Capitol 36

9 4 0
                                    

Pe când credeam ca lucrurile o sa fie ok.Si chiar aveam speranța și eram optimista...Se trezește Cassie cu o pierdere de memorie.

  Zici ca cineva mi-a turnat o bucata de ciment în cap.

  Și acum eu ar trebuii sa îi readuc aminte le fata pierduta în spațiu de langa mine cine e Cassie?

  No bine...sa începem cu începutul presupun

  -Te numești Cassie..

  Si asa ma plimb de vreo ora cu ea prin scoala aratandu-i o gramada de locuri. Am dus-o la sala de mese...bibleoteca chiar și în zona cu unicorni dar nu își aduce aminte nimic indiferent de ceea ce fac.

  Așa ca intr-un final m-am lăsat de viață și am condus-o în camera noastră și după ce am povestit puțin s-a pus sa doarma.

  Normal ca nu m-am pus pur și simplu sa dorm ci am plecat în bibleoteca sa caut ceva despre amnezie deșii cred ca loviturile cu o tigaie în cap ar fi mai utile decât orice alta vraja sau poțiune.

  În timp ce mă îndrept spre bibleoteca cu pelerina invizibila "imprumutata" de la Potter..aud niște voci cunoscute.

  Ma m-ai apropii umpic cât sa mi se adeverească bănuielile.

  -Despre ce ați vrut sa vorbim așa de urgent doamna directoare?

  -Îmi pare rău că te rețin din patrula de noapte Draco dar e destul de grav

-Cum adică grav?

  -Cred ca ai auzit de mica aventura a lui Abby și Cassie din anul intai zilele astea nu?

  -Da..Am auzit ca au făcut ceva incantație

  -Nu am fost sigura pana acum dar o noua amenințare apare, și apare pentru a le cauta pe Abby și pe Cassie.

  -La ce va referiți?

  -Sunt un tip de vrăjitoare care apar odată la 300 de ani în mod normal dar nu știm de ce ele au apărut mai repede. Țin sa cred ca Abby este tip de foc, din cauza accidentelor cauzate de furia ei din ultimul timp iar Cassie are puteriile mintii si manipuleaza timpul.

  -Cum puteți fi sigure ca manipulează timpul?

  -A citit gândurile profesoarei de Ierbologie zilele astea fără sa își dea seama.

  Am început sa merg pe vârfuri încercând sa îi ocolesc. După ce am trecut de ei am plecat direct spre bibleoteca. Schimbare de planuri! Trebuie sa aflu mai multe despre tipul ăsta special de vrăjitoare.

  Așa ca intru încet încercând sa nu fac mult zgomot având în vedere ca ușa de la bibleoteca provoacă un mic scârțâit când este deschisa brusc.

  Mă uit printre rândurile de cărți dar cum eram sigura ca așa ceva nu este expus pentru oricine am plecat spre secțiunea interzisa.

  După 20 de minute am găsit insfarsit ceea ce cautam. O carte destul de groasa mi-a atras atenția. Am deschis-o atent și am început sa citesc fragmente.

  Vrăjitoarele de tip foc și control al mintii au fost descoperite în antichitate...... Dupa multe studii s-a ajuns la concluzia ca aceastea apar doar odată de 300 de ani.  Bla Bla Bla....neimportant.. ups asta pare interesant Cele de tip foc trebuie sa aibă foarte grija cu emoțiile (o vrăjitoare din alta generație a dat foc la tot terenul de Vajhaț pentru ca, casa ei a pierdut un meci) de asemenea unele dintre ele se pot transforma în pasaridic poenix sau chiar controla temperatura sângelui din oameni.

    No buuun...Asta suna interesant ia sa vedem ce zice despre Cassie

  Vrăjitoarele care pot controla mințile au viziuni și pot controla mințile oamenilor..Cele mai puternice pot pleca în trecut și viitor și pot chiar și modifica creierul uman(distrugandu-l) de curând s-a aflat ca pot vindeca chiar și bolile incuiatiilor. Pana acum nu au fost decat doua generatii, (adica 4 vrajitare, 2 de foc si 2 cu puterii ale mintii) nscute la sute de ani diferenta.

  Și uite așa am aflat răspunsurile la tot. Am plecat sa dorm și eu umpic iar ziua următoare am fost asaltată de dimineata de către Abel

  -Abby fa ceva! Nu mai suport!

  -Ușor cap pătrat! Ce ai?

  -A spus ca nu mă cunoaște! Persoana pe care o iubesc cel mai mult pe lume a spus ca suntem străini! Fa ceva!!!!

  -Calmeaza-te sunt sigura ca în câteva zile totul va reveni la normal.

  -Esti sigura?

  -Foarte

  Nu puteam sa îi spun ca, Cassie are puterea de ași aduce amintirile înapoi. Deci va trebuii sa aștept sa îi revină amintirile ca sa îi spun ce am aflat. Yey -_-


Eu în lumea lui..."Potter"Where stories live. Discover now