19

2.4K 93 0
                                    

-Nu tu ir šelmė Kate Janet.-Atsisukau ir pamačiau Lilę su didelę šypsena.
-O labukas.-Apsimečiau ,kad labai džiaugiuosi ,bet man nelabai patinka ,kad ji mane čia sutiko ,o jei ji mane matė su Zayn.
-Tai ką su mūsų Zayn sumetei skudurus.
-Šššhhh Lilę.-Sukikenau ir patraukiau ją už rankos į lauką.
-Gal eime į kavinę ir aš tau papasakosiu.-Patempiau ją už parankės link kavinukės esančios šalia .Pasikabinom paltus ir prisėdom.
-Na tai pasakok koks sexas.-Mano reakcija buvo netikėta.
-Lilę aš...-Ji mane pertraukė.
-Jau tik nesakyk ,kad nesimylėjot ,nes aiškiai girdėjau net ir parduotuvėj.
-Gerai gerai mes mylėjomės ,bet tai buvo tik kartą juk tai nieko tokio?.-Prikandau lūpą ir pažiūrėjau pūkio akutėmis.
-Tai ko tik vieną kartą ,ne visom pavyksta jį nusitempt į lovą.
-Hey aš jo ten nesitempiau.
-Kate ir taip aišku ,kad praskėtei kojas,nes jis turi pinigų.-Nesuprantu ar čia ta pati miela mergina Lilė. Kodėl iš vis galėjau pamanyt ,kad ji mano draugė?
-Užsičiaupk Lilę.-Jau garsiau užrėkiau aš.
-Tu žiūrėk ant ko bulką trupini.-Užrėkė ji.
-Negąsdink manęs nes pati ir lesi tuos trupinius.-Pasiėmiau savo rankinuką ir atsistojus pažiūrėjau niekinamu žvilgsniu.Apsisukau eit ir jis suriko per visą kavinę.
-Ei žiūrėkit eina kalė kuri praskės kojas už pinigus.-Netingėjau ir grįžus atgal prie jos trenkiau antausį ir pro sukąstus dantis tariau.
-Nepaslysk ant bazaro ,nes liksi be dantų.-Atmečiau plaukus ir išėjau namo.

Kaip ji gali šitaip kalbėt apie mane ,o dieve o jei visi apie mane taip kalba.Man reikia pas Zayn.Sėdau į taxi ir kuo skubiau atsiradau prie jo durų.Duris atidarė Harry ,bet tinka ir jis.Puoliau jam į glėbi ir su ašarom apsikabinau.Jis toks šiltas ir taip skaniai kvepia.Lėtai glostė mano plaukus ir ramino.

-Ššš Kate kas atsitiko.-Negalėjau kalbėti tik šniurbščiojau nosį ir raudojau jam ant peties.
-Ar aš tikrai atrodau kaip kekšė?

*Iš Harry pozicijos *

-Ar aš tikrai atrodau kaip kekšė?-Toks Kate sakinys mane pritrenkė.Jos akys buvo užverktos ir pasimetusios.
-Ne Kate tu ne tokia .-Pasakiau ir ji apsikabino mane stipriau.Ji kūkčiojo toliau ir aš negaliu jos tokios matyt.Glosčiau jos nugarą ją ramindamas ,bet ji nenurimo.

*Iš Zayn pozicijos*

Išėjau iš vonios ir girdėjau ,kaip kažkas kūkčiojo svetainėj.Nemanau ,kad tai bus Harry ,nes jis neverkia.Atėjau ir radau Kate apsikabinusia Harry ir verkiančia.Priėjau ir ji pakėlė galvą ,o pamačius mane puolė man į glėbį.Nespėjau sureaguot ,kaip greit ji buvo apsivijus aplink mane.
-Šššh mažute kas nutiko.-Raminau ją ir pažiūrėjau į Harry ,o iš jo ženklų supratau kad ne kas.Jis pasiėmė švarką ir išėjo palikdamas mus vienus.
-Na kas yra?
-Lilė išvadino mane kekše ,nes permiegojau su tavim ir sakė ,kad tai padariau tik dėl pinigų.-Jos akys buvo raudonos nuo verkimo.
-Tu ne kekšė mažute nekreipk dėmesio į ją.-Pabučiavau ją ir ji šiek tiek apsiramino.
-Kodėl ji šitaip Zayn?
-Ji tau pavydi nes aš nemiegojau su ja kaip ji man siūlėsi.-Pasakiau jai tiesą.Prisimenu ,kai Lilė siūlėsi permiegot su ja ,bet aš nesutikau nuo tada ji man keršija.Pasodinau Kate ant sofos ir ji pradėjo dairytis suprasdama ,kad šiukšlino ,kurį paliko nebėra.
-Hey Zayn kaip tu taip greitai susitvarkei namus.
-Harry padėjo.-Pasiteisinimas nevykęs bet negaliu sakyt jog samdžiausi tarnaite.Nuėjau į virtuvę ir pradėjau daryti arbatą nuo kurios ji turėtų pasijaust geriau. Krūptelėjau ,kai staiga pajaučiau jos mažas rankutes apsivijant aplink mane.Priglaudė galvą prie nugaros ir sušnibždėjo.
-Man reikia tik tavęs ne arbatos.-Atsisukau ir apkabinau ją tvirčiau.Žinau ,kad turiu ją palaikyti juk tai mano kaltė ,kad ją taip vadiną.Paėmiau ją ant rankų ir nusinešiau į kambarį . Paguldžius į lovą nubraukiau plaukų sruogą jai nuo skruosto ir ketinau palikt ,kai ji prabilo.
-Nepalik manęs Zayn.-Sušnibždėjo ir paėmus už rankos įsitraukė į lovą.Apsikabino mane ir veidą paslėpė kaklo įlinkyje.Šitaip gulėjau ir jaučiau jos širdies plakimą kuris rimo ,kol ji užmigo.Galiausiai užmigau ir pats.

You think just about sex (LT fanfiction)Where stories live. Discover now