*Odjezd*

67 4 0
                                    

Ráno jsem se probudila ve stanu otočila jsem se na bok a poslepu nahmatávala svého spolubydlícího , ale nebyl tu. To mě donutilo se zvednout a vylézt ze stanu ven.

Kluci už venku snídaly a něčemu se smály. ,,Co je k smíchu?" Zeptala jsem se zvědavě . ,,Nic jen Cameron nám ukazuje svou fotku z dětství" Řekl s pobavením v hlase Harry. ,,Ukaž" Řekla jsem a přiběhla rychle k Harrymu , který držel fotku v ruce. Kluci se jen začaly smát a Harry mi fotku se smíchem podal. Začala jsem se nad nimi jen culit. ,,Co se děje?" Zeptal se mě s úsměvem Cameron. ,,Nic jen jsi byl roztomilý?" Řekla jsem a usmála se.

 ,,Nic jen jsi byl roztomilý?" Řekla jsem a usmála se

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

PO SNÍDANI:

,,Pobal si princezno za třicet minut vyrážíme" šeptne mi do ucha Shawn a ze zadu mě obejme. ,,Už mám zbaleno princi jen se převléknu" řekla jsem a pobavením jsem ho začala vystrkávat ze stanu. Vzala jsem si na sebe černé legíny a dlouhý vínový svetr , protože už bylo trochu chladněji , přecijenom je podzim.

S klukama jsme složily stany dali je do aut a nasedly. Jela jsem v autě jen s Shawnem , ostatní měly auto svoje nebo jely s někým jiným. ,,Stavíme se někde na oběd?" Zeptal se Shawn. ,,Jo , klidně" odpověděla jsem a pousmála se. ( pozn. aut. Ostatní si jely už svojí cestou) Zastavily jsme tedy u KFC a šly se najíst. Po obědě jsme si ještě došly na záchod a vraceli se do auta , abychom dojely domů.

Shawn mi zastavil před domem pomohl mi vyndat tašky dal mi pusu a odjel. Já jsem zaplula do domu a zavřela za sebou dveře.

Doma jsem se jenom krátce přivítala s rodiči a šla si vybalit věci a převléknout se do něčeho pohodlného.Vzala jsem si tedy tepláky,tílko a udělala si letmý drdol a vyrazila dolů za rodiči.
Mamka už vařila večeři na přivítanou. Dělala špagety,je to moje nejoblíbenější jídlo hned po sushi takže jsem zaskákála radostí. "Ahoj zlatíčko" řekl táta objal mě. "Ahoj tati" odpověděla jsem mu. "Dáš si večeři?"zeptá se mamka a já samozdřejmě odpovím ano , protože už jsem měla hlad jako vlk. Takže nám nandala moje a tátovo jídlo a sama si svojí porci ještě připravovala. Po večeři mě rodiče trochu zaskočily. "Máme pro tebe překvapení" řekl táta. "Spíš takovou hloupost ale mohlo by to být fajn" pousmála se mamka. Bylo na ní vidět že je nervózní nevěděla co na to řeknu. "Napadlo nás že by jsme zase jako tři zašly do kina" řekl nejistě táta a mě se v tu chvíly rozzářily oči,naposledy jsme byly v kině když jsem byla malá jo chodila jsem s kamarádkami a tak , ale s rodiči jsem nebyla už dlouho. Zakívala jsem radostně hlavou a beze slova zmizela do pokoje se zkulturnit. Oblékla jsem si černé džíny a lehký bílý svetřík. Došly jsme ke kinu a já se zeptala "Na co jdeme?" "Na co chceš" řekl táta s úsměvem a já se radostně šla podívat na tabulku. "Ahoj" ozvalo se vedle mého ramene. "Ahoj Shawne!" Řekla jsem radostně a objala ho. "Co tu děláš?" Zeptám se stále ještě usměvavě. "Jdu na film?" Zeptá se mě také otázkou a oba se začneme smát. "Na co jdeš?" "Ještě nevím" odvětím a začnu se věnovat tabuly. "Já jdu na Avengers pojď se mnou" řekne "Nemohu jsem tu s rodiči promiň" řeknu a smutně se na něj podívám , ale on jen září štěstím "Superjdeme je pozdravit!" Nestihla jsem nic říct a už mě táhl tam kde doufal že moji rodiče budou. Našly jsme je a Shawn je pozdravil. "Vybrala si?" Zeptá se táta. "Avengers" řeknu prostě a kouknu na mamku. "Jé tam jdu takyy" řekne Shawn jako kdybych o tom už předtím nevěděla a nad tím se začnu smát. "Běžte spolu mi to s taťkou zvládnem" usměje se na mě mamka "Vážně?" Zeptám se nejistě a na oba se kouknu. "Určitě" řeknou na ráz a všichni se zasmějeme.

After one hour and something...
Film už skončil a Shawn nás i s rodiči doprovodil domů. "Ahoj a děkuju za večer" řeknu a dám mu pusu. Usměju se a ještě předtím než zalezu dovnitř tak mu zamávám. Mávání mi oplatí a já můžu spokojeně zalehnout do postele a přemýšlet...

Ahoooj!♥️
Předem HROZNĚ SE OMLOUVÁM za neaktivitu nebudu se vymlouvat že nebyl čas ale hlavně nebyla nálada a nápady. Měla jsem i hodně školy a čas ale budu se to teď snažit napravit a doufám že jste na mě ještě nezapoměly!♥️ B.♥️

Is he my love? (S.M.)Where stories live. Discover now