29

1.3K 41 0
                                    


Po bučinio atsitraukiau ir tiesiog nieko nesakius išlipau iš mašinos.Viduj mane pasitiko visa šeima tai mama,Des ir Harry.
-Sveiki.
-Labas dukrą turim tau naujieną.-Su šypsena visi stovėjo labai keistai.
-Na tai sakykit.-Atsikandau obuolio kuris gulėjo ant stalo.
-Kate aš vedu tavo mama.-Suskambėjo Des balsas privertęs mane net užspringt obuoliu.
-Jūs čia rimtai?
-Taip ,o tu nesutinki?
-Ne ne viskas geri aš labai dėl to džiagiuosi.-Apsikabinau visus pasveikindama.
-Oi mano mažoji sesute ,kaip aš tave myliu.-Priėjas Harry vėlė man plaukus.
-Baik Harry.-Patraukiau plaukus nuo veido ir pačiam pradėjau juos velti.
-Vaikai baikit kaip mažiukai.-Nusijuokė mamytė.Harry sustojo mane velti ,o aš jį.Staiga suskambo mano telefonas.
-Kate Janet jūsų klauso.-Kikendama pasakiau.
-Hmm labas meile gal nori pasitreniruot?.-Tai buvo Zayn.Pagalvokime ar aš noriu treniruotis su savo vaikinu aišku kad noriu.
-Okey už valandos pas tave bučkis.
-Du bučkiai atgal.-Sukikenau ir padėjau ragelį.
-Kas skambino ,kad dalini bučkius?-Kikeno Harry ir aš jam trenkiau per petį.
-Auč Kate valdyk jėgas.-Nusijuokė jis.
-Eik tik tai tipo stipriai trenkiau.
-Aišku ,kad stipriai mamyte.-Bėgo jis verkšlendamas per visą svetainę.Pribėgo prie mamos ir apsikabino ją apsimesdamas kad verkia.
-Mama mane skriaudžia Kate.
-Oi mano Harroldukas vargšiukas.-Mama jį guodė ,o mes su Des tiesiog juokėmės ir filmavom su mano telefonu.
-Hey mieloji iškur tu gavai tokį telefoną?.-Paklausė mama pamačius naują telefoną.Man nespėjus įsiterpt įsikišo Des.
-Aš nupirkau juk jai jau reikėjo naujo.
-Nelepink jų taip.-Kikendama mama išėjo su Des į virtuvę.Oi velnias užmiršau apie treniruotę pas Zayn.Greit persirengiau treningą ir išlėkiau pas jį.Jis jau manęs laukė ir vėlavau apie pusvalandį .
-Kodėl veluoji?
-Tu ką dabar būsi kaip mokytojas.-Nusijuokiau.
-Taip ,nes tu beviltiškai nieko nemoki.-Oučh skaudžiai čia pasakyta.
-Aš neesu beviltiška .
-Tikrai?
-Taip pulk mane kaip užpuolikas ir pamatysi.-Pakėlus vieną antakį pasakiau jam ,o jis pradėjo eiti arčiau manęs.Užsimojau jam trenkti ,bet jis išvengė smūgio ir pradėjo juoktis.
-Mušiesi kaip mergaitė.
-Aš tokia ir esu.-Nusijuokiau kartu su juo.Kol jis buvo pakankamai išsiblaškęs sukaupiau jėgas ir pargrioviau jį ant kilimėlio.Biški užsigavau kojas nes jo kojos kaip medinės reikėjo pasistengti.Griuvau ant jo ir prispaudžiau jo rankas jam virš galvos su savosiomis.
-Cha.-Nusijuokiau ir jaučiausi ,kad laimėjau.
-Na pirmą raundą laimėjai ,bet kas toliau.-Nusijuokė jis.Na š tiesiog pasilenkiau ir pabučiavau jį.
-Už ką?
-Už gražias akis.-Sukikenau ir nespėjau sureguot ,kaip jis pervertė mus ir dabar buvau aš po juo.Oi tas gudrutis tik apsimetinėjo ,kad negali pajudėt .
-Antrą raundą aš laimėjau.-Nusijuokė jis.
-Bet kitus laimėsiu aš.-Sukikenau ir jis pasilekęs mane pabučiavo.
-Už ką?
-Už gražias akis.-Mirktelėjo man ir paskendau jo tamsiai rudose akyse.Bandžiau visaip išsilaisvint ,bet jis per daug stiprus man reikia pagaliau išmokt apsigynt.Jis pradėjo daryt prisitraukimus.Iš pradžių jo veidas buvo labai arti ,o paskui vėl toli .
-Sugalvojau paskatinimą.-Nusijuokiau ir kaip tik jo veidas būna arti mano pabučiuoju jo putlias lūpas.Jis prisitraukimus darė nesustodamas ir nesuprantu ,kaip jis nepavargsta.
-Nepavargai?
-Dėl tavo bučinių verta ištvęrt.-Nusijuokė ir toliau darė prisitraukimus.Matau ,kad jis jau pavargo ,nes daro juos apie pusvalandį ir jau kokių pora šimtų tai tikrai padarė.Mano rankos buvo jau laisvos todėl pakutenau jam liemenį ir jis kikendamas sukrito ant manęs.
-Ė taip nesžiniga.
-Apsiverk.-Nusijuokiau ,o jis toliau gulėjo ant manęs ,kaip koks maišas.
-Zayn tu labai sunkus.
-Šššhh aš ilsiuosi.-Sukikeno ir toliau gulėjo ant manęs.Nustūmiau jį nuo savęs ir jis jau gulėjo šalia manęs.
-Na dabar tavo eilė sportuot.
-Ką?
-Nagi sėsk tau reikia padaryt keletą atsilenkimų.-Sukikeno jis.Atsisėdau ant kilimėlio ir sulenkiau kojas per kelėnus.Jis atsisėdo ant kojų ,kad priremtų jas.
-Paskatinimas bus?.-Sukikenau ir pradėjau daryt atsilenkimus.Su kiekvienu atsilenkimus mes pasibučiuodavom.Padariau gal penkiasdešimt ir mirštu ,kaip pavargau.Griuvau pradinę pozicija ir atsikvėpiau.
-Pavargai?
-Mirštu.-Greitai kvepuodama pasakiau ir jis atsirado virš manęs.
-Ir kas dabar?.-Sukikenau.
-Pailsėsim.-Po šių žodžių pajaučiau jo lūpas ant manųjų.Kaip gera jausti jo lūpas ,nors ką tik jas jaučiau ,bet dabar kitas reikalas.Jis lėtai slinko mano kaklu.Užmerkiau akis ir išleidau gilią dejonę. Kol jis bučiavo mano kaklą, aš jaučiausi kaip danguje . Zayn savo juosmeniu laikė mane prispaudęs prie kilimėlio ir lūpomis slinko mano kaklu žemyn palikdamas drėgną liniją. Tas jausmas vedė mane iš proto, norėjau tai kartoti dar ir dar. Galva atlošiau atgal, tiek kiek man leido galimybės . Bandžiau nors kiek jam padėti. Pajaučiau kaip Zayn gan stipriai sukando mano odą netoli ausies, iš mano lūpų pasigirdo tyli dejonė, išsiriečiau, bet žymiai stipresnis Zayn kūnas prispaudė mane atgal.Zayn apsistojo ties mano kaklu, jaučiau kaip kūnu tekėjo malonūs drebuliukai nuo jo prisilietimų . Zayn lengvai sukando mano apatinę lupą prašydamas įleidimo į vidų, prasižiojau leisdama jam patekti į vidų. Jaučiau kaip jo ir mano liežuviai susipina kovodami dėl vietos, bet galiausiai jis laimėjo. Neslėpsiu, bučinys buvo nuostabus, pilve jaučiau lengvus drugelius.Mūsų įdomias gramones nutraukė prunkštėlėjimas.
-Hmh tai čia jūs taip treniruojatės?



You think just about sex (LT fanfiction)Where stories live. Discover now