Εισαγωγή - Πνευματικά Δικαιώματα

232 15 3
                                    

Η ιστορία αυτή αφιερώνεται στις κόρες μου 

Άννα Μαρία και Ραφαηλία


Εισαγωγή - Λίγα λόγια από τον συγγραφέα

Θέλοντας να γιορτάσω την ολόκληρωση της πρώτης μου χρονιάς, ως συγγραφέας που έχει εκδόσει το πρώτο του βιβλίο, αλλά και την διάκρισή μου για την ιστορία μικρού μήκους «Το αγόρι πίσω από τον καθρέφτη», που θα κυκλοφορήσει σε συλλογή διηγημάτων τρόμου και μυστηρίου από τις εκδόσεις ΔΥΑΣ, αποφάσισα να γίνω ενεργό μέλος της κοινότητας του wattpad γράφοντας μια μικρού μήκους ιστορία για την πλατφόρμα. 

Οι μικρές ιστορίες αξίζουν την προσοχή μας, ως μικρές καθημερινές αναγνώσεις, ξεκούραστες που μας γεμίζουν με την αγαπημένη μας ασχολία, το διάβασμα. Αποτελούν ένα ιδιαίτερο είδος και πρέπει μέσα σε λίγες λέξεις να αποτυπώσεις μια ολόκληρη ιστορία. Ξεκίνησα να γράφω μικρές ιστορίες όταν ο συγγραφικός μου χρόνος, λόγω των παιδιών μου, μειώθηκε αισθητά. έχοντας ήδη διαβάσει κάποιες αξιόλογες μικρές ιστορίες ελληνικές και αγγλικές ομολογώ ότι είχα αρχίσει να εθίζομαι σε αυτές. Είναι ένα είδος που ήδη έχω αγαπήσει και θέλω έτσι κι εγώ να του προσφέρω όσο μπορώ. Αυτό, σαν αντάλλαγμα, μου δίνει την ευκαιρία να βρίσκομαι πρακτικά κοντά στη συγγραφή, μα και στο αναγνωστικό κοινό!

Ελπίζω να σας αρέσει! Στο μέλλον θα προσθέσω και άλλες ιστορίες. Ακολουθήστε με και μπείτε στην προσωπική μου ιστοσελίδα https://www.stavrosthanos.gr/ 

Πνευματικά Δικαιώματα

Το κείμενο που πρόκειται να διαβάσετε ανήκει εξ ολοκλήρου στον συγγραφέα Σταύρο Θάνο. Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα. Η οποιαδήποτε χρήση, αντιγραφή, επεξεργασία, διάδοση του παρακάτω έργου, χωρίς την προηγούμενη άδεια του συγγραφέα, διώκεται ποινικά.

@Θάνος Σταύρος 2018

Promoted by @AnneliaPublications

https://www.anneliapublications.com/


Το παγκάκι στην άκρη του γκρεμού. (Ιστορία μικρού μήκους)Where stories live. Discover now