Chapter IV

842 10 15
                                    

IV.

Săraca Alaine. Când am auzit vestea bombă dată de maicămea, am scăpat cafeaua pe pantalonii ei albi de satin, aţi ghicit, când încă era fierbinte.

„ Aly, mii mii de scuze!!! M-ai putea ierta vreodată?"

„ Te-am iertat deja Tony! Vestea bombă dată de maicăta m-a lăsat cu gura căscată. De când nu am văzut-o, de la 5 ani?"

„ Şi partea proastă este că vine cu ratatul de bărbatusu' să locuiască în apartamentul meu! Al meu şi al tatei! Mă rog.. Trei sferturi cumpărat de tata, un sfert cumpărat de ea. Tatei i-a păsat în toţi aceşti ani şi a avut grijă de mine şi acum ea îşi cere drepturile?! Cât de egoistă poate fi? Doamne cât pot să o detest pe îngâmfata de maicămea!"

„ Troubles in paradise, cousin?"

„ Dacă ai şti Marv, dacă ai şti..."

.

.

.

Nu ştiu dacă trecuseră 2 ore de când insipida de maicămea telefonase şi încă nu-mi revenisem din şoc. Tot ce-mi aminteam era că, după 12 ani de când dispăruse din viaţa mea, se întorcea înapoi în apartamentul tatei şi taman cu noul ei soţ.

Primul lucru pe care l-am făcut, după ce mi-am mai revenit puţin din şoc, a fost să-l sun pe tati ca să-şi dea cu părerea despre ce tocmai se întâmplase. Cum era de aşteptat, prima care răspunse la telefon a fost Isabella, secretara piţigăiată a tatei. Cu care se culca, desigur.

Îmi iubesc tatăl, iar faptul că încă nu s-a căsătorit cu nimeni până acum, îmi dă tărie să mă avânt în această lume crudă şi posacă.

„ Tatăl tău se află într-o şedinţă momentan, vocea piţigăiată a Isabellei mi-a făcut urechile să sângereze, iar corpul meu să-şi revină complet din şocul provocat de „umila" mea mamă."

„ Îi poţi spune să mă sune urgent după ce iese din şedinţă?"

„ Desigur Tonya."

„ Mulţumesc Isabella."

„ Nu ai pentru ce."

.

.

.

„ Crezi că tati se va mai căsători vreodată?" am întrebat cu voce tare.

„ Tonya, despre ce naiba vorbeşti? Tatăl tău este un burlac convins. Mama ta a fost iubirea vieţii lui."

„ Gahh Alaine! Cum te pricepi să mă faci să mă simt mai bine."

„ Îmi pare rău, dar acesta este adevărul. Ştiu că îţi urăşti mama pentru că te-a părăsit când aveai cea mai mare nevoie de ea, dar asta e.

A trecut. Ai crescut mare. Viaţa merge înainte. Nu poţi urî pe cineva pentru toată viaţa. Trebuie să înveţi să ierţi şi să uiţi."

„ Iert, dar nu uit Alaine! Iert dar nu uit..."

Sugestii, comentarii, voturi?

Luv TJ

 My first pleasure could be the second and the third one?Where stories live. Discover now