6

3.2K 281 13
                                    

3 μήνες μετά


Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που ανοίγουν τα σχολεία. Αυτή η χρονιά για εμένα δεν θα είναι τόσο τρομερή όσο των κοριτσιών που καταλαβαίνω το άγχος τους διότι θα χρειαστεί να διαβάσουν πολύ για να καταφέρουν να περάσουν στη σχολή που επιθυμούν.

Εγώ φυσικά και θα διαβάζω σε ένα βαθμό αλλά θα είμαι πολύ πιο ήρεμη από όλο το τμήμα που θα κάνουν ενταντικά μαθήματα. Εγώ χρειάζεται να κάνω επιπλέον τα μαθήματα φωνητικής και θεάτρου ώστε να πάρω καλό βαθμό και σε αυτά τα μαθήματα.

Να εξηγήσω τι σημαίνει αυτό. Το σχολείο μας είναι ιδιωτικό και παρέχει μαθήματα επιλογής που μπορούν να βοηθήσουν ώστε να έχω μια πολύ καλή εικόνα στο εξωτερικό. Η θεατρολογία είναι αυτό που με ενδιαφέρει και η φωνητική είναι κάτι που θα βοηθήσει την εικόνα μου καθώς θα μπορώ να εξασκούμαι και στα μιούζικαλ που λατρεύω.

Α, ξέχασα να πω. Έκανα τα μαλλιά μου ροζ!! Ναι θα μου πείτε ροζ κι εσύ! Ροζ φυσικά! Είναι κάτι ξεχωριστό που θα μπορώ να χρησιμοποιήσω προς όφελος μου! Εκτός από αυτό το λατρεύω! Και δεν εννοώ εκείνο το απαλό ροζ που έχουν όλα τα κοριτσάκια στο δωμάτιο τους αλλά το έντονο ροζ, αυτό του μονόκερου!!

Όσο για το συμβάν με τον Έκτορα...στις διακοπές δεν τους ξαναείδαμε. Από τότε δεν επικοινωνήσαμε και όποτε τον έβλεπα να πηγαίνει σπίτι άλλαζα δρόμο ώστε να μην τον πετύχω. Γενικά μου ανέβαινε η πίεση από τα νεύρα και δεν ήθελα καθόλου να συμβαίνει αυτό.

"Άντε Άννα θα αργήσεις από την πρώτη μέρα! Είπαμε να μη διαβάζεις τόσο πολύ αλλά όχι και να αργείς!" ακούω την αγριογκαρίδα της μάνας μου.

"Σταμάτα μαμά έρχομαι!" τελευταία χρονιά που θα ακούω αυτή τη σπαστική κατάσταση. Κάτι είναι κι αυτό. Στην αρχή είχε πολλές αντιρρήσεις για την απόφαση μου να πάω στο εξωτερικό, αλλά με τη βοήθεια του μπαμπά της αλλάξαμε γνώμη και της εξηγήσαμε πως δεν είχα ιδιαίτερο μέλλον εδώ και πως αφού μου αρέσει πρέπει να το ακολουθήσω.

Τι να φορέσω; Χμμ... κανένα κοντό σορτσάκι; Μπα όχι, πολύ προκλητικό την πρώτη μέρα. Ίσως κανένα τοπάκι; Όχι όχι!  Χειρότερα θα τα κάνω...λοιπόν θα φορέσω ένα τζινάκι με ένα μπλε μπλουζάκι και ένα καρό πουκαμισάκι ελαφρύ. Τέλος! Δεν θα ασχολούμαι πολύ ώρα με αυτό!

Πηγαίνοντας στο σχολείο βλέπω πολλά αδιάκριτα βλέμματα να πέφτουν πάνω μου. Τι στο καλό; Έχω λερωθεί πάνω μου ή φταίει η αλλαγή των μαλλιών; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου!! Εμένα μου αρέσουν και τελείωσε η υπόθεση! Είναι αυτό που με κάνει ξεχωριστή και θα το κρατήσω μέχρι το τέλος!

Revenge to the BadBoyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα