1.4

3.4K 191 69
                                    

Jungkook

Kolumdan kanlar akıyordu ve ben öylece kalakalmıştım. Önümde küçük bir kan birikintisi olmuştu fakat çok kan kaybetmiştim. Gözlerim karardı ve gerisi karanlık.
*

*

*

Gözlerimi açtığımda bir odada buldum kendimi. Yatakta oturur pozisyona geldim. Yanıma baktığımda masumca uyuyan bir Taehyung gördüm.

Geri uzandım ve ona yaklaştım. Çok şirin görünüyordu. Yanağını okşadım. Yumuşacıktı. Parmaklarımı yanağından çektikten sonra dudağına yönlendirdim. Şuan onu öpebilirdim, farketmezdi değil mi? O güzel dudaklarına masum bir öpücük kondurdum ve geri çekildim. Sorun yok. Uyanmamıştı. 

''Uyanıktım Jungkook. Hala beni öpmek için hazır değilmisin.Öptüysen hazırsın bu durumda bende seni öpebilirim.'' Anında yatakta doğruldu ve dudaklarımızı birleştirdi.

İlk başta şaşırsam da sonradan karşılık vermeye başladım. Ben dudağını emmek için hamle yapacaktımki hızla geri çekildi. "Jungkook beni zor durumda mı bırakmak istiyorsun?"

Kıkırdadım. Demek onu etkiliyordum. " Aç mısın?" Kafamı aşağı yukarı salladım. "Tamam ben yemek hazırlayana kadar evi gezebilirsin." Odadan çıktı. Yataktan kalkıp odayı dolaşmaya başladım.

 Yataktan kalkıp odayı dolaşmaya başladım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sade ve hoş bir odası vardı. Odası da onun gibi vanilya kokuyordu. Odadan çıktım ve evi dolaştım. Gayet sade ve güzel bir evdi. Evi tamamen görebilmek için bahçeye çıktım.

Ev içi kadar sade değildi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ev içi kadar sade değildi. Dağ başında bir villaydı. Buradan karlı dağlar ve tüm Seoul görünüyordu.

(Seoul'de dağ varmı bilmiyorum. Varmış gibi farzedin♡)  Çimlere oturdum ve etrafı izlemeye başladım. Yaklaşık yarım saat sonra Taehyung yanıma geldi.

"Yemekleri hazırladım Kookie." "Yiyelim ozamaaan." Kıkırdadı ve beni elimden tutup kaldırdı.
İçeri doğru yürüdük. Hala el eleydik. "Çok güzelsin Jeon Jungkook."Çok açık sözlü olması beni utandırmıştı.

"Sende çok seksisin Kim Taehyung." Şaşkınca bana baktı. benden bunu beklemiyordu anlaşılan. Mutfağa geldik. Sofra muhteşemdi.

Oturup yedik ve beraber topladık. Taehyung salona geçti. Bende yanına gittim. Ben daha koltuğa oturamadan beni bileğimden tuttu ve üzerine çekti.

Şu an bacaklarının üzerinde oturuyordum. Oraya kılpayı oturmamıştım. Rahattım.

"Jungkook yukarı otur ve bana kucak dansı yap."

Kesin şuan kıpkırmızıydım. KUCAK DANSI NEDİR AMK! Ben tepki göstermeyince belimden tuttu ve beni yukarı çekti. Şuan tam erkekliğinde oturuyordum ve o hareket etmemi istiyordu. Hafifçe sürtünmeye başladım.

"Ahhhmm siktir hızlan Kookiemmhh." Beni gaza getirdi ve daha da hızlanmamı sağladı. Salonda onun kışkırtıcı inlemeleri yankılanıyordu. Dudaklarımızı ikinci kez birleştirdim. Bu sefer daha sert ve ateşli öpüşüyorduk. Dudaklarımızı sesli bir şekilde ayırdı.

"Yukarıda devam etmeye ne dersin Jungkook?"

Birdahaki bölümde seviştirmeyi düşünüyorum. Bu kitabı fazla uzun yapmayacağım. Hikaye sevilirse özel bölümde yayımlayabilirim.
Okuduğunuz için teşekkürler <3

|BABY|TaekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin