konec ( bramborové ) kaše

427 28 0
                                    

Shinoa

Otevřu dveře a... to si děláte... ,, Kanato?!'' vykřiknu. Kanato sedí na jedné z postelí a jí něco, co připomíná bramborovou kaši. ,, No tak to né! Já chci taky!" ozve se dost hlasitě Kayano a už se vrhá proti Kanatovi. Vytrhne mu misku a začne jíst. ,, Hele! To byla moje kaše! Ani Teddy mi ji nesnědl! A to měl obrovský hlad!"
,, To je jeho problém!" opáčí Kayano a dál se cpe kaší.

Po asi pěti minutách se Kayano válí na posteli a já s Kanatem na ni zíráme. ,, Máš štěstí, že jsem se zabíjením, na Reijiho příkaz, skončil! Jinak už bys měla místo očí skleněnky!" vynadá jí Kanato, a pak i s plyšovým medvědem, který to sledoval z police, zmizí. ,, Jsi v pohodě?" zeptám se toho nenažrance. ,, Jo, jo. Jen jsem se přežrala." ,, To vidím! Dojdu ti pro vodu." Vyběhnu ze dveří, ve kterých jsem stála, a rozběhnu se chodbou.

Najednou narazím do... Subarua? ,, Dávej bacha smrtelníku!" vyjede po mně. ,, No jo, promiň. Ale když už jsem do tebe narazila, neukázal bys mi kuchyň?" ,, A proč bych měl?!" ,, Ehm, Kayano se přežrala kaše." ,, S vámi jsou jen problémy! Dobře, ale budu za to něco chtít!" ,, A co?" ,, To jsi vážně tak blbá?!" ,, Ou! Promiň. A krk nebo rameno?" ,, Já nechci krev! Chci od vás pokoj aspoň na jeden jediný den!" ,, No OK. A teď ta kuchyň."

Kayano

Ležím jsem na posteli a trávím. Ta kaše byla moc dobrá! Musím zjistit recept! No, Shinoa mi šla pro vodu na zapití. Ležím tu už dost dlouho. V tom uslyším výkřik opilého mývala. Shinoa! Rychle se vyhrabu z postele a běžím za zvukem.

Když doběhnu... do kuchyně? uvidím tam zatím to nejšílenější v tomto domě. ,, Ayato?! Jak si to jako představuješ?! Česnek na tebe!" zařve Shinoa na Ayata, který sedí na ledničce a ujídá z ní jakési kuličky. ,, To je ale moje takoyaki! A krom toho je to můj dům!" ,, Jsi jak malé děcko! Budu tu muset zavést nějakou výchovu!" ,, Ha! To si zkus! Ani Reiji se mnou nehne! Jak bys mohla ty?!" ,, Jen se moc nesměj chlapečku! Já ti ještě ukážu!" Najednou omylem strčím do židle. Teď si teprve uvědomí, že tu jsem.

Po strašně dlouhé době se hlásím s další částí. Není to tím, že jsem až tak moc líná ( dobře jsem, ale pšššt! ), je to tím, že jsem byla týden bez tabletu a na nokii ( ano, stále mám nokiu, protože proč ne? ) to úplně nenapíšu. Nicméně, doufám, že se vám nová část líbila a aspoň trochu vás pobavila.

emosaurik💙

Diabolik Lovers More Laugh - aneb sestry jsou u mociWhere stories live. Discover now