13. Jaký to má smysl?

38 5 0
                                    

Samantha
Tak to bude další den na nic. Včera to bylo úžasný. Tom byl sice trochu nesvůj, ale i tak to byl krásný večer. 

Dneska nemám nic v plánu, protože je víkend tak půjdu asi jen na procházku. Vezmu si na sebe jeany, crop top a černý tenisky značky Nike. Vezmu si ještě tašku do, který naházím mobil peněženku atd.  

Jenže to jsem nevěděla jakou chybu jsem udělala. 

Když jsem totiž byla v části města kde nikdo nebyl tak tam přijelo auto. Jako na potvoru bylo černý s černými skly.

   
Auto zastavilo u kraje silnice a z auta vystoupili dva chlapi jako hora jeden z nich byl celý potetovaný. A ten druhý byl černoch na pohled vypadal mile, ale jakmile jsem zmerčila, že jdou ke mě jsem se otočila a rozeběhla se pryč.

(Jeff)

(Josh)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Josh)

Jelikož mám problémy s nohou tak mě chytli okamžitě

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jelikož mám problémy s nohou tak mě chytli okamžitě. Na ústa mi dali nějakou látku a já upadla do bezvědomí. Jen si pamatuji jak mě někdo vzal do náruče a pak mám tmu.

Tom

Chtěl jsem se stavit za Sam, jenže v pokoji nebyla. Pak jsem si všiml něčeho na její posteli. Byl to papírek se vzkazem.  Ahojky kluci šla jsem se projít.SAM. Pokud se šla projít tak by už byla dávno tady proto jsem si zavolal do ředitelny. 

Když kluci přišli tak jsem jim to řekl, že Sam je už 5 hodin pryč a že podle vzkazu se šla projít. Jenže to jsem nevěděl co se stalo.

Samantha

Když jsem se vzbudila ležela jsem v cizí posteli a nevěděla kde jsem. Jakmile jsem si sedla hned jsem věděla, kde jsem. Byla jsem u Zayne doma jak to vím? On má totiž v pokoji fotky kde jsem s ním. 

Chvilku na to se otevřeli dveře a v nich se objevila mužská postava. Měl krásný oči, ale Tom má hezčí.

 Měl krásný oči, ale Tom má hezčí

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dobré ráno.  D-obré ráno. A ty jsi kdo? Jmenuji se Jack. Ty co tě přivedli byli ten potetovaný Jeff a ten druhý Josh. Jinak pojď se mnou. Šla jsem tedy za ním a dovedl mě do kuchyně kde u stolu seděl další muž a samořejmě i Zayn. Jinak tam byli ti co mě jsem přivedli. Ten chlap co seděl vedle Zayne byl takový trochu děsiví. Ale zároveň na pohled milí.

(John)

Ahoj zlato

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ahoj zlato. Jak po tom všem si dovoluješ mi říkat zlato já ti jasně řekla ať  se od mě držíš dál a co ty uděláš pošleš na mě bandu chlapu a já ti mám odpustit ani nápad. Chvilku na mě koukal nechápajícím výrazem a pak se zamračil. Nadechl se, že něco řekne ale já ho předběhla.  Myslíš že ti po tom co jsi mi přefikl kamarádku ještě k tomu nejlepší že se k tobě vrátím ani nápad. 

Samantho dám ti na výběr buď budeš se mnou nebo s tím tvým povedeným ředitelíčkem , ale rozmýšlej dobře.

Zayne něco ti řeknu rozmýšlet se nemusím a volím si Toma. Já tě varoval, Johne, Jeffe odveďte jí do pokoje a hlídat před dveřmi a ty Jacku mi přineseš její mobil jasný. JASNÝ. 

Mě tedy odvedli do pokoje sebrali mi mobil a teď jsem mohla jen čekat na záchranu.

Tom

Když jsem s kluky řešil kde by mohla Sam být začal mi zvonit mobil na displeji bylo Sam jméno ihned jsem to zvedl.

Já: Hálo Sam jsi to ty?

Sam/Zayn: Ne tady Zayn mám pro tebe vzkaz pokud chceš tu svojí holčičku zpátky tak chci od tebe přinést 1,5 miliónu liber a to do 24 hodin jinak ji zabiju. Je to jasný.

Já: Kam ti to mám donýst?

Sam/Zayn: Adresu ti zašlu na mobil. Zatím.

Jakmile hovor skonči, jsem to řekl klukům a ti řekli, že zavolají ještě Nialla a jejího bratra.

Akce záchrana Samantha začíná.

Tak jo čumáčci je tu další kapitola. Doufám že se budete těšit na další kapitolu. Tam vás bude čekat malé překvapení.

Budeme rády za komenty a lajky.

Vaše Daniela_Hiddleston02 a AlbtaKadevkov

Second ChanceWhere stories live. Discover now