende på Luna. Hvad er der sjovt ved det?
"Nej. Ikke så meget, men jeg er halv Italiensk, men jeg taler ikke Italiensk" Luna er stadig underlig. Jeg ved ikke om jeg skal være glad eller bekymret. Nok begge dele.
"Okay spændene. Ruggero der noget praktisk du lige skal vide. Det medicin hun får lige nu er meget stærk, så det kan godt være at hun måske får det lidt dårligt de næste par dage og hvis hun gør skal i ikke blive bange det er fuldstændig normalt, for det betyder at medicinen virker som den skal" jeg kigger på Rugge. Han nigger til det lægen siger. Jeg nigger selvfølgelig også med.
Rugge siger bare Okay da lægen er færdig med at snakke.
"Agus hvor er Maxi og Pochoclo? Jeg vil gerne se dem" Luna kigger hen på os og ser bedende på os. Hun mener det vist.
"De er hjemme. Hvad siger du til at hvis den her læge vil give dig lov kan vi tage hjem og overraske dem" jeg kigger på Luna som nigger ivrigt. Jeg kigger hen på lægen.
"Selvfølgelig må i tage hjem. Hun skal bare lige have den her ilt slange med indtil hun trække vejret selv igen. Ruggero vil du give hende den på" lægen giver os lov og giver den der ilt slange til Rugge.
"Okay. Prøv at se her skat du skal have den her på. Den hjælper dig med at trække vejret normalt. Du skal kun have den på indtil at du kan trække vejret af dig selv. Og hvis du tager den her på, så får du din helt egen Blake South College uniform. Er det en aftale?" Rugge er godt nok god til at overtale hende. Det må jeg give ham. Luna nigger bare som svar.

På sættet af Soy Luna
Ruggero's synsvinkel
Vi kom gående ind og jeg var spændt på hvordan det hele ville gå, da det er første gang hun er ude og gå siden hun kom hjem. "Hey allesammen jeg har gode nyheder til jer" Jorge, Male og Karol var meget begejstrede. 
"Hvad er det Rugge" Jeg med begejstring i min stemme "Hun er vågnet og hun er ude bag ved sammen med Agus lige nu"
" Det er jo fantastisk" udbrød Katja.

Inden jeg kaldte Agus ud. Gav jeg dem lige noget opdatering på hvodan situtationen er nu.
"Før hun kommer skal i lige vide at tingene stadig er lidt sløre for hende, så derfor vil hun støtte sig meget op ad Agus, hun har en ilt slange som skal hjælpe hende med at trække vejret indtil hun kan gøre det selv, det medicin hun får er meget stærk så hun har det non ikke helt så godt, så hvis hun lige pludselig bliver dårlig eller kaster op skal i ikke bliver bange det er helt normalt, for det betyder at hendes medicin virker"

De nikkede alle sammen og jeg råbte til Agus at han bare kunne komme ud med hende nu.

The fake life // COMPLETEDWhere stories live. Discover now