16.Angel Beats

995 31 6
                                    

Tür:Aksiyon, Dram,Fantastik

Bölüm sayısı:13

Konusu:Animemiz ölümden sonra yaşamın neler olduğunu gösteriyor. Otonashi kendini bir lisenin bahçesinde baygın halde yatarken bulur ve karşısında elinde silah bulunduran birini farkeder isminin Yuri olduğunu söyler ve kendini tanıtır. Oraya nereden geldiğini anlamaya çalışan Otonashi, Yuriye sorar ama onun cevabı Otonashinin kafasını karıştırır Yuri onun öldüğününe inandırmaya çalışır ama bunların saçma olduğunu söyleyen Otonashi Angel denen bir kızla tanışır Yuri Angelin tehlikeli olduğunu söylese bile Otonashi buna inanmaz. Angel da onun öldüğünü söyler ama Otonashi bunu inkar eder ve kanıtlamasını ister angel ise Otonashinin kalbine vurur ve onu yaralar uyandığında revirde olan Otonashi bunlara inanmak istemez olayımız burada başlıyor. Melekler/Angel isyancılara karşı savaşırken Otonashi de kendisini bu savaşın ortasında bulur.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Konu hakkında yanlışım varsa tekrardan özür dilerim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Konu hakkında yanlışım varsa tekrardan özür dilerim... 💜💜💜

Anime & Manga önerileriWhere stories live. Discover now