12

2.7K 112 0
                                    

Saulė iškart apšvietė mane ir mačiau savo šešėli ant šaligatvio.Atrodo lyg būtų karšta vasaros diena.Užsidėjau savo tašę ant peties ir gyliai įkvėpus įėjau į namus.Iškart pakvipo maistu mama tikriausiai gamino.Tyliai nusimoviau batus ir pasidėjau tašę ant batų dėžės.Pažvelgiau į veidrodį ir išgirdau kikenimą iš virtuvės.Pala ten buvo mamos juokas ji ką jau išprotėjo ir juokiasi viena?

Tyliai žingsniavau iki virtuvės ir įžengus pamačiau vaizdeli.Mano mama elgiasi kaip kokia paauglė ir dar čia yra kažkoks vyras kuris savo rankas laikė kur nereikia.

-Hmmhm.-Apsimečiau kad nusikosėjau ir mama su tuo vyru greit atsistojo normaliai kaip kareiviai.
-Oh labas dukrą susipažink čia tavo klasioko tėvas Des Styles.-Žiūrėjau į jį kelias sekundes ,kol  supratau ,kad jis Styles taip tas pats Styles ,Harry tėvas.
-Sveiki aš Kate Janet.-Paspaudžiu jam ranką ir apsisukau išeiti ,bet mama prabilo.
-Kate palauk.Kaip tu čia apsirengus kur tavo rūbai ?
-Mm atsitiko nelaimė ir jie suplyšo teko išmesti ,bet Zayn man nupirko naujus.-Greit užsičiaupiau ir tikiuosi ,kad ji neišgirdo.
-Koks Zayn??.-Pradėjo ji savo litanija ,bet ją nutildė Harry tėvas.
-Viskas gerai Victoria aš pažįstu Zayn ir žinau kad jis geras berniukas jie geriausi draugai su Harry.-Pasakė jis mano mamai ir apkabino per liemenį.Okey reiškias jis davė ženklą man pasišalint.Mama daugiau nieko nesakė ir jis man mirktelėjo akį aišku aš išeinu.Man prieš išeinant apsisukau nes norėjau mamai pasakyt ,kad eisiu į parduotuve bet atsisukau ir užsičiaupiau nes jie bučiavosi o fuuu.Negaliu žiurėt kaip mama bučiuojasi su kuo nors.

Užlipau į antrą aukštą į savo kambarį.Palindau po dušu ir apsirengiau savais rūbais ,nes Zayn rūbus nupirktus nešioti per daug keista.Atsiguliau į lovą ir gulėjau kol užmigau.Pajaučiau tik Zayn kvepalus ir atsimerkus pamačiau kambarį stovintį Zayn su Harry.

-Amm ką jūs čia veikiat?.-Išsigandus paklausiau ,o jie tik sukikeno.
-Mes atvažiavom vakarienės sesute.-Nusijuokė Harry ir apsikabino mane ,kol aš buvau be reakcijos.
-Ė neįsijausk man brolio nereikia.-Nusijuokiau ir aš ,o jis pradėjo apsimetinėt kad verkia ir guodžiasi Zayn.
-Kaip ji galėjo Zayn.
-Tylėk nes gausi į akį.-Sukikenau ir išlipau iš lovos.Zayn nužvelgė mane ir nelabai džiaugėsi ,kad persirengiau.Priėjo arčiau ir jau norėjo pabučiuot bet prisiminė mūsų susitarimą.Apsikabino ir į ausį pašnabždėjo.
-Gražiai atrodai.
-Žinau .-Sukikenau ir stumtelėjau jį toliau nes jis įžnybė man į subiniuką.Priėjau prie Harry kuris apsimetė ,kad verkia ir patampiau už žanduku kaip maža vaikuti.
-Oi koks tu mielas lelius.-Neišėjo nesusijuokt.Pakštelėjau į skruostą ir pas jį iškart atsirado šypsena veide.Skruostuose atsirado ryškios gražios duobutės.Pasisukau į kitą šoną ir mačiau Zayn veidą.Harry pradėjo rodyt pirštu į jį kaip mažas vaikas ir plonyčiu balseliu kartot.
-Cha cha tu bučiuko negausi be be be.
-Harry.-Užrėkiau ,kad neerzintu Zayn,bet jis tik sukikeno.Pradėjo baksnot Zayn ir lakstyt ratu ir išvedė jį iš kantrybės.Zayn užsivijo jį iki apačios ir jie lakstė kaip maži vaikai.
-Nebūkit maži vaikai Harry eikit valgyt.-Nusijuokė Des Harry tėvas ir jie iškart paklausė.Aš žengiau prie stalo ir Harry pribėgęs prie manęs pakštelėjo į skruostą .Mano mamos žvilgsnis iškart suminkštėjo ,o Des nusijuokė.
-Harry ir Kate būtų puiki porelė ar ne Victoria?
-Žinomą.-Mano mama atsakė ir Harry skruostuose atsirado duobutės.Zayn su Harry susižvalgė ir Des pagavo jų žvilgsnį.
-Arba Zayn būtų puikus jos vaikinas.-Jis nusijuokė ir mano mama tik pritarė jam .Jis suprato Zayn ir Harry žvilgsnį viskas aišku.

Prisėdau prie stalo tarp Harry ir Zayn į aukso viduriuką.Žinomą po penkių minučių pasigailėjau ,nes be valgydama pajaučiau Zayn ranką ant kelėno.Aš iškart sutrikau ir patraukiau jo ranką bet ji vis vien grįžo į tą pačia poziciją.Jo ranka pradėjo kilti mano šlaunimi ir aš sustojau valgyti.

-Kate mieloji ar tau viskas gerai?.-Paklausė mama.
-Ahaa.-Vos pratariau ,nes jo ranka jau buvo tiesiai prie mano jautriosios vietelės.Atsisukau į jį ir jis sau ramiausiai sėdėjo su šypsena.Pasukau galvą į šoną ir pamačiau kitą Harry šypsena .Sėdėjau jau beveik ramiai ,bet jo ranka priartėjo prie pat mano klyno.Man per kūną perėjo šiurpuliukai ir aš greit pakilau nuo stalo lyg kokia bitė būtų įgėlus.Visi pažiūrėjo keistai ir Harry tik sukikeno.Nunešiau savo lėkštę ir prisistatė Zayn.
-Mažute.-Sumurkė jis į ausį.
-Zayn ar tu kartais nepasiduodi?.-Sukikenau aš ir perbraukiau pirštu per jo krūtinę.


You think just about sex (LT fanfiction)Where stories live. Discover now