21

1.9K 179 8
                                    

Ήρθε η ώρα να ετοιμαστώ για το πάρτυ.

Φέτος δεν είχα καθόλου έμπνευση για το τι θα ντυθώ. Βασικά, δεν είχα όρεξη ούτε να πάω σε τέτοιου είδους χορούς. Περισσότερο πάω για να δω τα κορίτσια και να περάσουμε μια φανταστική βραδιά, ακόμα κι αν χρειάζεται να ντυθώ σαν το βασιλιά καρνάβαλο.

Αφού λοιπόν φέτος έχω βάψει το μαλλί μου, σκέφτηκα να παίξω με αυτό και να σκεφτώ μια ενδυμασία που θα ταιριάζει απόλυτα. Οπότε, αγόρασα ένα απλό φόρεμα το οποίο ήταν αέρινο σε απαλούς τόνους του ροζ το οποίο συνοδεύεται από παπούτσια στο χρώμα του πάγου. Τα μαλλιά από την άλλη...θα έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση. Το φετινό trend ήταν το glitter και ως φαν όλων των περίεργων πραγμάτων λέω να γίνω ένα φωτεινό αστέρι για αυτή τη βραδιά. Οπότε, glitter rules!

Έβαψα το πρόσωπο μου με αποχρώσεις του ροζ και έπιασα τα μαλλιά μου σε δύο ξεχωριστούς κότσους. Φρόντισα να μην πετάγεται πουθενά κάποιο baby hair και ύστερα ψέκασα στο κέντρο με glitter. Έτοιμη λοιπόν, πάμε να χορέψουμε απόψε!

Ο Νίκος βρισκόταν έξω από το σπίτι και με περίμενε υπομονετικά μέσα στο αυτοκίνητο. Είχε ζητήσει την άδεια του πατέρα του για απόψε και ευτυχώς εκείνος δέχτηκε αφού έμαθε ότι θα είμαι μαζί του. Γενικά φαίνεται να με συμπαθεί η οικογένεια του.

Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο και αντικρίζοντας τον τρομάζω στιγμιαία από την εμφάνιση του. Εκείνος γελάει σαν υστερικός όταν του δίνω μια απαλή αγκωνιά. "Με τρόμαξες! Έχεις δει πως είσαι στον καθρέφτη;" γκρινιάζω και εκείνος μου δίνει ένα απαλό φιλί στο μάγουλο. "Μη μου πεις όμως ότι δεν είναι πολύ καλό ε; Είναι σουπερ νομίζω" επαινεί τον εαυτό του όσο τον παρατηρώ καλύτερα. Όντως, είναι ένα καταπληκτικό μακιγιάζ-λογικά δεν έχει κάνει μόνος του γιατί προφανώς θα το είχε καταστρέψει- που έμοιαζε απίστευτα με ένα ανθρώπινο κρανίο. Από πάνω είχε φορέσει έναν παλιό μανδύα, κάνοντας την εμφάνιση του αρκετά μυστήρια αλλά κατά τη γνώμη μου κολακευτική. "Είσαι κούκλος" λέω χωρίς να το καταλάβω και μετά από λίγο κοκκινίζω από τα λόγια που είπα. Συνήθως δεν του λέω ξεκάθαρα τις σκέψεις μου, αλλά αυτή τη φορά φάνηκε πως τον έκανα χαρούμενο.

"Άντε πάμε γιατί οι φίλες σου θα γκρινιάξουν αν αργήσουμε" μου πρότεινε και έβαλε μπρος τη μηχανή. Του έκλεισα το μάτι πονηρά και έκατσα στη θέση μου ήρεμα, απολαμβάνοντας τη μικρή διαδρομή που έχουμε μπροστά μας. Η βραδιά απόψε είναι εκπληκτική, παρόλο που ο Φεβρουάριος είναι ένας παγερός μήνας. Αυτή τη φορά μας έκανε τη χάρη και μας χάρισε έναν καταπληκτικό καιρό για να περάσουμε καλά.

Revenge to the BadBoyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα