Part 1

1.3K 57 0
                                    

Mikor felkeltem már 15:45 is elmúlt. Azzal az elhatározással indultam el az egyik bőröndömhöz hogy megyek és bevásárolok a hűtőbe meg ilyenek.

Szóval felvettem egy fekete toppot, egy kék farmer ilyen kantáros vagy milyen shortot és a fehér conversemet. Miután kihúztam a szemem egy tussal a hajamat is kifésültem de hagytam hogy hadd omoljon a vállamra.

Magamhoz vettem a pénztárcámat és a garázsba menve bepattantam a fekete Camaromba mivel nagy bevásárlásra megyek.

Az egyik pirosnál egy ugyanolyan kocsi volt mellettem mire csak elmosolyodtam. Legalább nem csak nekem van itt jó ízlésem. Összenéztünk a sráccal és elégedetten elmosolyodva biccentettünk egymásnak. Mivel nagyon jó a szaglásom a vérfarkas létnek köszönhetően elég sok büdös dolgot szagoltam. Köhögve fordultam vissza előre és egy pillanatra láttam a visszapillantó tükörben hogy narancssárga lett a szemem. Gyorsan visszaváltoztattam és nem zavartatva magam hogy még csak épp akkor lett sárga a lámpa teljes sebességgel indultam a bevásárló központba.

Majdnem 3 órát voltam vásárolni majd haza mentem. Otthon még kipakoltam mindent és az újonnan vett ruháimmal együtt eltettem a gardróbomba azokkal a ruhákkal együtt amiket magammal hoztam.

Mivel nem tudtam aludni és majdnem meghaltam az unalomban elindultam az erdő felé. Ott addig sétáltam amíg meg nem láttam egy jégkék szempárt. Majd társult hozzá egy piros és négy aranysárga. Beleszagoltam a levegőbe miközben elbújtam egy fa mögé. Vérfarkasok. De csak beszélgettek. Mintha egy terven gondolkoznának.
Mivel úgyis tudhatták már hogy a közelben voltam tovább mentem. Megpróbáltam minél jobban elrejteni mindkét szagomat. Vérfarkas és Banshee.
De nem jártam valami sikerrel. Amint kiléptem a fa mögül az egyik béta máris nekem jött.
-Kate!-szólt rá az alfa. Mivel nem hallgatott rá ezért könnyen a földre küldtem és a képébe ordítottam, majd felálltam és mégegyet rúgtam rajta.
-Mégis hogy csináltad? Kate a legerősebb bétám-értetlenkedett az alfa mire csak bemutattam nekik és inkább haza indultam. Ezzel a tervvel sem mentem valami sokra ugyanis egy golyót kaptam a hasamba. Felordítottam majd megnéztem hogy ki-e tudom szedni.
-Sisak virág? Komolyan? Megint? Hú de szerencsés napom van ma-beszéltem magamnak a lehető legtöbb iróniával.
Felálltam és egy másik farkasszagot kezdtem el követni. Mert így talán még a holnapot sem élem meg mivel egyszerre kettőt lőttek belém. Lehet azt hitték hogy elgyengülök de azt lehet nem tudták hogy Banshee is vagyok. A szagot követve elértem egy leégett házhoz. Ott már alig volt erőm csak annyi hogy kinyissam a régi faajtót. Majd ott elnyelt a sötétség.

Hát megint egy rövid rész. Tényleg bocsi. Minden 5. rész hosszú lesz szóval addig ne várjatok olyan hú de hosszút mint például 1000 szavasat.
Ha tetszet nyomj egy vote-ot.
Puszii ;-*

The girl who cried WerewolfWhere stories live. Discover now