Wie zijn die jongens?

137 2 0
                                    

Characters:

Jennie: een normaal meisje
Ze is zestien
jaar oud.
Die een hele erge crush op Jungkook heeft. Ze is een hele erge BTS fan.
Lisa: een goede vriendin van Jennie. Lisa is 1 maand ouder dan Jennie.
Is ook fan van BTS. Maar toch iets meer van GOT7
Jisoo: Jennie's beste vriendin. 1 jaar jonger dan Jennie.
Jisoo is niet zo van de kpop maar ze kent wel alle members van BTS
Rose: een aardig meisje die verkering heeft met Suga ze leerden haar kennen bij het restaurant.

----------------------------------------------

Het was een regenachtige dag in Seoul. Jennie verveelde zich weer. Jennie was iets anders dan andere meiden uit haar klas, ze was nog nooit verliefd geweest, nou ja ze vond Jungkook van BTS wel knap. Maar dat hield ze altijd geheim.

Ze zat binnen gewoon zo als altijd.
'Misschien moet ik wat doen!' Riep ze. Ze belde haar vriendinnen, om te gaan winkelen. Ze hadden afgesproken bij de Starbucks. Jennie pakte haar fiets en reed er vandoor, het regende heel hard. Het was super druk in de grote stad. Zoveel verkeer. Er hing een groot bord aan een hoog gebouw. Er stond "BTS" op. 'Wow Jungkook staat er echt knap op!' Ze wilde bijna een foto maken maar toen zag ze de tijd. 'Wow ik moet opschieten anders ben ik te laat! Ze gaf geen aandacht meer aan het bord. Ze had heel erge haast. Ze ontweek de auto's die haar bijna aanreden en ze reed ook is door rood heen!
Toen stond ze voor het grote winkelcentrum, ze zag haar vriendinnen daar al staan. 'Het spijt me ik ben heel laat' zei Jennie. ''Neh het is oke, geen zorgen' glimlachte Lisa. Ze bestelden wat koffie in de Starbucks. Het was een lekkere smaak, ze had een Frappuchino besteld. Lisa and Jisoo hadden een brownie besteld. 'Mmm het is echt lekker!' Zei Jisoo bewonderd, ze lachte. 'Jij houd altijd al van eten' lachte Lisa. Dus wat zullen we straks doen?' Vroeg Jisoo. 'Mm zullen we voor de lol naar die GUCCI winkel gaan?' Jennie lachte. 'Ehh maak je een grapje?! Ik ben niet zo rijk hoor meid!' Zei Jisoo. 'Gewoon voor de lol ezeltje' Jennie lachte. 'Ok.'
Ze verlieten de Starbucks en liepen naar de GUCCI winkel. Er waren 7 jonge mannen, met zonnebrillen een mondkapjes en oversized hoodies. 'Ze lijken wel op zulke Idols met vermomming op!' Lachte Jennie 'Waarom zijn ze zo erg vermomd?!' Fluister-schreeuwde Lisa. 'Ik weet het niet eerlijk gezegd. Laten we gewoon doen wat we moeten doen, En ze laten. Want we kennen ze geen eens.' Zei Jisoo.

My boyfriend Jungkook Where stories live. Discover now