1

8.7K 215 0
                                    


Kate Janet.

Esu vienturtė ir turiu tik mama su kuria kaip tik dabar kraustomės į naują miestą ,o tai reiškia ir naują mokyklą.Žinau ką jūs pagalvojot ,kad aš labai sielvartauju ir nenoriu važiuoti ir palikti savų draugų.Tačiau taip nėra aš labai noriu kuo greičiau palikti savo visus draugus ,o ypač nekenčiu mokyklos ,nes joje mane pažemino mano pačios geriausia draugė.Bent aš jau taip maniau kad ji tokia buvo .Trumpai pasakysiu kodėl nekenčiu jos ir visos mokyklos ,o gi todėl kad ji viešai paskelbė cituoju ją "Dėmesio dėmesio visi mokiniai Kate Janet prarado savo nekaltybę mašinų aikštelėje.Sveikiname Kate net ir aš taip žiauriai nesielgiu" ir visu garsu nuskambėjo jos juokas.

Žinomą aš galiu paneigti šį faktą nes taip tikrai nebuvo nesijaudinkit aš vis dar nekalta tačiau mano mama nenori rizikuot todėl mes kraustomės kitur.Kaip tik dabar išlipinėju iš mašinos prie savo naujų namų.Jie tikrai gražesni nei seni ir kiemas didesnis bei rajonas atrodo ramesnis.Užėjus į namus iš kart pasirinkau kambarį su gražiausiu vaizdu .Apsitvarkiau ir griuvau į lovą juk rytoj į nauja mokyklą kurioje aš nebūsiu pažeminta mergina.

Rytas.Man rytais nėra sunku keltis , net galiu pasakyti patinka.Niekada nesu praleidus nei dienos mokykloje ,o pažymiai mano irgi tobuli.Nėra taip kad būčiau moksliukė tiesiog man puikiai sekasi ir aš nelakstau po vakarėlius su draugais.Tačiau manau kad pagaliau reikėtų pagyventi ir susirasti normalių draugų su kuriais galėčiau nueiti bent į kokį vakarėlį žinodama kad esu saugi.Nusiprausiau,truputėlį pasidažiau ir gražiau apsirengus nusileidau į virtuvę.Mama jau laukė su pusryčiais.
-Labas rytas mieloji.
-Labas rytas mama.- Tiesiog nusišypsojau atsakydama.
Ant stalo jau buvo paruošti blynai ,bet aš kažkaip nenoriu valgyt todėl atsisveikinau,čiupau už rankinuko ir išlėkiau iš namų.Mokykla visai netoli namų vos už 10 minučių kelio todėl nereikia važiuoti autobusu.

Priėjau mokyklą ir visų mokinių akys iš kart mane surado.Tai akivaizdu nes aš buvau be uniformos . Žengiau link mokyklos .Kate nesijaudink viskas bus gerai juk tai naujas gyvenimas ir paskutiniai metai mokykloje.Įėjus į mokyklą pastebėjau mokinių grupeles suskirstytos kaip aš sakau pagal sluoksnius.Išsitraukiau lapelį iš kišenės ir ieškojau savo spintelės ,o ji 317.Eidama prie savos spintelės pastebėjau fyfų grupele.O dieve kaip negaliu pakęst tokių ir spėju tuoj prisikabins dėl mano šukuosenos ar aprangos.Priėjau prie spintutės ir kažkokia blondinė atsirėmė į mano spintelę.

-Labas.-Jos balsas buvo toks erzinantis ,kad taip ir norėjosi viską mest ir nueit.Žinomą aš tik nusišypsojau.
-Labas.-Ji patampė už mano marškinėlių kampo ir nusijuokė.
-Šioje mokykloje mes nešiojame uniformas ir manau kad ji tau praverstų ,nes tavo rūbai tai apsaugok viešpatie ,net savo tarnaitei tokių neleisčiau nešiot.-Nespėjau prasižiot nes už nugaros išgirdau kitą balsą.
-Atšok Molly nuo jos.-Tai buvo gan grubus vaikino balsas.Atsisukus pamačiau dideles rudas akis sau prieš akis.Tai buvo aukštas vaikinas,apsirengęs juodai,puikaus kūno sudėjimo,juodų plaukų ir gražios šypsenos.Jis žiūrėjo tiesiai į akis .Mūsų žvilgsnį nutraukė Molly cypentis balselis:
-Neaiškink Zayn aš tik paaiškinau jai mūsų mokyklos taisykles.
Jis tik prunkštelėjo ir nuėjo ,o ji taip pat .Ačiū dievui pagaliau likau viena.

Susidėjau savo knygas į spintele ir pasiėmiau tik istorija.Suskambėjo skambutis ir man beliko tik susirasti klasę.Maždaug pravaikščiojus visą mokyklą pagaliau radau kabinetą ir pasirodo aš jį praėjau kelis kartus ot kokia kvaila.Pravėriau duris ir visų žvilgsniai susmigo į manę.Buvo tikrai nemalonu.Pažiūrėjau į mokytoja ir nusišypsojus iškart pasiteisinau:

-Labas rytas atsiprašau ,kad pavėlavau tiesiog pasimečiau .- Visi nusijuokė ir tada supratau kad nereikėjo sakyt šito garsiai nes tik susifeilinau .Mokytoja tik nužvelgė mane ir parodė kad ateičiau prie jos.Priėjau ir padaviau jai savo dokumentus.Kol ji juos skaitė aš pakėliau akis į klasę.Sedėjo ir cypenčio balselio savininkė Molly ,o pačiam gale rudų akių savininkas Zayn.Jis kažką rašė į savo telefoną ,bet pakėlė akis ir pastebėjo ,kad žiūriu į jį.Kelias sekundes žiūrėjau jam į akis ,bet pasidarė nemalonu ir keistą todėl nusukau žvilgsnį.
-Taigi klasę tai nauja jūsų klasiokė Kate Janet iš Doncasterio.Prašau su ja elgtis gražiai.-Iš klasės pasigirdo tik prunkštelėjimai ir sakymai kad net nemano taip elgtis.Mokytoja trenkė per stalą priversdama mane krūptelėti ,o tada nužvelgė visus keistu žvilgsniu.
-Nutilkit. Kate ketvirtas suolas laisvas gali sėstis ten .-Parodžius man pirštu ji atsisuko į lentą ir pradėjo kažką rašyti.Su tuo trinktelėjimu mane ji tikrai išgąsdino ,o dar labiau mane gąsdina tai ,kad sėdėsiu prieki Zayn.

Priėjau prie suolo ir atsisėdau ačiū dievui nesusitikau rudų akių žvilgsnio ,nes jis kažką įnirtingai skaitė savo telefone.Išsitraukiau knygas ir atsiverčiau mokytojos lieptą puslapį ,o visą laiką jaučiau deginantį žvilgsnį sau į nugarą.Negalėjau sulaikyti savo nerimo todėl rankose laikydama tušinuką pradėjau su juo žaisti kol jis išskrido iš mano rankų.Oh šet dabar tai bus.Aš net nežinau kur jis nuskrido ,bet man atrodo jis bus už nugaros.Sedėjau lyg niekur nieko ir toliau klausiau mokytojos kol staiga pajaučiau bakstelėjimą iš nugaros.

-Hey jis kartais ne tavo?.-Atsisukus pamačiau Zayn gražias akis ir mano tušinuką jo rankose.Linktelėjau ir ištiesiau ranką jį paimti ,bet jis nepaleido .Pasilenkęs arčiau žvelgė dar giliau ir kimiu bei tyliu balsu prabilo.
-Pirmiausia ačiū ,o tada atgausi jį.
Aš tik nusišypsojau dirbtina šypsena ir nurijus seiles žiūrėdama į tas rudas tamsias akis.
-Ačiū .
Jis atidavė man tušinuką ir pamerkė akį ,o tą akimirką kai jis palietė mano ranką mano širdis vos nesustojo.Kas man darosi aš kaip nesava.Skambutis net nespėjo suskambėt ,o jis atsistojo ir išėjo.Mokytoja jam nieko nesakė ,o toliau mums aiškino apie antrą pasaulinį karą.Visos merginos į mane žiūrėjo žudančiu žvilgsniu ir aš vėl išgirdau sau iš pašonės.
-Psss.-Apsidariau ir pastebėjau mielos merginos veidą .Ji nusišypsojo ir supratau ,kad čia ji mane šaukė.
-Taip?
Ji įnirtingai kažką rašė ant popierėlio ir galiausiai kai mokytoja nematė padavė man.

<Sveikute aš Lilė tavo nauja klasiokė.Pastebėjau kad dar nesusiradai jokių draugiu tai pagalvojau kad mes galėtume susipažinti.Pakalbėsim po pamokų ,o dabar tik norėjau perspėt dėl Zayn.Jis kaip sakoma tipiškas mokyklos blogiukas ir gražus blogiukas.Tiesiog perspėju ,kad neflirtuotum su juo >

Suglamžiau popieriuką  ir dar kartą pažiūrėjau į ja. Reikėjo geria pagalvot ,kad suvirškinčiau ką perskaičiau ,kol galiausia suskambėjo skambutis ,o sau iš už nugaros išgirdau vėl balselį.

-Na dar kartą sveikute eime aprodysiu mokyklą ir daugiau papasakosiu ko reikia vengti.-Atsisukau o čia stovėjo Lilė su plačia šypsena aš tik linktelėjau .
-Oh gerai labas dar karta.
Apvaikščiojom visą mokyklą ,o bevaikščiojant prie mokyklos pastebėjau Zayn mašinų aikštelėje stovint prie juodos mašinos.Mūsų akys susitiko ir net pasimečiau kur eit toliau.Mūsų akių kontaktą nutraukę Lilės įsikišimas prieš veidą.
-Hey ar tu manęs klauseisi ?
-Žinomą.-Šyptelėjau ta nejaukia šypsena ir atsisveikinusi pasukau namo.

Iš jos sužinojau daugiau apie mokyklą ir apie Zayn.Visų pirmą jis visada vėluoja į mokyklą,visada būna su kitu mokiniu Harry,merginos iš mokyklos jam per prastos ir ne tokios subrendusios kokios jam reikia,jis rūko, yra susidėjęs su kažkokia vaikinų grupe kurioje yra ir tas Harry ir žinomą sako ,kad jis yra pavojingas. Kodėl visada turiu pritraukti pavojingus ?


You think just about sex (LT fanfiction)Where stories live. Discover now