1. Love actually

7.1K 182 14
                                    

*Egy héttel karácsony előtt*

Dylan

Estére mindenki nálam gyűlt össze. És amikor azt mondom, hogy mindenki, akkor úgy értem, hogy tényleg mindenki!
Tyler, Crystal, Holland, Arden, Tyler (a másik, természetesen), Shelley, Cody, Michael, Dylan és...uramisten, had ne soroljak fel mindenkit.. A lényeg hogy nagyjából mindenki, aki legalább 5 percet szerepelt a Teen wolfban, nálam gyűlt össze. Hogy miért? Mióta 2011-ben elkezdtük forgatni a sorozatot, minden évben egy héttel karácsony előtt összegyűlünk, hogy tartsunk egy szűkkörű (már amennyire a TW csapatot szűknek lehet nevezni) bulit. Mégpontosabban, karácsonyi bulit. Nem kell semmi komolyra gondolni, nem főzünk 100 személyes karácsonyi vacsorát, nincsen pulyka, sem pedig mézeskalács. Nem. Az egész arról szól, hogy felvásároljuk a legközelebbi bolt teljes chips-, csoki-, és üdítőkészletét, hogy végignézzük a világ összes karácsonyi filmjét. Ez megy reggeltől estig. Tudom mit gondolsz, de ez nem olyan béna, mint ahogy gondolnád. Nem, ha olyan régóta ismered, és olyan régóta szereted ezt a csapatot, mint én.

Szóval mindenki elhelyezkedett, volt, aki a kanapén, volt aki a padlón. De volt olyan is, aki a konyhapulton feküdt fejjel lefelé, mondván, hogy ez így kényelmes. (Igen, drága Dylan Sprayberry, rólad van szó). És elkezdtük a filmezést. Na most vagyunk vagy 15-en fiúk, akik mind a Tapló télapót alartuk nézni, és van úgy 5 lány, akik a Grincset akarták nézni. Szóval Grincset néztünk. Girl Power...
- Ne már, most komolyan ezt a mesét fogjuk nézni? Ez olyan gagyi! - mondta Dylan, aki - még mindíg - fejjel lefelé lógott a konyhapultról.
- Kussolj Sprayberry, vagy úgy lelöklek onnan, hogy többet nem állsz fel! - vágott vissza Shelley.
- Nem állok fel többet, mi? - kérdezte Dylan, miközben óriási vigyor jelent meg az arcán.
- AAAAHH..... - mondta az egész társaság egyszerre.
- Tartogasd a perverz beszólásaidat a csajodnak, Dyl..Ja hoppá! Neked olyanod nincs! - oltotta be Arden, mire mindenki szakadni kezdett a röhögéstől, Dylannak pedig rákvörös volt a feje.
- Utállak titeket.. - piszmogta Dylan az orra alatt.

Amikor vége lett az első filmnek, jöhetett a következő, és a következő. A Grincs után megnéztük a Tapló télapót, Az élet csodaszépet, és a Reszkessetek betörők mind a négy részét. Mi a fiúkkal kicsit besokalltunk, de a lányok ragaszkodtak hozzá, hogy még egy utolsót megnézzünk.
- Jó, oké, de tényleg egy utolsót, mert ha még sokáig nézek karácsonyi filmeket, mézeskalácsot fogok okádni. Pedig egy hete nem ettem mézeskalácsot! - röhögött Cody.
- Mi legyen az utolsó? - kérdezte Crystal.
- Úristen! - kiáltotta el magát Holland.
- Mi van? Mi a baj? - kérdeztem tőle.
- Mindjárt karácsony.
- Köszi H, nélküled nem jöttem volna rá - forgatta a szemét Tyler.
- Nem. - folytatta Holland. - Mindjárt Karácsony. És. Mi. Még. Nem. Néztük. Meg. Az. Igazából. Szerelmet. - erre az összes lány sikítozni kezdett, és fél másodperc alatt elindították a filmet. Tulajdonképpen örülök, hogy ezt nézzük. A többieknek sosem vallanám be, de nekem ez a kedvenc filmem.

Igazából nem ez az egyetlen dolog, amit a többieknek nem vallok be...

Remélem tetszett az első rész, nemsokára felrakom a következőt!
Előre szólok, hogy az első néhány részben még nem fognak találkozni, de nem kell rá sokat várni, ígérem!

Tell Me That You Love MeWhere stories live. Discover now