10.Elfen Lied

1.4K 33 1
                                    

Tür:Dram, Olağanüstü, Gerilim

Bölüm sayısı:14/+13

Konusu:Anime de, dünyada insan oğlunun yanı sıra Dicloniuslar diye yeni bir tür ortaya çıkmıştır bu yaratıkların insanlardan görünür farkları boynuzlu olmalarıdır ama sadece görünür olan bu Dicloniusların "vektör" adında görünmez ellere sahiplerdir ortalama 2m boyundadır dicloniuslar bu elleri kullanmaya başladıklarında insanlara büyük tehlike oluştururlar. Animede Dicloniuslar bilim insanlarının adına büyük tehlike arz etmektedirler bu sebepten dolayı boynuzlu doğan bütün çocuklar ya öldürülürler yada laboratuvara denek okarak giderler bi gün denek olan bir diclonius laboratuvardan kaçmayı başarır ve bu büyük bir tehlike oluşturur adı "Lucy" olan dicloniuslar kafasından kurşun yediğinden hafızasını kaybeder ama yinede kaçmayı başarır ve okyanustan sahile sürüklenir orada gezen iki kuzen ise tesadüfen Lucy ile karşılaşırlar ve Lucy'i kendi evlerine götürürler animemizde burada başlar.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Anime & Manga önerileriWhere stories live. Discover now