0.9

3.5K 213 29
                                    

Jungkook

Yüzüme çarpan güneş ışığıyla yüzümü buruşturdum ve yatakta doğruldum. Daha doğrusu doğrulamadım. TAEHYUNG ÜSTÜMDEYDİ!!

Taehyung'u ittirmeye çalıştım. Hayvan gibi olduğu için kımıldamadı bile. ''Taehyung..'' Boynumdaki kafasını biraz daha boynuma gömdü.

''Hmm.'' Çok şekerdi yaa. Ama pestile dönmemek için üstümden kaldırmalıydım. Odanın kapısı çalınmadan hızla açıldı. Kim olduğunu görmesemde sesinden anladım.

''OHA LAN BUNLAR SEVİŞMİŞ!!'' Nereden aldığımı bilmediğim güçle Taehyung'u hızla üstümden ittirdim ve yatakta doğruldum.

''AAAH KIÇIIM!!'' Hoseok gülerken ben olayı anlatmaya çalışıyordum.

''Hoseok uyurken olmuş ne saçmalıyorsun.'' Gözünden yaş gelene kadar güldü. Ben hala neye güldüğünü anlamaya çalışırken arada Taehyung'un kahkahalarınıda duyunca sinirle Taehyung'a döndüm.

''Neye gülüyorsun Taehyung? Komik olan ne !?'' Yerde debelenerek karnını tutuyordu. Gülmeyi de unutmuyordu tabi.

''Kızardın Jungkook.'' Hızla yataktan kalktım ve banyoya gittim. LANET OLSUN BELLİ EDECEĞİM. Neden kızarıyorumki? Tamam hoşlanıyor olabilirim ama neden hep kıpkırmızıyım.. Taehyung uykulu bir şekilde banyoya geldi. Ben yüzümü yıkıyordum. Musluğu kapattım. Tam yüzümü kurulayacaktımkı bir şırıltı sesi duydum. Ama musluğu kapatmıştım? Musluğa baktım. Kapalıydı. Kafamı yan tarafa çevirdim. Çevirmez olaydım.

Hızla banyodan çıktım. Taehyung gülüyordu. Mutfağa indim ve çok güzel bir kahvaltı masasıyla karşılaştım. Minho hyung tezgahın önünde birşeyler hazırlıyordu. Yanına gittim. Hala beni farketmemişti. Elindeki havucu doğramaya çalışıyordu. Güldüm ve havucu alıp ben doğramaya başladım. İlk başta bana şaşkınca baksada sonradan elini yıkayacağına dair birşeyler mırıldandı ve mutfaktan ayrıldı.

Ben tezgahtaki havuç ve meyveleri doğramaya devam ediyordum.. Taa ki belimde bir el hissedene kadar

"Minho hyung git başımdan."

"Ben Minho değilim Jeonnie~"

Okuduğunuz için teşekkür ederim ;)

(Hayret ilk defa normal yazdim sjsjs Merak etmeyin yakında anormalleşmeye başlarım.)

|BABY|TaekookWhere stories live. Discover now