1.9

2.7K 148 29
                                    

Jungkook

Bebeğim 8 haftalık olmuştu ve ben hala kontrole gitmemiştim. Güneş yeni yeni doğuyordu ve ben uyanalı yaklaşık 2 saat olmuştu. Taehyung hala uyanmamıştı.

Ben ise onu izliyordum. Telefonumu yatağın yanındaki komodinden aldım ve saate baktım. 06:05 . Taehyung'un uyumasını istiyordum fakat çok açtım.

Taehyung'un anlına,burnuna, çenesine ve yanaklarına öpücükler kondurmaya başladım.

"Taehyung.." Sanki bunu bekliyormuş gibi gözlerini açtı. Sanki uyanıktı da numara yapıyordu. Ama bakışları yeni uyandığını kanıtlıyordu. "Noldu Jungkook?" Hiç tereddüt etmeden konuştum.

"Bebeğimizin canı ramen istiyor ." Dudağımı büzdüm. Kıkırdadı. "İlk önce bebeğimizin karnını doyuralım, ardından onunla tanışmaya gidelim hm?" Taehyung beni şaşırtıyordu. Ağzımı kocaman açmış,gözlerimi kırpıştırarak ona bakıyordum.

Bu gerçek Taehyung olamazdı. "Jungkook bebeğe alışmamı isteyen sensin. Beni geri soğutacaksın. Alışmaya çalışıyorum." Başımla onayladım. "Taehyung, bebeğimizin cinsiyeti belli olurmu?" İlk birkaç saniye duraksadı. Sanırım bilmiyordu.

" Onu hastaneye gidince öğreniriz. Sen yüzünü yıka aşağı gel. Ben ramenleri hazırlayacağım." Aşağı indi. Ben aşağı inene kadar ramenlerin hazır olacağını söylediğine göre hazır yemek yapacaktı.

Yüzümü yıkadıktan sonra aynada kendime bakarken aklıma bir soru takıldı.
Taehyung benim neyimdi?
Bunu sonradan ona soracaktım. Aklıma Hoseok geldi . Uzun zamandır görüşmüyorduk ve ben onu aşırı merak etmiştim.

Jimin artık fazla umrumda değildi. Onunla görüşmeyeli çok değişmişti. Evet.. Eve erkek atacak kadar. Odaya geri dönüp telefonumu elime aldım. Rehberimdeki H bölümündeki Hoseok yazısına tıkladım ve karşı tarafın açmasını bekledim. Anında açmıştı.

"Ooo siz ararmıydınız Jungkook bey?"
"Üzgünüm. Tamamen aklımdan çıkmışsın. Şu son haftalarda başıma birçok şey geldide."
Hoseok'a söylesemmi bilmiyordum.

"Neyin var Jungkook?"
Sonunda söyleme kararı aldım.
"Taehyung'dan 8 haftalık hamileyim Hoseok."

"NEE OHA SEVİŞTİNİZMİ? BENİM NEDEN SONRADAN HABERİM OLUYOOR!?" Fazla çıkan sesi yüzünden telefonu kulağımdan uzaklaştırıp yüzümü buruşturdum. Hoseok ile uzunca konuştuk . O benim yeni hamile olduğunu öğrenirken ben onun şuan biriyle çıktığını ve biseksüelliğe geçiş yaptığımı öğreniyordum.

Taehyung çağırınca aşağı indim ve anında yemeğe başladım. Gülüyordu. "Çok mu acıktın?" Ağzımdakini yutmadan cevapladım."Hayır bebeğimiz acıktı. Onu doyurmazsam aç kalır" Beni izlerken yüzünü buruşturdu . Neden öyle yaptığını anlamaya çalışırken ne yaptığımı farkettim.

Ağzım doluydu ve ben ağzımı göstere göstere konuşmuştum. "Afedersin." "Sorun değil ama birdaha böyle yapma. " Ayağa kalktı ve banyoya gitti. Yemeğimi yiyince bende odaya çıktım ve üzerimi giyindim. Taehyung banyodan belinde havluyla çıktı. Aklımda bir soru vardı ve bu soruyu sormazsam ölebilirdim.

" Bugün holdinge gidecekmisin?" "Öğleden sonra saat 5'te toplantım var. O zaman gideceğim." Oda giyinince beraber arabaya atladık ve hastanenin yolunu tuttuk. Önceden randevu aldığımız için hiç sıra beklemeden içeri girdik. Jin gülümsedi. "Demek duracak." İkimizde kafamızı olumlu anlamda salladık.

Jin beni kontrol etmiş, ne zaman kontrole geleceğimi söylemişti. Şimdi sıra ultrasondaydı. Sedyeye uzandım. Taehyung yanıbaşımda elimi tutuyordu. Oldukça heyecanlıydık. Karnıma sürülen soğuk jel irkilmeme sebep oldu. Aleti yavaşça karnıma koydu. Ben ekranı izliyordum.

Ekranda beliren küçük varlığa bakarken gözlerim doldu. Tam seçilmesede çok sevimliydi. Başımı Taehyung'a çevirdim. Ağzı aralanmış şirin bir şekilde ekrana bakıyordu. Bir süre ekranı izledik.

Ben sordum." Cinsiyeti ne zaman belli olur?"
"Yaklaşık 16 haftalıkken." İki ay bekleyemeyecek kadar sabırsızdım. Karnımı temizledim. Jin ile gereken şeyleri konuştuk ve odadan çıktık.
"Taehyung."
"Efendim?"
"Bebeğimizi sevdinmi?"
"Sevdim."
Okuduğunuz için teşekkürler
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

|BABY|TaekookWhere stories live. Discover now