Pomsta bude krvavá, aneb skupinová špionáž part 1.

258 21 6
                                    

Kayano

Ráno mě vzbudilo to otravné vyzvánění budíku mé sestry. Já jí garantuju, že jednou se tolik naštvu, že její mobil vyhodím z okna! ,, Dobré ráno. Jak se vám spalo?" ozve se hlas Luny. ,, Možná dobře, kdyby mě nevzbudila ta otravná písnička!" Vrhnu významný pohled na svou sestru, která jen pokrčí rameny. ,, Klid vy dvě. Dnes musíme držet pospolu. Jinak nemáme šanci přežít." snažila se uklidnit atmosféru Subaruova přítelkyně. A pak mi to došlo. ,, Myslíš, že tě zabije?" ,, To ne. Možná budu pár dní chodící mrtvola, ale nezabije mě. Aspoň doufám." Dívala se do země, která byla pro jednou opravdu zajímavá. Tedy, byla na ní čokoláda, takže spíše chutná než zajímavá. Ale kdo to řeší, že?

,, A co přesně by se nám teď mohlo stát?" ozve se Shinoa, která až do teď dojídala gumové medvídky, takže nemohla mluvit. ,, To je těžké určit. Záleží na tom, který z nich si vás vezme na starost. Nade mnou zřejmě bude padat omítka, až si bude má sladká tsundere vybíjet vztek na zdi. A jak jsem řekla, přijdu o značnou část krve. Pokud vás odchytne Ayato, hodí vás do bazénu a donutí upéct takoyaki. Laito..... Tomu se vyhněte, radši nebudu zmiňovat, co u něj hrozí. Kanato vás vycucne a pak z vás udělá další figurínu do sbírky, Reiji vás přiotráví a udělá z vás služky a Shu, ač se to nezdá, by se mohl zachovat stejně jako Laito. A nebo to nechá být, záleží na vašem štěstí. Kou vás zřejmě zmlátí kyticí růží, Azusa pořeže, Ruki vás po omráčení knihou vycucne a Yuma vás zřejmě nechá okopávat záhony 24/7. Takže tak. Nějaké dotazy?" zeptala se nakonec a my mlčely, jelikož jsme musely pobrat všechny ty vysilující informace. ,, A pokaždé přijdeme o hodně krve." dodá pro případ, že by nám to nedošlo. Což u nás rozhodně hrozí. ,, Takže..... Bude lepší se celý den schovávat?" otáže se moje mývalí sestra s nadějí, že našla řešení.

,, Ne tak úplně. Musíme se pohybovat. Jinak si to sem namašírují a všechny nás vycucnou. Když pro Subarua není problém zeď, nevím, proč by měly být problém dveře. A proto jsem se rozhodla pro špionáž. Budeme si hrát na tajné agenty." vysvětlila nám svůj nápad a my okamžitě nadšeně vypískly. Přece jen, kdo by nechtěl komunikovat pomocí vysílaček ve tvaru sýra a nestřílet vystřelovacím hákem s rohy jednorožců!

Vypravěč

Podobná debata probíhala i v Reijiho dealerském doupěti a.k.a. v jeho laborce. Sešli se tam všichni upíři oblečení do kápí růžové barvy, jelikož při posledním praní bílého prádla zapomněli vyndat Ayatovu kravatu. Nikdo si upřímně nemyslel, že z ní bude tolik barvy.

,, Tak pánové. Vypadá to, že se nám budou snažit vyhýbat. Bránit se. Ale jsou jen tři a nás je deset. Jestli prohrajeme, přijdeme o veškerou autoritu a to nesmíme dopustit! Takže teď vám přednesu svůj dokonalý plán. Vytvoříme špionážní tým. Já a Ruki máme velení. Ayato s Kanatem a Teddym si berou střelbu jídlem. Shu..... Ten svou postelí zablokuje schody. Subaru a Yuma si berou demoliční jednotku. Laito s Kouem jsou hlídka a Azusa nastraží pasti. Někdo nějaké dotazy?" zakončil svůj monolog dealer/velitel Reiji. Ruku zvedl Laito. Reiji mu pokynul, ať mluví. ,, A ta hlídka... Kde máme hlídkovat?" ,, Můžeš třeba z lustru. A nebo si postav věž." odpověděl velitel a dodal: ,, A teď všichni na místa! Válka začala!"

Kratší, já vím. Ale je to jen ticho před bouří. Příště se můžete těšit na bitvu nekonečnoletí! Plus na šikovné rady ohledně stavby opevnění.

Zatím hezký zbytek dne a obří kuře.

emosaurik

Diabolik Lovers More Laugh - aneb sestry jsou u mociWhere stories live. Discover now