*2*

189 3 0
                                    




(Avas pov)

Auch, mitt huvud.. Den som har gett mig denna huvudvärk ska dö. Ja juste om du inte kommer ihåg har mina "föräldrar" dött och jag har blivit kidnappad av tre äckliga gubbar.

Jag öppnade ögonen och behövde blinka några gånger för att kunna se tydligt. Framför mig sitter en ganska stor kille. Mitt huvud dunkar när jag försöker sätta mig upp och jag börjar bli ur. Det är förnst jag känner något i min hals jag börjar inse att det var en dålig idé att sätta sig upp.

En varm vättska kom ut ur min mun, äckligt? eller ja det var det iallafall för Frank. Har ingen aning om vad han heter men han ser ut som en frank.

"J*VLA FUCKING BITCH!" ja han blev sur...

Bilen tvärnitade och jag slängdes mot bilväggen. Jag bländas av ljuset när "Frank" drar ut mig ur bilen. Vi hade stannat på en bensinmack. Bra tajming? Vi befann oss mitt ute i ingemansland eller, vad jag vet iallafall. Jag bodde i en liten by i New Jersey som bara hade en skola och var omringad av skog. Vi hade aldrig åkt utomlands för min Mamma hade aldrig mått riktigt bra psykist och därför tyckt det vart jobbigt med förändringar. Det längsta jag åkt hemifrån var till närmaste byn. Därför kunde jag inte bortse från den konstiga känslan som växte sig inom mig, vart var jag?

Jag fick gå på toa och tvätta mig medans de städade bilen. Äntligen ENSAM för en gångs skull! Jag letade som en galning efter ett fönster. FIND ONE!! Fönstret var smalt men jag skulle nog kunna trycka mig igenom det.

"Är du klar?" Sa en av männen

"Ehm... Ehmm..." Vad skulle jag säga?
"Jag har fått min vecka.. kan du hämta..." Var det första och kanske inte direkt det bästa jag kunde komma på.
"kommer snart tillbaka" svarade han snabbt och lite generat.

THANK UUUUU!! Han gick på det! Men glädjen varade inte länge då jag hörde skott utanför. sSpring?

Jag sprang till fönstret och hoppade ut. Det kändes som att mina ben skulle gå av på mitten när jag sprang längst motorvägen. Vilket de såklart inte gjorde, NO shit Sherlock. På båda sidorna av vägen fylldes utsikten med åkrar och högt gräs men inga människor eller hus.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Jag hade nog sprungit/gått i en halvtimme och det var då jag hörde en bil komma bakom mig och mitt hopp flög igenom mig! Kunde det vara min räddare? Jag såg en grå Porche, ööhh jag orkar inte med rikemans människor. Men min hjärna valde att sluta tänka när mina ögon möttes av två otroliiiigt snygga killar. Jag höll upp tummen ja ni vet hur och bilen stannade.

"Vart ska du?" frågade en av killarna, han bröt på spanska. DRÖMMEN

"Till första bästa bensinmack" svarade jag lite osäkert

Jag hoppade in, jag vet att det är en dålig idé att åka med de men bara jag slapp pistoler och stora muskulösa killar. När jag började kolla in killen som körde syntes faktist ganska stora muskler under den långärmade vita tröjan. Han lämnade aldrig blicken från vägen vilket jag antog var bra när man körde, men den här killen var spänd i hela kroppen vilket skrämde mig.

"Så vad gör en snygging som dig här ute?" frågade spanjoren

"Min pojkvän dumba mig" sa jag och försökte låta ledsen i hopp om att de inte skulle fråga fler frågor men neeh inte min tur dag. Spanjoren frågade lite konstiga frågor som jag lätt bara svarade på och inget mer.

*en timme senare*

Yeees en bensinmack! Glädjen fyllde mig. Men. vad nu då? Bilen stannade inte, paniken började växa men jag försökte hålla mig i schack.

Darling, you're different.حيث تعيش القصص. اكتشف الآن