💏Κεφάλαιο 26-Ζω για να κρύβομαι

194 11 0
                                    

Quote of the day

Quote of the day

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Πλευρά Ειρήνης

Καθώς χαιρετούσα την Γεωργία και τον Λουκ, παρατήρησα με την άκρη του ματιού μου τον Άλεξ εκνευρισμένο. Δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση αφού θεώρησα ότι κάτι θα έγινε με την δουλειά. 

Ειρήνη:"Επιτέλους φιλενάδα. Με έφαγε η αγωνία μου" της είπα και της κράτησα και τα δύο της χέρια.

Γεωργία:"Τα παραπονά σου στον κύριο απο εδώ" είπε και έδειξε τον Λουκ. "Αυτός σε συνδυασμό με τον Άλεξ μάς έκαναν τρελό τρολλάρισμα και δεν πήραμε χαμπάρι."

Ειρήνη:"Αληθεύουν αυτά Λουκ;" τον ρώτησα με βλέμμα που σκοτώνει στο δευτερόλεπτο.

Λουκ:"Εμμ δεν ξέρω.Ίσως" είπε και έτριψε αμήχανα τον σβέρκο του.

Γεωργία:"Ο Άλεξ;"

Ειρήνη:"Μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο. Πιθανότατα από τη δουλειά θα είναι."

Λουκ:"Μμμ δεν νομίζω. Αν κρίνω από το ύφος του, έχω καταλάβει ήδη και ποιος είναι" είπε και έφυγε από κοντά μας.

Όταν ο Λουκ πλησίασε τον Άλεξ, πήρα τη Γεωργία από το χέρι και την κατεύθυνα έξω στον κήπο. Καθίσαμε σε ένα παγκάκι το οποίο βρισκόταν μπροστά από ένα συντριβάνι.

Ειρήνη:"Ωραία. Τώρα που καθίσαμε, περιμένω να ακούσω από την αρχή." της είπα και κάθισα αναπαυτικά για να την ακούσω να εξιστορεί το συμβάν.

Γεωργία:"Το πρωί εκείνο,αποφάσισα να φύγω από το σπίτι γιατί δεν ήθελα να σας είμαι βάρος. Έτσι έφυγα και πήγα προς το σπίτι μου. Στον δρόμο μου σταμάτησε ένα μαύρο βανάκι και στην αρχή πονηρεύτηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μετά το μόνο που θυμάμαι είναι όλα γύρω μου να  μαυρίζουν. Όταν ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι βρισκόμουν σε μια παλιά αποθήκη. Μπήκε ένας μαυροφορεμένος άντρας και με απειλούσε αν και μόλις τον είδα, κατάλαβα ότι πρόκειται για τον Λουκ. Στην αρχή το έπαιζα ανήξερη ωσπού δεν άντεξα άλλο και τον έβρισα,περίπου. Μετά εκείνος μου είπε ότι έχει μετανιώσει για όλα αυτά και κλπ. Με λίγα λόγια πήγε να μου κάνει πρόταση γάμου και εγώ δέχτηκα πριν καν εκφέρει την ερώτηση. Αυτά" είπε χωρίς να πάρει ανάσα.

Alive Where stories live. Discover now