Seznámení

225 7 0
                                    

Ahoj jmenuji se Annabell , ale pro kamarády jen Bell. S mojí mamkou (Alice)  a mladším bráchou (Adien) jsme se přestěhovaly z New Yorku do nějakého malého městečka jen kvůly mamky práci. Z jedné části jsem naštvaná musela jsem opustit vše , ale na tu druhou jí to přeju.

V New Yorku jsem měla mojí nejlepší kamarádku Ell. Jsme si hodně blízké pořád si píšeme nebo voláme. Ell se mě každý den ptá co kluci snažím se jí připomenout že jsem tu teprv týden a že končí letní prázdniny takže jsem zatím moc hezkých kluků nepotkala , ale ona ne a ne to pochopit🙄

SOBOTA
Dnes jedeme s mamkou nakupovat pořád říká že by jsem měla na svůj první den školy přijít hezky oblečená aby jsem zaujala... Bože poslední co chci je na sebe upoutat pozornost.
,,Tak kam to bude jako první mladá dámo." Zeptá se mě mamka svým klasickým medovým hlasem. ,,Asi do H&M" odpovím jednoduše a společně s mamkou se vidáme směrem k již zmíněnému obchodu. Po asi hodině a půl nakupování jsme dostaly hlad a tak jsme si zašly na sushi. Poté jsme jely domů už se nám po tak zdlouhavém dni nikde chodit nechtělo nakonec jsem si vybrala:  Šedivou mikinu s odhalenými rameny a običejné černé šortky:

 Poté jsme jely domů už se nám po tak zdlouhavém dni nikde chodit nechtělo nakonec jsem si vybrala:  Šedivou mikinu s odhalenými rameny a običejné černé šortky:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ahoooj! Tahle část byla dost krátká ale doufám že se na úvod líbila

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ahoooj! Tahle část byla dost krátká ale doufám že se na úvod líbila.<3 Uuuf.. Už jsem zase dlouho žádnou knížku nepsala tak jsem úplně zapoměla jak je to složitý no každopádně budu ráda za každé přečtení a sdílení téhle knížky tak zatím B.♥️

Is he my love? (S.M.)Where stories live. Discover now