2.0

2.6K 140 103
                                    

Jungkook

Bebeğim gün geçtikçe büyüyordu ve ben kilo alıyordum. Taehyung bu halimi sevmeyecek diye ödüm kopuyordu.

Bebeğimiz yaklaşık 14 haftalıktı ve ben 2 hafta bekleyemeyecek kadar sabırsızdım. Taehyung'un yanına odaya çıktım. Yatağa uzanmış telefonuna bakıyordu. Yanına uzandım. Anında telefonunu kapatıp beni kolları arasına aldı.

"Bekleyemiyorum Taehyung. Cinsiyetini çok merak ediyorum. Bir an önce doğsun ve iki babasına kavuşsun istiyorum."Taehyung konuşmadı. Kafamı göğsünden kaldırıp suratına baktım. Tedirgindi. "Neyin var TaeTae?" Seslice yutkundu. " O sadece birimizi baba olarak bilecek Jungkook. Anne olarak bilmesi gereken biri var değilmi?

Tabiki babası olacak kişi sensin. Nasıl olsa onu 9 ay karnında taşıdın." Gözlerim doldu."Ama sende o kadar babalık ettin ve bizi evine aldın." Taehyung'un gözleri ışıldadı. "Ne yapacağımızı buldum. Kilisede yemin edip bir süt anne buluruz. Aç kalmaması için." Bulduğu fikre gülümsedim. Kabul ettim.
*
*
*
Kilisede yeminimizi etmiştik,bir sütanne bulmuştuk. Şimdi tek kalan şey bebekti. Kızımızı bekliyorduk.Son günlerimdi ve tüm eşyalarını almıştık. Ben hastanede kalmayı teklif etmiştim fakat Taehyung bunun fazla olduğunu söyleyince fazla üstelemedim ve konuyu kapattık.

Acaba can acıtıyormuydu? Koltuktan kalktım. banyoya ilerlerken bebek şiddetle tekme atmaya  başladı. Sık nefeslerim ardından sadece 'Taehyung' diye bağırabilmiştim. Yanıma koştu ve beni kucağına aldı. Devamını hatırlamıyorum. Karanlık.

Taehyung

Saatlerdir koridorda bekliyordum ve Jungkook'tan haber yoktu. Bir doktor çıktı. Yüzü gayet ciddiydi. Ne olduğunu soruyordum fakat önce sakin kalmam hakkında birşeyler söyleyerek üsteledi.

Sinirle ne olduğunu sorunca söylemek zorunda kaldı.
"Bebeğiniz başarılı bir şekilde doğdu fakat.. Jungkook'u kaybettik."

İşte o an tüm kalbim geri toplanamayacak şekilde paramparça oldu.

Birdahaki bölüm final. Yeni bir kitaba başladım. En kısa zamanda onuda yayımlamaya başlayacağım.
Okuduğunuz için teşekkürler...

|BABY|TaekookWhere stories live. Discover now