58

942 31 0
                                    

Apsidairiau aplinkui ir visi tiesiog be jokios gėdos mus stebėjo ,o tada prisiminiau juk niekas nežinojo apie mūsų santykius. Zayn vis dar stovėjo mane prispaudęs prie spintelės ir jaučiu jo žvilgsnį ,bei pamačiau tą nuostabę šypsena sugrįžus prie jo veido.
-Kas yra mažute?.-Paklausė pamatęs mano veido miną pasikeitusę.
-Visi žiūri į mus.-Neramiai pasakiau ir jis pavartė akis pasuko galvą ir piktai išrėžė.
-Sukit veidus jeigu dar norit juos turėt.-Oho va šito tai nesitikėjau ir keista bet man visai patiko jo toks piktasis aš.Kai jis atsisuko jo veidą vėl papuošė šypsena ir pastebėjau ,kad visi kaip jis liepė ir nusisuko.Kai kurie net pasišalino iš kolidoriaus ,o taip jis valdžios čia turi ir visi vis dar jo bijo.Jis ištraukė jo dovanotą pakabuką iš už mano marškinių ir pakėlė akis į manąsiąs.Pažiūrėjo ir pasilenkė arčiau.
-Myliu tave.-Pasakė švelniu balsu ir tyliu į lūpas ,o tada pabučiavo.Dieve jo lūpų skonis tiesiog svaigina ir gali išverst iš koto.Atsitraukė.
-Susitiksim.-Pamerkė akį ir išėjo.Visi daugiau net nepažiūrėjo į mane ,o tai pliusas nes man nepatinka kai žmonės žiūri į mane.Vaikščiojau po mokykla ir vis vien jaučiausi keistai nes jaučiu kad slapčia jie bado mane žvilgsniu.Girdžiu kitų apkalbas ir visokias kitokias šlikštynes apie mane ir Zayn.Prie valgyklos netgi nugirdau ,kad jie mąsto jog Zayn mane nusipirko ir naudojasi kada tik nori.Jie plaka liežuviais patys nežinodami ką.Apsisukau ir nuėjau į tuoletą prie veidrodžio pasitvarkiau plaukus ir išgirdau prasiveriant duris.Greit įėjau į vieną iš kabinų ,nes ten buvo Lilė su savo pakalikėm.
-Kokia ji kekšė.-Viena pasakė smulkiu balseliu.
-Ramiai merginos jos ir Zayn laimės valandėlė pasibaigs.-Nusijuokė jau tikrai Lilė.
-Oi Lilė ką sugalvojai?.-Kikeno kažkuri.
-Na kai Zayn nueis į vyrų tuoletą nueisiu ir aš o tada mes netyčiom užsitrenksim.Pradėsiu nusirenginėt ir pasimylėsiu su juo.Tai bus didelis smūgis Kate jos maža širdelė to neištvers.-Juokėsi savo šlykščiu juoku ji su visom kitom.
-O kaip jis su tavim pasimylės?.-Kažkuri paklausė kaip iškritus iš medžio.
-O dieve juk aš nusirengsiu prieš jį ir tiesiog vos ne tiesiogine prasme jį išprievartausiu.-Jos visos nusijuokė vėl kaip nesveiko ir išėjo.Atsidusau ir išėjau iš tuoleto ,neleisiu tai kūtvelai lyst prie savo Zayn.Tik bėda kad nežinau kada jis eis į tuoletą ir kur jis dabar.Kiekvieną pertrauką stėbajau Zayn ir jis tai matė ir kiekvieną kartą mirktelėdavo akį arba nusiųsdavo bučinuką.Jis vaikščiojo visada su Harry ir Niall ,o aš tik dabar sužinojau jog jis mokinasi irgi čia.Na kaip supratot aš gerai pažįstu šios mokyklos mokinius ir taip aiški kad meluoju nes nepažįstu.Tai vat po matematikos pamokos mačiau Zayn pasukant kolidorium ir ,oh ne jis einą į vyrų tuoletą.Greit lekiau kaip vėjas ir nepastebimai paskui ir įsmukus radau Zayn stovintį prie kriauklės.
-Hey Kate ką darai vyrų tuolete?.-Paklausė nesupratęs.
-Paiilgau tvo bučinių.-Suvėliau beleką ir jo veide atsirado šypsena.Priėjau arčiau jo ir prirėmus prie kriauklės įsisiurbiau į lūpas.Kol mes bučiavomės girdėjau ,kad kažkas užėjo į tuoletą bet suprunkštęs išėjo.Tai tikriausiai Lilė taip jei ir reikia tegul mato kas mano.
-Tu mano aišku.-Sušnibždėjau ir jis sukikeno iškėlęs rankas sau virš galvos.
-Okey visas tavo.-Vėl prisitraukęs įsisiurbė į lūpas.Mirktelėjau akį atsitraukus ir išėjau iš tuoleto.Mačiau Lilės žvilgsnį ir ji tiesiog žudė mane su juo ,bet man tik juokas imė iš jos.Suskambėjo skambutis ir sugrįžau į istorija.Man ši pamoka visai patinka ,bet teks matyti Lilės veidelį kuri sėdi visai netoli manęs ,bet yra ir didelis pliusas Zayn sėdi su manim.Atsisėdau į suolą ir atėjo Zayn atsisėdo dar arčiau manęs ,prisitraukdamas kėdą prie pat.
-Zayn Malik tai pamoka ,o ne glaustymosi varžybos.-Subarė jį mokytoja.
-Man tai glaustymosi varžybos.-Atsikirto jis ir užsidėjo mane ant savo kelių.Mokytoja daugiau nieko nesakė ,o sedėjau jam ant kelių.Visą pamoką ramiai negalėjau rašyt nes jis šnabždėjo visokius dalykus ką galėtume pagal jį nuveikt lovoje šiandien vakare.Bandžiau susitelnkti į istorijos užrašus bet tai buvo neįmano su jo bučiniai man ant kaklo.Negalėjau nustot krutinti visą pamoką ,nes jis mane kuteno su bučiniais slinkdamas kaklu kol niekas nemato,bet manau Lilė tai matė nes sėdi susiraukus.Sedėjau ir jaučiau Zayn bučinius ant kaklo jis tikrai specialiai taip elgiasi.Atsukau veidą kol motyja nustojo aiškint kad pailsėtume ir padovanojau jam bučkį į lūpas ,kad nustotų taip daryt.Žinomą niekas nematė ir ačiū dievui nes būtų per daug žiaurų jei pasklistų kalbos apie tokį vulgarų elgesį.Net pačiai juokas paimė pagalvojus apie tai.Suskambėjo skambutis ir susirinkau knygas iš klasės išėjau paskutinė.Zayn šypsena dingo ,kai jis pasikalbėjo kažką su Harry ir Niall.Jie akimirksniu dingo na tai žinomą Kate nenori nieko žinoti kur jūs einat besmegeniai.Susirinkau knygas ir išėjau iš mokyklos juk pamokos baigėsi ,o aš viena sustojau prie mokyklos ir galvoju ką čia nuveikus.Ai einu namo.Pasukau namų pusėn ir žygiavau sau ramiai kol prie manęs sustojo mašina.
-Hey gražių kojų savininke gal pavešt?.-Kažkas paklausė iš tos mašinos kuri sustojo.
-Ne ačiū .-Atrėžiau ir net nepažiūrėjus kas ten ėjau toliau.Mašina taip ir važiavo šalia manęs ,kol jos vairuotojas vėl prabilo.
-Nagi nesudaryk sunkumų ir pati lipk į mašiną.-Jau įžūliai suburbėjo jis.
-Atšok kas tau neišku.-Pasakiau ir ėjau toliau gtreitesniu žingsniu.Jis išlipo iš mašinos ir vidurį baltos dienos griebė už riešo ir tempėsi į mašiną.
-Paleisk nevisproti.-Rėkiau jau beveik ir aš.
-Paleisk ją gražiuoju ,kol neidaužiau visų dantų ir tau nereikėjo jų rinktis ant asvalto.-Pasakė duslus balsas už manęs.Jis paleido ir įsėdęs į mašiną nuvažiavo sau ,o aš atsisukau pažiūrėt kas čia toks pikčiurna.Žinomą kas daugiau jei ne Zayn.
-Kate Kate Kate ką man su tavim daryt palieku tave tik pusvalandžiui o tave jau bando kažkas išprievartauti.-Juokėsi jis.
-Tai ką man padaryt jei mano kojos jam pasidorė labai gražios.-Nusijuokiau ir aš.Jis nužvelgė jas ir apsilaižė lūpas.
-Bet jos visos mano.



You think just about sex (LT fanfiction)Where stories live. Discover now