Capitolul 42

6 3 0
                                    

Asta a fost ceea mai interesanta dimineata pe care am avut-o la Hogwards. Adica ma trezesc afonii astia , adica prietenii mei cei mai buni. Oricum ideea e ca atunci cand le-am vazut chipurile mi-au dat lacrimile adica mi-au facut chiar si un tort. Cat de darguti pot fi... totusi imi pare putin rau caci imediat se termina anul si nu o sa ii mai vad timp de 3 luni.

Am cerut ca tortul sa fie impartit cu ceilalti membrii ai casei mele. Dupa ce au parasit camera m-am schimbat si am coborat jos unde toti mancau din tortul meu si cand ma vedeau imi zambeau si imi urau LA MULTI ANI. Poate nu pare nu stiu ce dar vazandu-i pe toti acolo unii dandu-mi si cadouri m-a facut sa ma simt special.

Hermonie mi-a dat un jurnal unde pe fiecare pagina era cate un citat incurajator. Ron mi-a dat un sac cu de toate. Si prin de toate vreau sa spun ca gaseai acolo ceea ce iti doreai. Harry a venit la mine si mi-a dat o pereche de cercei superbi, bineinteles vrajiti care isi schimbau culoarea dupa placul meu. Am m-ai primit multe cadouri dragute. Cadoul lui Cassie a fost un lantisor foarte dragut.

Acum suntem in fata serei unde aveam de gand sa tinem ora de ierbologie. Pentru ca aveam ierbologie cu cei de la Huffelpuff. Nu ma surprins deloc cand m-am trezit cu Adrian langa mine.

-Hei Abby!

-Hei

-Am auzit ca este ziua ta asa ca vreau sa iti spun La multi ani!

-Oh...Mersi

-Asta este pentru tine sper ca o sa iti placa! spune el dandu-mi o cutie micuta de un verde inchis dupa care pleaca spre prietenii lui caci doamna profesoara se apropia cu pasi repezi spre sere.

-Deschide-l repede!Sunt curioasa! ma indeamna Cassie.

Deschid cutiuta si gasesc in ea un colier care putea fi interpretat si ca un ceas de buzunar pentru ca in loc de o piatra sau chestii de genu era un fel de ceas de buzunar cu aripioare.

-Zici ca e o hotoaica! spune Cassie uimita.

Dintr-o data a inceput sa dea din aripi inaltandu-se sub privirea elevilor. Am sarit repede sa il prind si l-am bagat inapoi in cutiuta.

-Se pare ca se si compoarta ca una.

*

Restul zilei a decurs bine ceea ce m-a deranjat e ca Josh inca nu mi-a dat nici un cadou. Adica pana si Abel mi-a dat un tricou pe care scria Blonda vicleana .

Am zis sa nu ma gandesc foarte mult la asta adica ziua e lunga. Mai este destul timp. Acum stau la locul meu obisnuit din curte doar ca nu stau pe banca ci pe iarba sprijinita de copac.

-Hei abby! La multi ani! Srry dar nu am aapucat sa iti dau cadoul dimineata caci am avut putina treaba, spune Ginny intinzandu-mi o punga de cadou de unde scot un tricou superb.

-Aw....Mersi!

-Cresti mare ! Cred ca m-ai bine te las singura cu printul tau, spune zambind vazand ca Josh se apropie incet de mine.

-Am....hei

-Hei..

-Nu prea is buna la partile astea deci.....

-Nu te m-ai lungi atat si da-mi cadoul balbaitule!spun el razand si inmanandu-mi cutiuta.

O deschid si WOW

-WOW....Josh nu trebuia

Era o bratara superba. Bratara de argint cu m-ai multe pietre pretioase care atarnau, era superba.

-Deci...iti place?

-O ador!

-Fi atenta!spune si scoate un brelog. Daca pui putina magie in ea sincronizeaza cu brelogul meu.

Am facut amandoi o vraja simpla cu ele in mana si au inceput sa se ridice in aer facand un spectacol frumos de luminite si scantei atragand cateva priviri din jurul nostru.

-Asta e simbolul prieteniei noastre promitemi ca o vei purta mereu. E facuta sa se largeasca pe masura ce cresti.

-Promit! Mersi! spun fericita. Il pup scurt pe buze si ii dau o imbratisare lunga.

Dupa ce m-ai stam putin impreuna ma ajuta sa imi adun lucrurile si ne indreptam spre camera de zi pentru a se pregati de antrenament.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 30, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Eu în lumea lui..."Potter"Where stories live. Discover now