6

3.7K 160 0
                                    

Okey situacija gan juokinga ,nes aš stoviu čia visa sulytą su nubėgusiu akių tušu ,o pas mane atėjo du vaikinai.Kadangi jau buvo pritemę normaliai jų nemačiau ,bet girdėjau juos puikiai.
-Mhh Tom ir ką gi mes čia vidurį laukų turim?.-Paklausė vienas vaikinas savo draugo.Jie abu nusijuokė ir tas didesnis pradėjo liesti mano plaukus.
-Nelieskit manęs.-Iškošiau pro sukąstus dantis.
-Manau tai arši katytė Josh.-Kikendamas pasakė kitas.Jie stovėjo iš abiejų mano šonų ir pradėjo mane liesti savo purvinom rankom.
-Nelieskit manęs...-Dar vienas purvinas prisilietimas kuris jiems reiškė tik žaidimą.Jie juokėsi iš to kad man buvo baisu ir pradėjo tampyti mane iš vieno šono į kitą.Aš kaip kokia marijonetė iš vieno rankų į kito.Galiausiai man nusibodo tas visas stumdymas ir sukaupus savo jėgas stūmiau toliau nuo savęs tą didesni ir jis nuvirto ant asfalto.Iš kito vaikino sulaukiau smūgio už tokį savo veiksmą ir parkritau ant žemės.
-Už savo drąsius veiksmus tu atsiimsi mažute.-Jis vėl man trenkė ir kai ruošėsi vėl trenkti aš spyriau jam į koją ir todėl jis suklupo.Turiu puikią progą pabėgti .Greitu judesiu atsistojau ir kol jie ten kažką darė čiupau už savo tašės ir bėgau kiek kojos nešė.Kovosiu už save paskutinėm jėgom.Nežinau kur bėgau nes šis kelias tik toliau laukais vedė ,bet pagaliau bent pamačiau mašinos šviesą.Ji labai greitai artėjo iki manęs ,o vaikinai paskui mane kur bėgo dar greičiau.Jie čiupo man už plaukų ir pargriovė ,rėkiau kad tik mašinos vairuotojas mane išgirstų ,nes jie mane tempėsi į kažkokius krūmus.
-Gelbėkit praš...-Mano rėkimą sustabdė kažkurio idioto ranka.Mano vienintelė viltis buvo ši mašina kuri jau visai arti ,o aš gulėjau ant žemės su kažkokiu vaikinu ant savęs.Visai spardžiau jį nuo savęs ir galiausiai jį nuspyriau.Nors ne pala aš jo nenuspyriau jis pats nuo manęs atšoko.

Atsimerkiau ir pamačiau ,kad mašina stovi visai šalia krūmo todėl nesidairydama atsistojau ir bėgau link mašinos ,kol manęs vėl nepagavo kažkieno rankos.Mašina buvo su ranka pasiekiama ir aš ją liečiau ,bet mane iš nugaros kažkas sulaikė.Pradėjau muistytis ir rėkti.

-Ne ne prašau paleiskit maldauju,gelbėkit kas nors ...-Daužiausi kiek tik galėjau ,bet staigiu judesiu buvau atsukta į vaikiną laikiusį mane.
-Kate nusiramink čia aš .
Atsimerkiau ir pamačiau tas pačias gražias rudas akis.PALA gražias ? Na jau ne tas idiotas kaltas dėl viso šito mėšlo.Nieko nelaukus trenkiau jam antausį.
-Aučč man skaudėjo.-Pasitrynė skruostą jis.
-Tuoj dar ne taip skaudės idiote tu mane palikai čia visiškai vieną.Tu žinai kaip man buvo baisu ir kiek aš laiko pravaikščiojau nežinioje ar išgyvensiu.Manęs vos neišprievartavo du idiotai...pala beje kur tie prievartautojai?.-Staiga užmiršau savo rėkimą ir nustebus apsidairiau.
-Jie guli ten griovį dėl jų nesuk galvos.Ar tau viskas gerai?.-Susirūpinęs paklausė jis ir priėjęs arčiau patraukė plaukus nuo mano veido.
-Ne man labai skaudą skruostą į kurį tas didelis trenkė.-Suinkščiau nes jis prilietė jį švelnia savo ranka.Žiūrėdamas tiesiai man į akis jis pasilenkė ir pabučiavo į skruostą kurį sakiau ,kad skaudą.
-Nesitikėk ,kad išgelbėjai mane,pabučiavai ir aš jau čia tau būsiu dėkinga nes tu mane čia ir palikai.-Surikau tiesiai jam į veidą ,o jis tik pasikrapštė galvą.
-Hey bet aš tave tai ne čia palikau tu tiesiog nuėjai ne į tą pusę.Būtum ėjus į kitą jau būtum senai namuose.
-Nerėk ant manęs tokia teisia dabar turiu tik aš .-Užrėkiau jam atgal .
-Lipk į mašiną.-Aš tik suurzgiau nuo tokio protingo jo atsakymo ir susirinkus savo tai kas liko iš mano švarko po griuvinėjimu įsėdau į mašiną.Daugiau nesikalbėsiu su juo.Jis įsėdo į mašiną ir užvedęs pradėjo važiuoti.Buvo tikrai nejauki tyla todėl jis prakalbo.
-Tai dabar nekalbėsi su manim?.-Nieko neatsakiau ir toliau susirietus sėdėjau ant sėdynės.Pažiūrėjau į veidrodėlį ir pamačiau merginą kaip iš siaubo filmo.Visa susivėlus murzina,akių tušas nubėgęs ir suplėšyti rūbai aš jau įsivaizduoju savo mamos miną.
-Žinau kad tu pyksti bet...-Neleidau jam pabaigti ir išsiliejau savo pyktį.
-Pykstu ? Tu sakai pykstu aš įniršus Zayn ir tai ne tas pats dalykas aš dabar tokia įniršus ,kad galėčiau padegt ką nors ir mėgautis vaizdu.-Iš jo lūpų pasigirdo tik kikenimas po mano tokio sakinio.
-Žinai ,bet bent jau makiažas profesionalus.-Šitas jo sakinys privertė ir mane nusijuokti.
-Zayn tai visai nejuokinga.-Bandžiau valdyti savo juoką bet neišėjo ir mano veide atsirado šypsena kuri buvo gan skaudi.Pagaliau mašina sustojo ir apsidairius pastebėjau ne savo namus.
-Tai kas dabar gal vėl paliksi nežinia kur?.-Sarkastiškai pasakiau ,o jis tik sukikeno.
-Ne kvailute aš tave atsivežiau pas save eime.-Išlipom iš mašinos ir nuėjom į jo namus.Tik įėjau iškart sustojau prie durų ,o jis nusimovė batus ir nuėjo toliau.Stebėjau jį kaip jis nusiima savo odinį švarką ir marškinius .Prisipažinsiu jo kūnas karštas todėl stovėjau užhipnotizuota ir žiūrėjau prikandus lūpą kol jis persirenginėjo marškinius.Jis prigavo mano žvilgsnį ir nusijuokė.
-Patinka ką matai?
-Hhh nepasitikėk taip savimi mačiau ir geresnių.-Pašaipiai pasakiau.
-Tai užeik nestovėk prie durų.-Pasiūlė jis.
-Negaliu eit šitaip atrodydama aš išpurvinsiu namus.-Pasiteisinau ,o jis nusijuokė ir nusiėmė vėl marškinius atėjo prie manęs ir persimetė per petį.
-Zayn paleisk tai visai nejuokinga.-Rėkaujau ,o jis toliau kikeno ir nešė į antrą aukštą.Atnešė į vonią ir lėtai nuleido ant žemės ir aš spėjau paliest jo pilvo presą.Jis buvo toks įdegęs ir puikaus sudėjimo ,kad sunku atplėšt akis.
-Hey neužsisvajok ir eik nusiprausk.-Vėl nusijuokė jis ir parodė kur viskas sudėtą.

Išėjo iš vonios kiek supratau į virtuvę.Nusiprausiau po šiltu vandeniu ir atsigaivinau.Pažiūrėjau į veidrodį ir pagaliau buvau panaši į žmogų.Iš tašės išsitraukiau blizgio ir pasitepiau lūpas.Negalėjau apsirengti tais pačiais rūbais todėl pasiėmiau kažkieno kabėjusi chalatą turbūt Zayn.Išėjau iš vonios į virtuvę ir ten jau laukė Zayn.

-Ar čia mano chalatas?.-Durnesnio klausimo negalėjo užduot nu ir besmegenis.
-Ne kaimyno.-Atkirtau ir atsisėdau ant kedės šalia jo.Mačiau jo deginanti žvilgsnį.
-Pala o kur tavo rūbai?.-Paklausė jis.
-Išmečiau tu ką nematei kaip jie atrodo?
Jo veide atsirado vėl ta žaisminga šypsena kuri nieko gero nežada.Atsistojau ir nuo kriauklės krašto pasiėmiau stiklinę prisipyliau vandens.Buvau labai ištroškus po tokių gaudynių laukuose.Stovėdama nusisukus nuo kriauklės išgirdau ,kaip sutraška kėdė ir staiga pajaučiau rankas sau ant liemens.Jis patraukė mano šlapius plaukus nuo kaklo ,kad galėčiau jaust jo karštą kvėpavimą.Pajaučiau jo šaltas lūpas sau ant kaklo kurios sukėlė man šiurpulius visam kūne.

*Iš Zayn pozicijos*

Lėtai priėjau jai iš nugaros ir apsikabinau per liemenį.Patraukiau plaukus nuo kaklo ir pamačiau mėlynę ,kurią padariau praeitą kartą prie mašinos.Švelniai priliečiau jos kaklą savo šaltom lūpom ir pajaučiau ,kaip ji sudrebėjo iš malonumo.Man patinka ją erzinti savo bučiniais ,nes žinau ,kad ji to nepatyrus bet nori patirti.Tai pat žinau kokia įtaką jai darau.Lėtais bučiniais bučiavau jai kaklą ir ji atlošė galvą daugiau parodydama ,kad jai patinka.Liežuvio galiuku priėjau iki ausies ir krimstelėjau ausies speneli priversdamas ją aiktelėti.Rankomis keliavau jos klubas žemyn ir glosčiau jos šonus taip ją dar labiau sujaudindamas.Kol galiausiai jai iš rankų iškrito stiklinė tiesiai į kriaukle ir sudužo.Tai dar labiau mane užvedė todėl atsukau ją į save ir įsisiurbiau į lūpas.Ji nieko nelaukus atsakė į mano bučinius ir tai ėjo man palankia kryptimi.Žinau ,kad po mano chalatu ji turėtų būti nuoga ,todėl bus dar smagiau.

*Iš Kate pozicijos*

Nuo jo bučinių užmiršau kad laikau stiklinę ir visiškai atsipalaidavus tiesiog paleidau,leidau jai sudužti.Jis atsuko mane į save ir įsisiurbė į lūpas ,o aš tiesiog pasidaviau.Negaliu atsispirt jo bučiniams.Jis keliavo mano raktikauliu už chalato ribų iki krūtinės ir vėl pakilo iki lūpų.Kelioms sekundėm atsitraukė ,kad nusiimtų savo marškinius ,o be to išvis kam jis juos užsidėjo.Nesvarbu mintyse sukasi tik jo lūpos r prisilietimai kurie mane taip jaudino.Aš jo dabar taip norėjau kaip ir jis manęs todėl pamaniau ,kad dabar būtų eilė nekaltai mergaitei parodyt ką moka.Nuklydau nuo jo lūpų iki kaklo ir krimstelėjau kaklo odą iš jo išgirsdama urgztelėjimą.
-Kate...-Iš jo lūpų pasigirdo mano vardas ir man tai patiko todėl sukikenau.
-Ką aš juk nieko nedarau .-Nusijuokiau ir toliau bučiniais leidausi jo krūtine į apačia iki krūtinės ir atgal.Bekildama prie krūtinės vėl įkandau ir jis prirėmė mane prie spintelės, vėl suurzgė.
-Jeigu padarysi dar ką nors panašaus ,paimsiu tave čia pat,nori tu to ar ne.


You think just about sex (LT fanfiction)Where stories live. Discover now