4.

3.3K 94 9
                                    

Natálie

Probudil mě zvuk zvonícího telefonu, než jsem se však stihla probrat Nik už držel svůj telefon a s někým mluvil.

Jen jsem se otočila na záda a podepřela se lokty.

"Jo..jo budu tam,zdar" řekl Nik do telefonu ne zrovna nadšeně a soucitně se na mě podíval.

"Zlato..budu muset na chvíly odjet" přešel k posteli a sklonil se nademně, na chvíly semnou spojil rty a smutně se mi zakoukal do očí.

"Na jak dlouho?" optala jsem se, a odhrnula mu z obličeje pramen vlasů.

"To nevím..jsou tři..a já nevím co má Jakub v plánu, ozvu se ti ano?" řekl a začal se rychle oblékat.

"Dobře.." odpověděla jsem sklesle a chytla telefon který mi Nik hodil. Pochopila jsem že mu do něj mám dát své číslo.

V rychlosti jsem tam své číslo naklikala a oblékla si na sebe triko a kraťásky.

Když se Nik začal obouvat čekala jsem jen ve dveřích než odejde, nebyla jsem z toho nadšená, ale když teď chodím s hvězdou...no tedy chodím..bůh ví jestli se vůbec ozve...ale nesmím mu křivdit, naopak, musím mu věřit..

"Zatím Princezno, hned co to bude možný budu u tebe, miluju tě tak na to nezapomeň" přešel ke mě Nik a na každé své slovo dal důraz, v rychlosti jsme se políbily a Nik odcházel.

"Taky tě miluju" řekla jsem těsně předtím než zabouchl dveře, jen se na mě pousmál a zmizel.

Jen co se zabouchly dveře jsem vydechla zadržovaný vzduch, šla jsem k oknu do mé ložnice a koukla se z okna, Nik zrovna vyšel z domu a nastoupil do auta které na něj dole čekalo, nejspíš Jakub..pomyslela jsem si a šla do koupelny, shodila jsem ze sebe veškeré oblečení a vlezla do sprchového koutu, pustila jsem na sebe horkou vodu a nechala malé kapky dopadat na mé nahé tělo.

Přemýšlela jsem o všem..o tom co se za posledních 24 hodin odehrálo, o tom co vše mi Dominik řekl, o tom jestli se opravdu vrátí tak jak slíbil.

Chtěla jsem ho u sebe, cítit jeho ruce na mém těle, jeho rty na těch mých, koukat se do jeho pronikavých zelených očí, slyšet jeho chraplavý hlas a vidět jeho drzí úsměv, jenže teď to nešlo, odjel s Jakubem neznámo kam a já jen vyčkávala na ten čas kdy ho budu moct obejmout...potřebovala jsem ho, bez jeho přítomnosti jsem se cítila prázdná a bezcenná.. Nevím čím to bylo, nejspíš tím že jsem ho měla plnou hlavu, nemohla jsem na něj přestat myslet, proč je tak dokonalý? Já vím..dokonalost neexistuje ale proč potom existuje tohle slovo? Přece jen něco dokonalého být musí. No a pro mě je to právě Nik Tendo...

Vylezla jsem ze sprchy a popadla bílou osušku, osušila jsem si celé tělo a přešla zpět do ložnice. Ze skříně jsem vytáhla bílé tričko a šedé tepláky. Vlasy jsem si zabalila do ručníku a spadla do postele, popadla jsem do ruky svůj telefon a koukla se na oznámení.

Neznámé číslo:
Miluju tě ❤

Jen jsem se přiblble usmála do telefonu a začala odepisovat.

Já tebe taky❤

Odeslala jsem zprávu a mezitím co jsem čekala na odpověď jsem si uložila Nikovo číslo.

Když pořád neodpovídal rozhodla jsem se udělat večeři. Nic jiného než špagety tu nebylo tak jsem se pro ně pochopitelně rozhodla.

Do hrnce jsem dala vodu a položila jej na varnou plochu. Poté co se voda začala vařit položila jsem do ní špagety a čekala než se dodělají.

.

Je 19:47 a Nik pořád nikde, neozval se nic..začínala jsem mít strach, v hlavě se mi honilo několik myšlenek co by se mu mohlo stát, ale pořád jsem se uklidňovala tím že je někde s Jakubem, třeba ve studiu nebo tak.

Po chvíly co jsem seděla na židli a koukala před sebe , se celým bytem rozezněl zvonek.

Došla jsem ke dveřím a otevřela je. Ani jsem se nestihla podívat kdo za nimi je a dotyčný se mi přisál na rty, už jen podle jejich měkkosti jsem poznala kdo to je, taktéž skrz jeho výšku a osobitou vůňi.

"Tak moc jsi mi chyběla" zašeptal mezi polibky a poté se ode mě odtáhnul.

"Řekl jsi že se ozveš" podotknula jsem a dotýkala se oběma rukama jeho kostnatého krku, mezitím co jsem byla opřená zádami o zeď a Nik měl položené své ruce na mých bocích.

"Chtěl jsem tě překvapit" zašeptal a znovu se drze usmál, jak já tenhle úsměv miluju..

"To se ti povedlo" usmála jsem se a znovu spojila naše rty.










Nová část❤vím že to není nic moc ale snažím se a to se cení ne?😁
Btw: hrozně moc děkuju za vaše krásné a pozitivní ohlasy, vždy jsem z toho úplně mega happy a mám chuť psát dál😁❤❤ještě jednou moc děkuju.

Miluju Vás ❤

Můj Nik Tendo+Where stories live. Discover now