0.6

4.5K 250 111
                                    

Düzenlemediğimden yazım yanlışları olabilir. Kusura bakmayın

Jungkook

Şaşkınca Taehyung'a bakıyordum. O eşsiz kıkırdamasını bana sunduktan sonra konuştu.''Tamamen soyunmam merak etme. Hem üşendiğim için senden beni yıkamanı istedim.''

Kafamı iki yana sallayarak kötü düşüncelerimi kendimden uzaklaştırdım. Cidden bu Taehyung bana ne yapıyordu böyle?

''Jungkook iyimisin? Pek iyi görünmüyorsunda...'' Ne olmuştuki? Telefonumu elime aldım ve kameradan kendime baktım.

SİKEYİM BÖYLE İŞİ !!! KIPKIRMIZIYIM ULAN! Koşarak banyoya gittim ve yüzümü yikamaya başladım. Lanet olsun Taehyung'a rezil oldum.

Arkamdan kıkırdayarak geldi. Onu fazla umursamadım. Yanaklarımın kızarıklığını gidermek için yüzüme çarptığım soğuk su yüzümün uyuşmasına neden olmuştu.

''Neler düşünüyorsun Kookie..''Lanet olsun.. ''N-ne düşüneceğimk-''

''Ah yanlış sormuşum..Ne tür fanteziler düşünüyorsun Kook? Yoksa banyo fantezis-''Ağzını kapatarak konuşmasını engelledim.

'' Sus Taehyung. Saçmaladın iyice.'' Bana bakarak sırıttı. Elim hala ağzındaydı. ''Gono kozordon.''Elimle ağzını kapattığım için sesi boğuk çıkmıştı. ''Lanet olsun sen gir küvete . Geleceğim.'' Kıkırdayarak küvete ilerledi.

Ben mutfağa gittim ve kafamı buzluğa soktum. Yüzüm uyuşana kadar bekledim. Aslında güzel hissettiriyordu. Daha kalacaktımki bir ses ayaklarımı banyoya yönlendirdi. ''Hadi Jungkookiee..''

Banyoya girdim. Taehyung küvete girmiş beni bekliyordu. Bana baktı ve sırıttı. ''Bence sen hasta değilsin.. Suyu doldurupta oturdun değimi?''

'' Hayır.'' Yanaklarımın ısındığını hissettim. ''Hyungunu bekletme Jungcock..'' Jungcock nedir mq?

Gözlerimi kaçırarak küvete ilerledim. Elimi direk soğuk su vanasına attım ve suyu açtım.'' ÜŞÜYORUM HAYVAN HERİF ISIT SUYU!''Kıkırdadım ve suyu çok hafiften ısıttım.

''Hala üşüyorum Kookie .. Lütfen biraz daha ısıt.'' Cidden titriyordu. Üşümesini istemiyordum fakat ateşini düşürmeliydim.

Onu hasta görmek beni mutsuz etmişti. ''Üzgünüm hyung ateşinin düşmesi için yapmalıyım.'' Suyu biraz daha soğuttum. '' SOĞUUUK! Oha hyung dedii!'' Mutluluğu ve şoku bir anda yaşadı. Ben ise sadece kıkırdadım.

Küvet dolunca köşedeki tabureyi çekip oturdum. '' Saçlarımı şampuanlarmısııın?'' Ulan adamı banyo yaptırıyordum. Hayır diyemezdim değilmi..elimi şampuana attığımda kıkırtısını duydum ve 31 diş sırıttım. ( <31 sjsjsjs ) Duş başlığınıu aldım ve Taehyung'un saçlarını ıslatmaya başladım. Gözerini kapatmıştı. İnkar edemem...O çok güzeldi.

Elime şampuandan biraz döktüm ve Taehyung'un saçlarına masaj yapmaya başlamıştım. Bir yandan Taehyung'u izliyordum. ''Hmm çok güzel kookiee..'' Noluyor lan. İniltiye benzeyen sesi tuhaf hissetmeme sebep olmuştu.

İçimden kendime en güzel küfürleri saydırıyordum. Sonra Taehyung'a baktım. Bıraksam uyuyacaktı resmen. '' Taehyung seni durulayalım. Giyindikten sonra uyursun. '' Gözlerini yavaşça açtı. ''O zaman durula beni Jungkook..''

Duş başlığını aldım ve Taehyung'un ipeksi saçlarını durulamaya başladım. Durulama işlemi bittikten sonra ayağa kalktım. ''Giyinip yatarsın. Teşekküre gerek yok..'' Kapıya ilerlerken duyduğum ses duraksamama neden oldu. '' Hoop nereyee daha giydireceksin beni.''

Küvetten çıktığına dair su sesleri duydum . Ayaklarının zeminde çıkartığı ses gittikçe yaklaştı. Tam boynumda hisettiğim nefesle irkildim. ''S-sen çocuk D-değilsin Ta-taehyung.'' Siktir neden kekeledim ben. ''Ama hastayım ve seni bana bakman için çağırdım. O yüzden giydir beni Jungkook..''

Sınırları zorluyordu.''Tamam giydireceğim. LANET OLSUNKİ GİYDİRECEĞİM! Geç odaya Taehyung.'' Hızla banyodan çıktım. Taehyung beline havlusunu sardı ve oda arkamdan çıktı.Bir saniye biR SANİYE BİR SANİYE! O ÇIPLAKMIYDI!?!?!?! Anlaşılan işim zor olacaktı.

Bende peşinden gittim. Yatağa oturmuştu. Yanında hazır olan eşofmanları gösterdi. ''Bunları giyeceğim.'' Göz devirdim.''Emredersin.'' Ayağa kalktı ve havlusunu çıkardı.

Ben hemen başka tarafa baktm ve seslice yutkundum. ''Sorun değil Kookiee.. Bakabilirsin.'' Bakmamakta kararlıydım. Yatağından aldığım boxeri bacaklarından geçirdim ve dizlerine kadar çektim. Gözlerimi kapattım ve derin bir nefes aldım.

''Hadi Kook çok yavaşsıın..'' Hızla yukarı çektim. Elime bir yumuşaklık geldi. Ne olabilirki.. LAN YOKSAA..

Taehyung'un ağzından çıkan inlemeyle altımda hareketlenmeler oldu.''Ü-üzgünüm hyung is-isteyerek ol-olmadı.'' Utançtan nereye bakacağımı şaşırmıştım. ''Sorun değil. Hadi devam et.

''N-neye?!'' Gülmeye başladı. '' Giydirmeyue azgın velet giydirmeye..''

***

Yaklaşık bir saat sonra Taehyung'un ısrarları üzerine onunla yatmayı kabul etmiştim. Şuan yanımda masumca uyuyordu. Ben hala uyuyamamıştım. Onu izlerken tüm uykum kaçıyordu.

Yoksa ona karşı birşeylermi hissediyorum?

Hayır Jungkook o senin sadece abin.

Sıkıntıdan geberiyordum ve aklıma yeni bölüm yazmak geldi. Okuduğunuz için teşekkürler. :)

|BABY|TaekookWhere stories live. Discover now