13. Dáš to

65 4 0
                                    

25.04.2018

V určitých chvílích, kdy se litujeme a chceme aby nás litovali ostatní, je zdravé se naštvat. Ne na někoho v okolí, ne svést vinu na jiného. Ale naštvat se sám na sebe. Tak nějak zdravě se kousnout, a říct že na to sakra máš, ať se děje, co se děje a že nám všem ukážeš, co všechno v tobě je. Nesnaž se to ukazovat jen nám, ale hlavně sám sobě. Ukaž si sakra, zač jsi toho loket. Sáhni si na vlastní dno a objev v sobě sílu, o které jsi doteď nevěděl. Zatni zuby a překonej všechno co ti život postaví do cesty.

 Pouč se z předchozích zkušeností, pouč se z chyb. Vem to špatné co se ti kdy stalo, a všechnu tu zlost proměň v energii, kterou vynaložíš, aby sis splnil to, po čem toužíš. Neměň tu zlost na nenávist k ostatním. Neshazuj na nikoho vinu, přiznej si, že ty jsi ten, kdo určuje kudy a jak se tvůj život potáhne. Přej a bude ti přáno, stůj si za svým názorem, a jdi si za tím co chceš. Přes bolest, přes znechucenost, přes lenost. Prostě se v hlavě přepni na mód "dám to" a prostě to dáš.

 Pokud tomu věříš a jdeš si za tím, tak dáš i to, o čem sníš v těch nejtajnějších myšlenkách. Nestačí si stále dokola opakovat, že jednou to budeš mít. Musíš začít hned. Od tohoto momentu si řekni, že to zvládneš, a uděláš pro to všechno, co bude v tvých silách. Pak se tohoto pravidla jednoduše drž, a cíl nebude daleko. Užívej si cestu za svým snem. Užívej si příležitost plnit si svůj sen. A jednoduše si ho splň.

My všichni na to máme.

Ty na to máš.

Věřím ti.

Otevři očiOù les histoires vivent. Découvrez maintenant