2

4.6K 392 42
                                    


"Έλα ρε και τι σου είπε;" με ρωτάει η Φαίη εδώ και δέκα λεπτά το ίδιο πράγμα. Μας έχει ακούσει όλη η καφετέρια τόση ώρα να εξηγώ το πιο απλό πράγμα για τη μικρή και ηλίθια συζήτηση μας.

"Άστο βρε Φαίη μου, αφού δεν καταλαβαίνεις" της λέει απαλά η Αριάδνη και γελάω μαζί της. Όντως το μυαλό της δεν πάει προς το πονηρό. 

"Λέτε να έχουν ακούσει για το που πάμε;" τους λέω καχύποπτα σκεπτόμενη την τελευταία κουβέντα του Έκτορα.

"Εμένα πάντως δεν με πειράζει, ο Έκτορας και η παρέα του είναι μανάρια" μου λέει μαγεμένη η Αριάδνη.

"Ναι αλλά ξέρεις πως με κάνει να αισθάνομαι" της απαντώ καθώς σκέφτομαι πόσες φορές με έχει κάνει ρεζίλι στο γυμνάσιο. Βέβαια μετά αρχίσαμε να κάνουμε λίγο παρέα και μου ζήτησε συγνώμη για όσα μου έκανε, αλλά και πάλι δεν μπορώ να του έχω εμπιστοσύνη.

Αν και έχει δίκιο.Όλοι τους είναι λες και βγήκαν από εξώφυλλα περιοδικών. Και μπορώ να πω πως ο Έκτορας μου αρέσει λίγο. Δεν μπορώ να τους το πω βέβαια. Δεν λέω ποτέ τα αισθήματα μου. Τις ντρέπομαι κιόλας. Εκτός από αυτό θεωρώ τις σχέσεις στην ηλικία μας λίγο βλακεία καθώς είναι ένας απλός ενθουσιασμός. 

"Όπως σου είπα Άννα, δεν μας νοιάζει. Και μη φοβάσαι δεν πρόκειται να κάνει κάτι άλλωστε δεν είναι και νταής. Εκτός απο αυτό σου έχει ζητήσει και συγνώμη" μου εξηγούν και πίνω λίγο από το ζεστό καπουτσίνο μου.

"Τέλος πάντων, ας το ξεχάσουμε αυτό"  τους λέω γρήγορα για να αλλάξουμε συζήτηση. "Τι θα πάρετε μαζί;" τους ρωτάω αν και δεν με νοιάζει απλά προσπαθώ να κάνω συζήτηση.

"Λοιπόν εγώ θα πάρω ένα φούξια μαγιό που έχω το οποίο το πάνω μέρος είναι στυλ καραμέλα και από κάτω μπραζίλ και η Φαίη μάλλον το λαχανί που φορούσε και πέρσι" μου απαντά συνοπτικά και σκέφτομαι εγώ τι θα φορέσω. Πρέπει να αγοράσω μάλλον καινούργιο γιατί πέρσι δεν έκανα κανένα μπάνιο και τώρα δεν μου κάνει κανένα παλιό.

"Δεν έχω κάποιο, μάλλον θα αγοράσω καινούργιο" απαντώ. 

"Και το λες έτσι; Σήκω γρήγορα να πάμε εμπορικό!! Άντε!!" μου φωνάζει η Φαίη χαρούμενη και μαζεύουμε γρήγορα τα πράγματα μας για να προλάβουμε. Μη ξεχνάμε ότι έχουμε και το τελευταίο μάθημα την Παρασκευή.

Στο εμπορικό σήμερα έχει πολύ κόσμο. Μάλλον επειδή τελειώνουν τα σχολεία και έχουν όλοι περισσότερο χρόνο το πρωί. Δεν μου αρέσει όταν συμβαίνει αυτό γιατί συνήθως βλέπω γνωστούς κάθε φορά.

Revenge to the BadBoyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα