14.

2.3K 71 7
                                    

Natálie

Když jsme dojely domů Dominik odpadnul, svalil se na postel a do pár vteřin usnul. Jen jsem se pousmála a šla se osprchovat.

Nastavila jsem sprchu na nejvyšší teplotu a nechala na sebe dopadat horké kapky vody. V hlavě se mi opět přehrávalo to co se dnes večer stalo..pořád nemůžu uvěřit tomu že se Dominik popral skrz mě. Na druhou stranu to ale bylo roztomilé, udělal to kvůli mě a já za to jsem opravdu vděčná. Miluju ho a hrozně moc si ho vážím. Tím jak ho neustále provokuju a nadávám to asi moc nedokazuju ale jsem s ním opravdu šťastná.

Vylezla jsem ze sprchy a zabalila se do velké modré osušky. U zrcadla jsem si odlíčila řasenku z očí a šla zpátky do pokoje. Dominik spokojeně oddechoval a byl rozvalený přes celou postel. Jop, skvělý, tak dneska mi asi zbývá gauč no.

Oblékla jsem si spodní prádlo a přes něj hodila dlouhé černé triko. Odešla jsem do obýváku a začala rozkládat gauč. Když jsem se ale otočila omylem jsem shodila vázu z malého konferenčního stolku.

"Kurva..do hajzlu..!" Zaklela jsem potichu a začala sbírat střepy. Doufám že jsem Dominika neprobudila..

"Co tu vyvádíš?" Optal se chraplavým hlasem a mnul si neporaněnné oko.

"Promiň..nechtěla jsem tě vzbudit..chtěla jsem si jen rozložit gauč ale protože jsem blbá kráva tak jsem rozbila tu posranou vázu." Objasnila jsem mu a dál sbírala střepy.

"Proč jsi chtěla rozložit gauč?" Optal se a přimhořil oči.

"Abych mohla jít spát?" Dala jsem mu řečnickou otázku a uchechtla se.

"Ty se mě jako štítíš nebo jak?" Zechechtal se Dominik.

"Ne..jen si ležel přes celou postel jako rozjetá žába, a nechtěla jsem tě budit aby jsi se posunul. Stejně mi to bylo hovno platný" povzdychla jsem si a uklidila poslední střepy.

Dominik mezi tím složil gauč zpátky a společně jsme odešly do ložnice.

"Nikdy nebudeš spát na gauči" zašeptal mi do ucha když už jsme ležely.

"Rozkaz" protočila jsem očima a do pár minut usnula v Dominikovém objetí.

Ráno

Probudila jsem se asi okolo jedenácté. Dominik pořád spal, jeho levé oko rámovala obrovská modřina která přes noc zmodrala. No krásnej jsi...povzdychla jsem si a malinko se uchechtla. Zvedla jsem se z postele a zamířila do koupelny.

Popadla jsem kartáček a nanesla na něj pořádnou vrstvu pasty, poctivě jsem si zuby vyčistila a poté si rozčesala vlasy. Na oči jsem nanesla vrstvu řasenky a bylo hotovo.

V ložnici jsem si ze skříně vytáhla čisté oblečení které se skládalo z čených legín a úplého černo-bílého trika. Snažila jsem se být co nejvíce potihu abych Dominika nevzbudila tak jako v noci.

Zavřela jsem dveře do ložnice a společně se svým Iphonem jsem odešla do kuchyně.

Když jsem rožla telefon byla tam zpráva od neznámého čísla.

Neznámé číslo: Ahoj Natko, řekni prosímtě Nikovi aby mi zavolal až vystřízlivý, potřebuju s ním něco probrat, díkec, Jakub xx.

Nevím kde vzal Jakub moje číslo ale nevadí. Odepsala jsem mu jen že vyřídím a uložila si jeho číslo, přece jen, někdy se hodit může.

Vypnula jsem telefon a dala si vařit vodu na kafe.

"Bré ráno" promluvil po chvíly rozespalým hlasem Dominik.

"Spíš poledne" poukázala jsem na hodiny nad dvěřmi a Dominik se jen uchechtnul.

"Uděláš mi taky kafe?" Opřel se bokem o linku a já přikývla.

Dominik se jen usmál a dal mi pusu na tvář. Když chtěl odejít aby se mohl jít převlíct zadržela jsem ho.

"Psal mi Jakub" promluvila jsem.

"Co chtěl?" Optal se nechápavě Nik.

"Jen že se mu máš ozvat, potřebuje s tebou něco probrat." Objasnila jsem mu a zalila nám kávy.

"Kurva ať mi dají pokoj.." udělal že brečí a já se opět zasmála. Vždy když jsem s ním tak se buď směju nebo brečím. Je to normální?

"Jdem si zapálit?" Optal se Dominik který už přišel oblečený, na sobě měl černé džíny a bílé triko. Jen jsem přikývla a i s kávami odešla na balkon.

Měla jsem tu dvě židle, vždy jsem si na jednu dávala nohy. Teď ale nemůžu, zasedl ji Dominik.

"Máš oheň?" Optal se Dominik kterému došel plyn v zapalovači. Hodila jsem po něm svůj zapalovač který bez problémů chytnul.

Oba dva jsme si zapálily svoji cigaretu a potahovaly. Všude byl klid, měly jsme výhled skoro na celé Pardubice a všude bylo ticho, až na ten zpěv debilních ptáků. Bylo mi v Dominikové přítomnosti opravdu dobře, ani si nedokážete představit jak moc jsem si přála k sobě najít někoho takového jako je on, možná to není kluk který si vzpomene na každé výročí, svátek, či narozeniny, možná není ideální partner a ani není slušný, ale splňuje vše co já požaduju, v chování jsme stejní, nikdy jsme nevěřila že si budeme až takhle podobní, ale čím víc ho poznávám, tím víc se do něj zamilovávám a jsem ráda za to že právě on je ten vedle kterého usínám a ráno se probouzím.

Čauko guuyyz. Nová kapitola, nic moc ale je po prázdninách takže se snažím vyžfínat jakýkoliv volný čas proto abych pro vás mohla něco vydat. <3 snad se kapitola líbila.

Btw. Vydala jsem tu první kapitolu nové příběhu o kterém jsem se už zmínila, tak klikněte na můj profil a tam ji najdete pod názvem "New Member" v překladu "nový člen" tak snad se bude líbit..xx

I love you <3

Můj Nik Tendo+Where stories live. Discover now